84

Анонимен

преди 7 години

по това време ес ще е още по голям и ще включва украйна сърбия грузия молдова, а русия ще се е разпаднала на 10-15 нови държави една от които ще е волжка България

83

Анонимен

преди 7 години

До А на басМного умен и детайлен анализ. Ти да не си русофил?

82

Румбо

преди 7 години

С това смятат да плашат британците,а и останалите европейци?Ха-ха,жалки са!По-добре да излъчат "Лудият Макс 2" по всички възможни медии,за да се проясни на хората какво ги очаква!Впрочем големи части от САЩ,Европа и Русия ще изглеждат и по-зле!Поради високата радиоактивност въобще няма да има никакъв живот.Естествено,такава информация няма да бъде допусната да излезе и то до момента в който не стане реалност!А елитите се подготвят и подсигуряват,накрая обикновените хора ще бъдат изненадани!

81

Анонимен

преди 7 години

Xaxaxa..SVOBODAta...?!?!? Kakva svoboda imate ? EU ubi v BG malkia i srednia biznes,Vsi4ki zakoni se priemat v usluga na golemia buzines,GMO..I vsiakakvi himii se nalagat ot lobisti i tn. zadaljitelna vaksinacia..iskash ne iskash.. Ta, koe mu e svobodata?!??!?!?!

80

Анонимен

преди 7 години

Хайде да спрем с тези статии тип кухи расъждения за да съберем обществените мнения. ЕС стана едно колониално ла'йно! На хората им писна да ги правят на май'муни, понеже големите компании и богатите трябва да крадат пшовече и понеже няма накъде, то в Европа е по-лесно. Затова омешай населението с всякакви примитивни и им създай скотски ценности и идеали.

79

Джо Винеца

преди 7 години

На сичкуту европеец по един хасмукар тулумбаджийската от бате ви Бойку

78

гадател?не

преди 7 години

да надникнем в бъдещето...близкото бъдеще

77

Анонимен

преди 7 години

"Да си представим: Европа - в хаос, а свободата - празен лозунг"Дреме ми за Европата ви. Ние половин век бяхме изолирани от нея и не сме умрели, така че ако си въобразявате, че ще се разтревожим за съдбата на ЕС, значи сте сбъркали държавата. Плюс това края на ЕС не означава край на Европа, навремето преди ЕС хората пак са пътувал, държавите пак са съществували и са се разбирали.

76

Анонимен

преди 7 години

Хехехе, някой е записал мокрите сънища на Джуджо Панамски. Ще има да чака да се разпадне Европа. Колкото разпадането на капитализма дочакаха, толкова и това.

75

статията е пълен***

преди 7 години

Гладна кокошка просо сънува.Със или без Англия ЕС си съществува.То от Англия и Гърция горяма полза няма. Те влязоха късно в ЕС.

74

Анонимен

преди 7 години

"Да си представим: Европа - в хаос, а свободата - празен лозунг"Ние така или иначе не отдавна не сме свободни, а в Европа сме от вчера, така че няма да усетим съществена промяна и бързо ще се адаптираме към новото статукво. :)Да му мислят западните женчовци.

73

да, представяме си

преди 7 години

Начело на Православния съюз - България.А начело на България - бат Бойко.И всичко е цветя и рози Розите му ги носи Сергейчо.

72

Анонимен

преди 7 години

За действителността в САЩ и ЕС са виновни управляващите ги политици,икономисти и финансисти,обучавани в най-престижните школи и университети в света.А резултатите от дейността им показват,че или по рождение са ***,или са с модифицирано съзнание-по възпитание и образование- са станали ***!Да разрушиш икономиките и финансиите на САЩ и ЕС- това дори Маркс,Енгелс,Ленин,Сталин, Брежнев,Андропов,Мао Цзе Дун,Дън Сяо Пин и т.н.,заедно взети,не са го и мечтали!Страшно нещо е простотията във властта!

71

Ха,ха,хаа.112....

преди 7 години

И....КАТО ИЗБИРАШ "православния съюз"........САМО С НАФОРА ЛИ ЩЕ СЕ ХРАНИШ...ХА,ХА,ХАААААААЩОТО , ЖИТОТО И ТАМ Е КЪТ....ХА,ХА,ХАААААААААААПУТИН ГО ВНАСЯ ОТ КАНАДА ...ЗА СИБИРСКО ЗЛАТО!!!

70

Анонимен

преди 7 години

Избирам Православния съюз пред Европейския халифат, за вас не знам.

69

Анонимен

преди 7 години

"ГРЕКСИТА " пък у ГЪРЦИЯ .......С ТИЯ МИГРАНТИ и ЗАЕМИ ЗА ВРЪЩАНЕ---, ХЕТЕН ЩЕ СИ ОСЕРАТ ТЕРЕНА НА ПЛАЖОВЕТЕ И МОРЕТО....!ДА НЕ ГОВОРИМА ЗА "НЕЩАСТНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ"-----ЩОТО БЕЗ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ,....ЗАГИВА ГЕРОЙСКИ , КАТО ГЮРО МИХАЙЛОВ...ха,хахааааааааааааааНАЛИ ПРОБАХТЕ ПРИ ОПУСТОШАРСКИ И СЪРгея........ОСРАХТЕ СЕ "ГЕНЕРАЛНО"!!!КВО , ПОВЕЧЕ....??!

68

Анонимен

преди 7 години

"КЪВ , БРЕКСИТ У АНГЛИЯ ,БЕ......НАЛИ , НЕМА ПОСЛЕ СЕЛЯНИТЕ КАТО ВАС , ДА ИМ ВАДЯТ КАРТОФИТЕ И МОРКОВИТЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААААА"Пич, не сме им вадили картофите цял живот, те си имат пакистанци за тази работа.

67

Анонимен

преди 7 години

"Годината е 2026, ЕС се е разпаднал, България е в Православния съюз"Далечко е, не може ли да ускорим малко процеса, че не ми се чака?

66

Анонимен

преди 7 години

КЪВ , БРЕКСИТ У АНГЛИЯ ,БЕ......НАЛИ , НЕМА ПОСЛЕ СЕЛЯНИТЕ КАТО ВАС , ДА ИМ ВАДЯТ КАРТОФИТЕ И МОРКОВИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААААДА НЕ МИСЛИТЕ , ЧЕ АНГЛИЧАНИ И АНГЛИЧАНКИТЕ ШЕ си ПРАВЯТ "БРИГАДИ НА СЕЛО"...като при СОЦА У НАС.....??!!ЗАБРАВЕТЕ !!!АНГЛИЯ ---ИМА НУЖДА ОТ РАБОТНА РЪКА ...ОТ "ИЗТОЧНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ"/....защото са ниско квалифицирани".../

65

муспи

преди 7 години

Най силно впечатление прави че автора не познава Америка, а я представа за ведуща сила, оттегляща се от Европа защото й е писнало от гратисчии! Америка се залива от диваци къде по усърдно от Европа. В момента в Ню Йорк няма бели - не малко, а въобще не могат да се видят! Мексиканското нашествие е несравнимо с бежанците в Европа, а арабите се доставят в такива количества, че те са повечето в този Ню Йорк и от мексиканците.