291

Анонимен

преди 8 години

До 340: "Филип Станев е престъпник, да му се потърси отговорност!" ... заедно със Слави Трифонов, защото той е менторът !

290

Петър

преди 8 години

До ПетърчоНе срами името ми подлого! Нито знаеш за какво е създаден КС нито можеш да допускаш нещо с пилешкия си мозък. Това че нямаш връзка с реалността си е изцяло твой проблем. Няма институция в България която да работи както трябва. КС няма да е първата особено ако човек погледне как се избират съдиите в него! За това "ревем" всички подписали се защото безродниците във властта пак ще омаскарят всичко! А относно късането на снимката - виновен си е само Чехълчо!

289

Анонимен

преди 8 години

до 336: Ти пък, в коя от точките откри, че като гласуваш на референдума и ще дойде "твоят човек" !!!?

288

Толкова

преди 8 години

Толкова много чалгаджии в един форум не се е виждало скоро. Защитават упорито един елементарен селски ***. Абе пичове послушайте малко Чайковски , Рахманинов , пък може и Моцарт, или пък научете поне имената им, стига с тая чалга . Нормализирайте се малко. Аман от промити мозъци.

287

Петърчо

преди 8 години

Конституционния съд е създаден с цел да защитава конституцията и да отменя всичко което е в разрез с нея. По тази логика не виждам причина защо някой би имал основание да упреква Плевнелиев. Ако допуснем че тези въпроси нарушават конституцията тогава реакцията на президента е на място и няма място за упрек. Даже съдиите да са на мнение че въпросите не нарушават конституцията тогава на коя основа реве Слави? Да не говорим че предаването е на запис. Вината е на продуцентите и БТВ.

286

Анонимен

преди 8 години

Не се оставяйте да бъдете манипулирани хора, мислете с главите си! Насрало се е всичко що е било на власт 25 години и са впрегнати средства и хора само и само да се плюе срещу рефенредума. Гласувайте и да изринем веднъж за винаги тази гнусна сбирщина от *** и предатели!!

285

Анонимен

преди 8 години

Тези сценаристи изграха "шоуто" направо като Жириновски.

284

пр?!

преди 8 години

Късането на снимка обикновено значи разделяне на обектите в нея,когато лицето късащо снимката не иска да има спомен за близостта на обектите.Тука снимката е на едно лице и късането е публично...

283

Петър

преди 8 години

Би му маиката все съм виждал герберските *** да хвърлят помия по всеки който се опълчи срещу гнусните им господари ама толкова колкото се напъват под тази статия не съм виждал до сега. Та то 2/3 от мненията си личи от километри че са платени.Как пък като изляза на улицата и говоря с нормални хора всеки застава зад референдума а тук седите и се плюнчите колкото можете. Само един извод си вадя от действията на вас бегръбначните и на крадливите ви господари - НА ПРАВ ПЪТ СМЕ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

282

Шоуто

преди 8 години

На Слави шоуто е базирано на осмиване на политиците. Елементарно. Нито един от тези смешници не разбира от политика. Поне на Слави да му може да му поникне глас и да се научи да пее. По гласови данни е нещо средно между - Квартална кръчма и уличен самодеец. Освен нашенци влюбени в чалгата никой друг не го слуша.

281

fgnj

преди 8 години

Слави и екипа му от селски, неграмотни пръчове са еманация низкото душевно състояние в което също са изпаднали и зрителите на откровено селско-просташкото му предаване!! Такива селяци и *** не си заслужава да се коментират дори, щото ги правим интересни!! А всъщност са една анда зле платени гамени и про3таци!! Не ме е яд толкова, че се изгавриха с човека Росен Плевнелиев, а ме ядосва факта на подигравка с институцията ПРЕЗИДЕНТ! Е как утре подобен *** като Слави ще отиде в институцията НС?

280

Анонимен

преди 8 години

Плевнята, че не е стока, не е. Но тези славита и още по-простите им сценаристи надминават всички очаквания.

279

Някякъв

преди 8 години

Чалгар се е***ва с Президента. Прокуратурата спи. Когато слави и Азиз се целуаха по устата - на никого не му направи впечатление

278

Жибор

преди 8 години

Гамена Слави досега сливи ли имаше в устата,та не постави същите предложения на Първанов и Станишев? Ако бе скъсал и техните снимки,нямаше да го обявяваме сега за подлец-русофилик!

277

КОМЕНТАТОР

преди 8 години

КЪМ Г-Н ЦАЦАРОВ :НАСАЖДАНЕТО на фанатична омраза към държавен глава по национална медия трябва е подсъдно ! МОЛЯ, САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ !

276

Ихо

преди 8 години

Съветската агентура- в затвора! Защо от 70 години България не е наказала нито един съветски агент?

275

Анонимен

преди 8 години

Късането на сника не знам дали е наказуемо, но проповядването на фанатична омраза към държавен глава по национална медия трябва да е подсъдно !

274

Анонимен

преди 8 години

Абе, това "шоу" на Трифонов много напомня една друга медия, ама там се говори на руски !

273

Чикън

преди 8 години

Само да напомня на по-късопаментите, че преди месец български карикатурист беше уволнен от национална медия, защото си е позволил да направи карикатура с лица от властта...Тогава къде бяха еврозащитниците на права и свободи???Плюем страните, които се управляват от диктатори, а при нас цензурата е на топ ниво!Писна ми от политици, които сочат законите само, когато им е изгодно.Време е за промяна в пост-комунистическа България!

272

Анонимен

преди 8 години

Слави се простреля със собственото си "оръжие"телевизионното предаване.Да си признае че направиха "гаф" и да ходи да си вземе скункса от господарите на ефира.