27

ЧЕ

преди 8 години

ТОЙ СИГУРНО ОТДАВНА Е ОПЪНАЛ ПЕТЪЛИТЕ ,НО МАЛКО ЗАГРИЖЕНОСТ Е НУЖНА ВСЕ ПАК ЗА ПРЕД ХОРАТА.

26

АК-47

преди 8 години

СТИГА-АААА! Какво ни интересува дали този е на командно дишане, дали му правят изкуствено дишане! Стига вече! "Нема такава държава"!

25

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще трябва да се представи пред създателя и да си връща заемите и вересиите! По страшното е, че точно преди избори на едни хора ще им намелеят приходите, смяната на шефа на "икономическия сектор" след този "конфликт на интереси" ще им донесе главоболия по низходящата стълбица, а те не са свикнали да им намаляват приходите.

24

Дими

преди 8 години

Дано си купи хубава инвалидна количка с парите си!

23

Анонимен

преди 8 години

Някак си не ми идва отвъре да отроня една тежка сълза за тези мутри, създадени от ДС и тровещи децата ни и Живота ни с отрова всеки ден!Същото се отнася и за стрелците - Крави ли са, Кочове или Козли - няма значение!

22

Зала Арменец

преди 8 години

Не им върви ни на Митьо Пищова ни на Митьо Очите. Ние му викаме Дели Гьозлю. Много му отива. Имам авер негов двойник. Като сме по кафетата се озъртат. Мислят че е той. Хахаха. Пък той моичкия е доста по мускулест.

21

Анонимен

преди 8 години

И смъртта трябва да се заслужи. Явно тоя юнак и господ не го иска.

20

Момче катунарче

преди 8 години

Повечето емблематични мафиотски фигури от прехода вече изгниха. Този е от последните мохикани. И да прескочи трапа има да тегли.

19

Анонимен

преди 8 години

До 27Всички ще умрем някой ден, но никой от нас няма да влезе с приятелите си в заведение сред туристи, въоръжени с бухалки, ножове и брадви и да крещи: "На мутри ли ще ми се правите, бе?", както Митьо Очите. Там е разликата.

18

Анонимен

преди 8 години

Няма значение дали ще живее или неКакто е казал другаря Вапцаров Аз паднах-друг ще ме смени и толкозКакво значи тук някаква си личност!Стихове писани по друг повод но прекрасно важещи за днешната мафиотска България.

17

Кон

преди 8 години

5 куршума не са шега работа. Вестниците пишат поръчково за случката от страх от съучастниците му. Лекарите се тренират. Къде отиде лекарската тайна, та изведнъж така спокойно и подробно се описват факти за състоянието му, които са лекарска тайна? Дали е отново случайно това накърняване на личността на въпросния субект? Не разбира се.

16

пу дъева

преди 8 години

само ни давате напразни надежди ... чувствам се като пенсионерите ,дето търкат билетчета от моментните игри ---излъган .

15

гост

преди 8 години

На нас не ни трябва Ислямска държава. Имаме си мутри и премиер.

14

гр

преди 8 години

*** митьо.

13

Анонимен

преди 8 години

Другаре ,Митю Ушите го утепаха бръже да назначаваме другия че изтървахме далаверата със белото

12

Антихрист

преди 8 години

Големите мъже умират нелепо!!Божо и компания :Пребориха ГОЛИАТ!!Кой е божо(кравата,козела)?Българин, Набор 1983,ОТ *** КВАРТАЛ НА ПАЗАРДЖИК. Ученическите години около 2000 започва да поема анаболни субстанции и става мутант(крава) до 2004 е обикновен пазарджишки бек с 2 лева в джоба. Монополът го забелязва и му дава ляба в ръцете.

11

Анонимен

преди 8 години

Митьо циклопа е сред белите лебеди , говорят си за анестезиология и неговия принос за щастието на хората. Защо обаче никой не казва дали участниците и пострадалите им е взета кръвна проба и били ли са те дрогирано пияни?

10

ined

преди 8 години

Как е мехура на господин Желязков?

9

Пипи

преди 8 години

Каква ли ще е днес сводката за Тито? Пардон за Митьо......

8

Анонимен

преди 8 години

Ей, и на оня свет не го искат