242

до 284

преди 7 години

До АнонимеnДа кажем, че знам. Но откъде накъде ще плащам осигуровки и не ми казвай, че съм плащал по 10-20 лева на месец, защото семесйтвото ми плаща здравни всеки месец поне по 2000 лева, пък като отида да се лекувам, ще ми бъркате пак в джоба? От къде накъде. Ами следете парите от здраве и си вършете съвестно работата. Какво са виновни болните, че парите за здраве се харчат за друго? А?

241

do 281

преди 7 години

Ами като ще ми искаш от джоба, за да ме лекуваш качествено, ок, тогава ми искай само от джоба, ама дай и аз да ти искам за това да носиш съдебна отговорност за лечението ми. И не ме карайте да плащам осигуровки. Защото ако тези осигуровки се разпределяха ЧЕСТНО И КОРЕКТНО по съвест, нямаше да работите само за пари, като мафиоти. Защо да плащам нещо, дето не отива по шредназначение и ме обрича на умиране? А? АЗ да не съм б.ал.ама.

240

hotlips

преди 7 години

Тиква тая банда наркомани и убиици е на свобода защо докога ще се убива безнаказано съда пак ги пусна докога бойко

239

Анонимен

преди 7 години

До до 281Знаеш ли какви пари са изследванията, процедурите и КОНСУМАТИВИТЕ за процедурите даже, без да броим труда дори, при тези операции? Не знаеш нищо, само човката ти знае много!

238

до 281

преди 7 години

До АнонименНе сте способни на най-важното и то е човещината. Разликата между ***.фи.от.а/мутрата и професионалиста е, че единият работи само за пари, а другият не САМО. Ей, направо си ми ант.ип.ати.чен.

237

до 281

преди 7 години

До АнонименХа-ха-ха! Отвратен съм, дори когато си плащам, ме е яд! Искаш ли да ти кажа каква е истината. Извикали са малкото добри лекари в България и са ги накарали насила да се грижат за този. Друго обяснение нямам. Знам ги колко са добри, знам ги. Знам ги като видиш, че си плащаш те изкарват по-болен или те караш да идваш пак. Да.Абе ясни сте ми бе!

236

Анонимен

преди 7 години

До не е за вярванеАко си е платил от джоба - няма проблеми, какъв е проблема! Гледайте хубаво на какви чудеса са способни българските лекари, стига да разполагат с достатъчно ресурс.

235

не е за вярване

преди 7 години

Ужасна корумпирана здравна система. Как може лкарите да са толкова безчовечни и бездушни. Може и да е социално зло, ама нали има пари - ще го стабилизираме, а хората, които не могат да с еприспособят към кражби, рекети и подлости да умират в бедност и здравеопазването в тях да е мираж. Каков долно общество! Оцеляват в него само такива като Очите. Абе защо умря Ванъо Танов? За него нямаше линейка и за Л. Живкова нямаше, а? Кой ни управлява така?

234

Анонимен

преди 7 години

Щом казват, че е по добре значи умира!!!Роднините му са от интересчийски навлек нагоре и даваха репортаж за тях преди години!

233

Прост Каратист

преди 7 години

Стрелеца защо не го е омерил в очите ?Другият път по точно се целете разходи да няма за държавата ,че от мутри не останахапари за пенсионерите и децата в здравната каса.

232

Анонимен

преди 7 години

Този плаща ли си здравните осигуровки или се води в бюрото по труда и взема помощи? Москов къде си?

231

Анонимен

преди 7 години

УМРЕ ЛИ ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ ЩЕ СЕ ПРЕМИНЕ НА ПО-ВИСОКО НИВО!!!!!!!!ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ Е СРЕДНОТО НИВО!!!!!!!!!ВИСОКО НИВО СА ЧЕРЕПА, БУДА И ДРУГИ КРУПНИ ИЗЕДНИЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ В БЪЛГАРИЯ!!!!ТАКИВА КАТО БРАТЯ ГАЛЕВИ, МУТРЕТО ИЗНУДВАЧ РЕКЕТЬОР АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, КМЕТО НА ГАЛИЧЕ СА ПРОСТО ДРЕБНИ РИБЕНЦА!!!!ЧАКАМЕ ДОБРАТА НОВИНА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДОБРИТЕ НОВИНИ СА МАЙ САМО 1 НА 100 СПРЯМО ЛОШИТЕ!!!

230

да

преди 7 години

"Тежък е емоционалният живот на мутрата и затова единственият начин безсмисленото им съществуване да бъде забелязано на този свят е примитивната им агресия."

229

Анонимен

преди 7 години

До "Милост Няма Да Има": Абе кухавел, да ти го набухам в "ай ти-то". Пише се IP - Internet Protokol. Ама то в мутренската ти ку.ха кра.туна какво друго да има. Всички сме ви гледали как зацикляте като ви поотупа някой. Пресен пример Кобров като му нацелиха кофата и зацикли на "Продължаваме напред", като грамофона на прабаба ми с надраскана плоча.

228

Анонимен

преди 7 години

До Природата в действиеToчно това му пожелавам и аз, не заслужава да си тръгне от този свят ненаказан! ;-)

227

Анонимен

преди 7 години

Айде сега Москов да излезе и да даде отчет, тия 200 хил. откъде са. Лекарите в българия са много добри и правят чудеса, стига да има пари, но защо за лечението на редовния данъкоплатец в подобни ситуации са административно ограничени до разход 2 хил. лв., а тук за тоя са изхарчени 200 хил.

226

Природата в действие

преди 7 години

Мисля че Господ ще остави Очко да живеено като половин човек!И това ако ще е живот здраве му кажи.Рано или късно всеки си плаща греховете.Този ще се мъчи дълги години.

225

доктор ОхБоли

преди 7 години

Пожелавам му дълголетие ,а вие ме търкате!

224

Анонимен

преди 7 години

ОБЩЕСТВОТО ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ И ХИЧ МУ НЕ ДРЕМЕ ЗА ОЧИТЕ - ГЪРЧ, ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА, КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ПО ГОЛЯМО ОТ ЗАКОННИЯ ДОХОД, ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ КОИТО ПЕРАТ ПАРИ, ЗАТВОР ЗА ТИЯ С ДВОРЦИ И ПАЛАТИ БЕЗ ЗАКОННИ ДОХОДИ, ТОВА ИСКА ОБЩЕСТВОТО- РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНА. ОБЩЕСТВОТО ИСКА ДА НЯМА ТАКИВА ДЕТО ДА СА НАД ЗАКОНИТЕ- ДОЛУ ВСИЧКИ КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ- ТЕ СА СОЦИАЛНИТЕ ***.

223

доктор ОхБоли

преди 7 години

Абе ДНЕС що ми тръкате постовете