72

Анонимен

преди 7 години

Браво на Божо !

71

Анонимен

преди 7 години

Заради откровено русофобската политика на нашите управляващи,нашите "приятели от САЩ" си затварят очите за случващото се в страната.

70

Анонимен

преди 7 години

Това е Гранд Тхефт Ауто Слънчака ! GANGSTERS FOR LIFE !

69

Анонимен

преди 7 години

"Под Прикритие" е сериала....

68

Анонимен

преди 7 години

За летуващите чужденци 40 мутраци с брадви явно са били взети за атракция на комплекса.Дано да им обяснят че така се разчистват спорове за паркоместа в България.

67

Ганчо

преди 7 години

Най-накрая се появиха десет македонци и оправиха работата в Сл. бряг. Тези хора управляват целия зимен бизнес в Банско и околността и няма проблеми. Сега морските трябва да знаят, че вече на пазара има нови играчи, които са доста твърди и няма кой да ги изплаши. Само вижте съотношението 40:10 в полза на морските и трима от тях пострадали.

66

Анонимен

преди 7 години

""Кой е Божо, който се изправи срещу Митьо Очите?"".............не ни интересува нито Божо, нито Митьо ... интересува ни, защо тези не са в затвора.

65

Анонимен

преди 7 години

НЕ разбирам, защо ни обясняват кой е някой си Божо- мутра-престъпник???Какво ме интересува. Или журналистите обясняват на МВР кой е, ако случайно решат да се задействат.

64

ПСИХО-ТРАНС

преди 7 години

Що не напълните поне целия сайт само с Статии за Престъпници

63

Анонимен

преди 7 години

Както казва министър Ангелкова, в нашите курорти услугите са в пъти повече от гръцките... Хората си разпределят кой какви услуги ще предаставя на турисите- нормално е, ние развиваме туризъм

62

Анонимен

преди 7 години

навремето слави бинев се опъна на жоро висаджията и стана народен представител чак в европа. сега този да го пратим.....

61

Бойче Борисофски

преди 7 години

Премиерът Бойко Борисов определи стрелбата в Слънчев бряг като "махленска свада между кандидат зет и бивш затворник". Аз пък я определям като "реклама" за пропадащия БГ туризъм и диагноза за състоянието на МВР и полицията.

60

Анонимен

преди 7 години

Егати и жалката държава.Мутри заплашват екипите на телевизиите, а полицаите стоят като соп0ли и не знаят какво да направят.

59

Анонимен

преди 7 години

Аз се чувствам много сигурен в държавата на Бойко- мутрата и министъра на МВР.

58

FBI

преди 7 години

Бедната Държава , нищо не се е променило от времето на Димитър Общи 1872 година до наши дни Димитър Митьо-Очите 2016 година

57

От Слънчака

преди 7 години

Живея в близост до офиса на TAXI 1 която е регистрирана в Търговския Регистар на Станислава Димитрова Желязкова .Щерка на Очите .Та снощи към 20 чеса пред офиса на фирмата намиращ се зад пощата в Сл.Бряг имаше около 50 здравеняка .Луксозни автомобили.Хилиха се и говориха на високо .Биеха се по гърдите и правиха мутрински физиономии.Помислих си че този събор не е случаен и ще ще става неща .Към 8:30 всички се разотидоха и в 21 чеса вече в целия Слънчак се чуваха сирени от полиция и линейки!!!

56

Руми Кацата

преди 7 години

Шефовете дошли много бързо. Само полицаите ги няма. Изпокрили са се като мишки щото реалните им шефове се пукат.

55

Няма такава държава

преди 7 години

Всичко е заради стоянките на такситата... Още преди 3 години писах, че очите прави таксиметрова фирма, понеже на слънчака таксиджия е равно на (дилър,сводник).. последната година обаче стана много агресивен, гонят от стоянките другите таксита( дълъри ), сплашвания, тупаници на който му се опълчи.. и вече е с 40 таксита.. Агресивният подход му гарантира, че няма да умре от старост защото тук на слънчака баровци и мутри с лопата да ги ринеш..

54

Пак от Черно море...

преди 7 години

Дете на 1 година и 11 месеца е починало в бургаската болница тази сутрин след нелеп инцидент в хотел в Приморско. Бог да го прости! Не си давайте парите на тези некадърници по морето.

53

Анонимен

преди 7 години

Цялата държава се загрижила за един мафиот и защо го лекуват дано лекаря е почтен човек и си забрави скалпела в останките му когато го зашива.