37

БЧК

преди 7 години

Молим туристите в Сл. Бряг да спонзират кръв, че нашата свърши. Дано пък при смяна на кръвтапосле Митьо стане човек.

36

Осама от оня свят

преди 7 години

За мен не писахте чак толкова, дето цял свят знаеше Бен Ладен.

35

123

преди 7 години

до 43-Много си прав за наградата. Но аз предлагам да е награда с орден за храброст като борец за спокойствие. Само никъде не споменават тази такса спокойствие която този наглец е събирал дали е с ддс или без и дали е издавал касов бон за това.

34

Дрико яхатана

преди 7 години

Дано скоро да излезе от критичното състояние и да може да бъде опериран. Добре е, че са викнали специалисти и лекари от цялата страна да помогнат със случая, но ще е добре да го транспортират в правителствена или във ВМА, където има по-добри условия за лечение. Разбира се, когато състояните му позволи това.

33

Анонимен

преди 7 години

Да *** тоя и всичките като него. Пари ше давам, да гледам.

32

Анонимен

преди 7 години

Да не забравите да го обявите за национален герой, да се изучава в училище, и да го наградите посмъртно или ако оживее пак да го наградите с орден за храброст, като борец за правда .

31

ерт

преди 7 години

Държава, в която всички медии следят здравето и животеца на някакъв бандюга, за когото се знае с какво се занимава, но си обикаля като баровец и си върти далаверите.... няма бъдеще.

30

Анонимен

преди 7 години

Добре е да пускате статистика на всеки час. Бюлетин за състоянието на некъф цирей! Бътъ в пробитио сайт!

29

Анонимен

преди 7 години

уан уей тикет

28

Анонимен

преди 7 години

И сега какво, преливат му кръв, която необходима за нормални пациенти. Брей и умирайки продължава да лочи из.рода! Бе спрете му всички системи! За какво до спасявате? Като излезе да затрие още хиляди ли? Прилича ми на това да излекуваш тигър и да го пуснеш в града.

27

на бас

преди 7 години

На бас, че ковчега ще е "Адидас" :)

26

Анонимен

преди 7 години

До 32. ВелзевулТой се казва Цецо Ушите.

25

Анонимен

преди 7 години

...И "ДЪРЖАВАТА" Е В КРИТИЧНО СЪСТОЯНИЕ!ЦЯЛАТА ПОЛИТИКО-АДМИНИСТРАТИВНО-МЕДИЙНА ПЛЯВА ТРЪПНЕ В ТРАНС,КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЪС 'СВЕТИНЯ МУ МИТЮ ОЧИТЕ",ГЛАВЕН ДЪРЖАВЕН ДОСТАВЧИК И РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА НАРКОТИЦИ!!!Свърши ли с него,...А ПАРИ-И-И....?!И за оФчия матрял лошо - едно грандиозно зрелище ще отпадне,а все още хляб отпускат!

24

124

преди 7 години

Брат ми като кара бала си преди години на Албена той и още двама негови съученици решили да се плицикат във водата, времето било хубаво, та не минали и пет минути отнякъде изскочила една бг горила и им се развикала да излизат бързо от водата и да се махат с думите - "този плаж не е за българи, а за ХОРА!". КАКЪВ НАГЪЛ ***! Крайно време е най-добрите приятели на Винету да си получат еднопосочния билет за Ада, че ХОРАТА да могат да си отдъхнат от тях!!!

23

Вестител

преди 7 години

Кой го интересува нашата работа, до довечера ще го приберем

22

Велзевул

преди 7 години

Да се готви Митьо ушите!

21

Огън, служба не оста

преди 7 години

Скоро ще има втора част на селската драма. Погребение стил "Кръстникът", ама леко побългарено с черни тениски за по 5 леФа и позлатени верижки от тоалетни казанчета. Пълна трагедия е тази държавица, особено с Тиква за пРЕМИЕР. Трагедия с елементи на ужасТ!Доскоро си мислех, че трябва да се борим за България и да останем в нея, но последните месеци просто разбрах, че *** са прекалено много и няма оправия.

20

К

преди 7 години

ТОЯ СИГУРНО ВЕЧЕ Е ПРИ ШЕФА,НО МАЛКО ЗАГРИЖЕНОСТ ЩЕ Е ОТ ПОЛЗА...БОДРА СМЯНА ЩЕ ГО ЗАМЕСТИ НАЛИ ШЯЛО ДА ИМА БЛЪСКАНИЦА ОТ ТУРИСТИ..

19

Анонимен

преди 7 години

Скарали си се за неизмити чинии - битов скандал?

18

Анонимен

преди 7 години

Някой да му сложи възглавницата и да се приключи, не виждате ли, че се мъчи човека ?!?