40

Burgaski

преди 7 години

Ей... Обичам си родината но си мразя Държавата! Как няма един свестен прокурор бе, как няма един свестен съдия! Абе оберете тая *** от улиците! 27 години вече само с престъпници и *** ***, *** с по една мозъчна клетка и прякори на животни, зеленчуци, и биологични органи ни занимават... АМАН бе, Държаво! Всички такива да се заградят, вдигнат и в трудови лагери да трошат камъни! Завинаги! Те поправка нямат! *** жалки извинения за човешки същества! Затвор FOREVER!

39

Анонимен

преди 7 години

Лично аз не вярвам че спор за парко място ще накара Очите да отиде с 40 души охрана на мястото. Версията за такса "спокойствие" ми се струва по вероятна.

38

Анонимен

преди 7 години

В един момент секретаро толкова бе сащисан, че употреби термина - ,,Оперативна престъпна група''! Дали ставаше въпрос за престъпници по морето или обира в Хасково, или това, че на място е пристигнала Оперативна група да разследва случая, все тая.Грешката е вярна. Оперативна, организирана - все е престъпна!

37

Местан - спасителят

преди 7 години

Извода ее че ако искаш да паркираш, отиваш с 40 човека охрана, бронирани жиклетки и оръжие. Ако имаш късмет си паркираш. Иначе убити, ранени и арестувани. Какъвто ти е късмета.

36

Проповедника

преди 7 години

Специални поздрави на шефа на заведението за това ,че показва как се посрещат гангстерите парвенюта!Народа е казал зъб за чене ,око за две!

35

дежаву

преди 7 години

и после нямало пътуване във времето! това е таен проект на краварите, върнаха ни 20 години в миналото

34

Анонимен

преди 7 години

Като няма държава, мутрите си вилнеят докато на някой не му писне и не вземе правосъдието в свои ръце!

33

Анонимен

преди 7 години

Искрено се надявам това лято да бъдат убити и осакатени още много мутри, бандити, богаташи, рекетьори, изнудвачи, наркодилъри, мафиоти и прочие из-роди. Целият народ желае смъртта им и това ще го зарадва. Сигурно е грях да пожелавам такива неща, но вярвам че Бог ще ми прости, защото престъпниците в България са зараза и трябва да умират млади и споменът за тях и породата им да изчезва с всеки ден. Децата им са същите. Нека умират масово мутрите, нека умират в мъки! Прости ми Господи!

32

G

преди 7 години

Някой направи това което МВР Прокоратура и Съд не можаха да направят за 20г.Сега остава лекарите да ударят едно рамо и да се свършва.И не забравяйте, че всички сме смъртни, без изключения.Явно някой мислят, че не са и трябва да им се напомни.

31

Корнарет

преди 7 години

Събирали такса "спокойствие",т.е рекет. Явно се събудих в 1996г. или се бъркам?

30

Анонимен

преди 7 години

Да, бе, да! Нищо друго не знаят или не могат да кажат гл. секретар и директора на полицията, уж поради това, че се водело разследване, но за това, че е битов енцедент са много категорични.Тоест - престъпност няма, просто спречкване подобно на това по околовръстното.

29

Анонимен

преди 7 години

само по един задържан?!?! а другите, на маскарат ли са били? Динко щеше ги натръшка до един, стига да носи достатъчно миши опашки

28

Анонимен

преди 7 години

В държава от Европейския съюз, една мутра вилнее и раздава справедливост по цялото черноморие абсолютно безнаказано и абсолютно необезпокояван, събира малки армии за нападения и саморазправа - представям си ако искаш да отвориш някакъв бизнес и не си му платил, какво ще ти се случи.

27

Анонимен

преди 7 години

Често казвам, че за 25 години демокрация не направихме нито една стъпка напред. Вървим само назад и надолу. Проблемът е много *** - на повърхността от 1990 година изплуваха само екстременти, прости, нагли и необразовани хора. Те командват в България и докато това е така, не се вижда лъч светлина в тунела.

26

слънчасал турист

преди 7 години

Тази година паркоместата ще са бая скъпички,какво остава за стаите

25

...

преди 7 години

Това става иначе всеки ден. Всеки ден хора като него с охраните си мачкат народа и правят буквално каквото им е кеф. Изненадващо смел човек трябва да им се изпречка,както в случая. Не му знам историята и на другият собственик на заведение,може би и той е някоя мутра,но евала. За следобеден спор за паркомясто, вечерта се изсипват 40 човека. Сигурно са искали да изпразнят заведението и за реванш да пият и ядат безплатно цяла вечер. Да ама не

24

Анонимен

преди 7 години

Добре са направили, ама сезона по морето едва започва, дано на есен МВР може да се похвали с още много убити престъпници,нали все пак някой трябва да и свърши работата.

23

Анонимен

преди 7 години

Изказването на главния секретар е уникално - какви са тези битовите инциденти, при които пристигаш с цяла армия от наемници, какви са тези мутренски саморазправи - защо главни секретар се мъчи да омаловажи случая.

22

Жоро с моторо

преди 7 години

Аз едно се чудя. Как така в тая държава всички знаят че Очите е престъпник, рекетьор, нарко-продавач? Цялото Черноморие трепери от тоя. Всички - хората, журналята, вестникарите... Само Ушев не знае и не прави нищо по въпроса за да се промени това... Отиват моля ти се тия хубавци, 40 парчета, да се скарат за парко място... Айде моля ви се, Ушев, дайте някоя по-достоверна лъжа, не сме чак такива б***лъци.

21

Анонимен

преди 7 години

ама откъде накъде за едно паркомясто ще свиква цялата си армия и ще атакува с брадви и ножове...правилно са го застреляли и дано да не оживее,защото ми писна вече да живея в такава държава....Всичко ,което се случва означава ,че България продължава да е мафиотска държава...много много жалко...