15

Анонимен

преди 8 години

Защо този нарушител не е арестуван?

14

Анонимен

преди 8 години

поука от видеото: пригответе си по 40 лв. на стотинки по 1. никога няма да седнат да ги броят,а вие ще се возите гратис винаги. ха ха ха

13

Анонимен

преди 8 години

Онзи ден имаше хайка от контроли и полицаи при Ботаническата градина - автобус 111. Интересно защо там, а не в участъка Кооперативен пазар Люлин - Филиповско шосе.......;)

12

Анонимен

преди 8 години

не разбрах проблема на контрольорките - момчето си плати глобата,а те ту му викат полиция,ту го черпят един гратис.

11

Анонимен

преди 8 години

Много красив перфоратор.???

10

Анонимен

преди 8 години

Тоя *** трябваше да каже: Значи ако ви бях платил глобата от 40 лева с монети от по 1 лев, вие щяхте да ги преброите тук сега в автобуса пред мен! Нали Така? Значи се оказва, че вие можете да броите на място пред мен в автобуса монети. Нали така? Хайде сега пребройте тези монети, скъпи дами!

9

Анонимен

преди 8 години

Ама вярно 1.60 е много кофти, щото трябва да имаш точно. Трябваше даго направят 2 лева билетчето.

8

Анонимен

преди 8 години

Ами много просто - направете билета 2 лв. така няма да има проблеми с връщането на ресто.

7

Адвокат

преди 8 години

Браво на младежа. А вие служители си научете правата и задълженията свързани пряко с вашата работа !!!!!!

6

DNN

преди 8 години

Ами да вземат, да ги преброят за 20 минути и да дадат билета за глоба. Това им е работата, дето се борят за насъщния. 20 минути работа и взимаш 40 лева глоба, от които % и за тях.

5

Анонимен

преди 8 години

Тъпака да беше казал на лелката и да беше я закопал с: Вижте сега, мадам, както ако ви дам 16 монети по 10 стотинки и вие ги преброявате в автобуса пред мен, така ше преброите и тези стотинки пред мен в автобуса.Откъде толкова акъл обаче.

4

Анонимен

преди 8 години

Впрочем контрольорите трябваше да си вземат стотинките, които са си абсолютно валидно платежно средство, и да си гледат работата. Това отношение с твърде едрите или твърде дребни пари съм го срещал много пъти... Тъкмо нямаше да отговорят на провокацията му.

3

експертно становище

преди 8 години

Муха Община София избира за кондуктори по-лалалви от колкото за шефовете на общинските си фирми !

2

Анонимен

преди 8 години

Разбира се, това е провокация от страна на въпросния младеж. Прочетох мнения, че контролата само си вършела работата, че трябвало вместо това човекът да се оплаква в общината, но истината е, че протестите са нещо некомфортно. Те трябва да нарушават нормалния ред, за да може да се забележат. Вижте за справка произволни протести в Гърция или Франция вредят на хиляди невинни хора. И в същото време невинните хора, които само си вършат работата са тези, които избират престъпниците във властта

1

Тъпанар

преди 8 години

Това *** не знам защо се гаври с тия дребни женици, борещи се за насъщния. Какво са му виновни те, че билетът е 1,60. Хората просто си изпълняват служебните задължения, а тоя тръгнал да се гаври с тях...