4

въпросителен

преди 8 години

Като няма глоби ,за какво ни е и полиция

3

Смях

преди 8 години

Много си *** бе реформаторе!Значи като си решиш листовките и вече няма да се правиш на велик настъпвайки газта.Каква е връзката с листовките и балканския манталитет?Както винаги там горе едни некомпетентни хора се чудят какви щуротии да измислят за да оправдаят престъпното си невежество,а други като тях им се възхищават.И това че видиш ли щяло да е безплатна може само да се надявате.Пак ще ни дерат с едни таксички и поне 2-3 дена загубени по опашките в КАТ.А на работа кой ще ходи?

2

Анонимен

преди 8 години

В Америка не е така както казва този господин...Само когато поостарееш може да ти направят тест на очите.Защо тези които никога не са правили нарушения 10 и повече години трябва да бъдат подлагани на тормоз и рекет.Тези,които са правили нарушения по някакъв критерий трябва да се проверяват,но колкото и тестове да се правят основното е съзнанието и културата на пътя.Не може този,който в живота си живее с чувство на безнаказаност и че всичко му е позволено,зад волана да бъде друг...

1

Край

преди 8 години

Стар шофьор от 15 и повече години не може да издържи листовките да се съдере. Глобите ги събирали 30% а от ромите процента е 0.015.