25

Дядо Цецо

преди 8 години

Баба Цеца е проста селска женица.Реве за бай Тошо, който я е осигурявал на 80лв, а хока Бойко, че не взима 800лв пенсия.

24

Анонимен

преди 8 години

Е от такива безгръбначни баби Цеци сме се докарали дотук, дет' са готови да сложат наколенките за едно потупване по рамото от Негово Сиятелство.. няма как да живеем като прасета и да умираме като ангели..

23

Ех

преди 8 години

бабо Цецке,боли го фара Борисов за теб и за хората в България!Така се е потресъл от срещата с теб,че сън не го лови...На другите избори пак за него да гласуваш!

22

Анонимен

преди 8 години

три папи и една пенсионерка вече са го галили...

21

иван

преди 8 години

Боже, опази ни --- какви глупости отвсъде !!!

20

по-добре

преди 8 години

БАБА ЦЕЦА ДА ПИТА ВАНЧО ДРАГАЛЕВСКИ ПЕНЦИЯТА СИ!

19

верту

преди 8 години

Не, проблема не е че бабата е гласувала за Бойко. Проблема е че дълги години е гласувала за някой друг. И сега какво е очаквала, Бойко тупа два пъти с магическата пръчка и пенсиите се вдигат с по 200-300 лева отгоре, заплатите с по 800 лева повече, нови пътища, липса на корупция и престъпления и т.н. Много време му трябва на някой дори да иска да помогне няма да разбере, просто много е крадено бабо, да си мислела на млади години, че с робското ви мислене изгонихте младите и унищожихте бъдещето.

18

Анонимен

преди 8 години

Стокхолмски синдром

17

Анонимен

преди 8 години

Избирателят на ГЕРБ- млад висшист в активна възраст аххахах

16

ЦК на БКП

преди 8 години

До гербист-столичанБaте ,а ти преди 26 години не се ли казваше комунист- столичанин ? Маймунке хитраааа...

15

Факт е

преди 8 години

Баба Цеца сигурно редовно гледа БиТивиту и НоваБойсовизия,те от там се грижат да няма друг политик освен мутрата-контрабандист.

14

Анонимен

преди 8 години

Другари, комунисти атакисти и депесари, ... критикуватe жената, че гласувала за Бойко ...ами нали ако гласува за вас пенсия въобще няма да има !

13

Анонимен

преди 8 години

РАЗПЛАКАХ СЕ ОТ ТАЯ ДОБРА И ЩЕДРА ДУША- НАПЪЛНИ БУРКАНА НА ЕКИПА НА ТЕЛЕВИЗИЯТА С БОБ И ТЯ ОСТАНА САМО С ХЛЯБА- ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ И НИЕ БЕДНИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗРЕВЕМ- ХАЙДЕ ВИЕ БОГАТИТЕ ПОЕМЕТЕ В РЪЦЕТЕ СИ БЪЛГАРИЯ И СОЦИАЛНИТЕ ГРИЖИ- ЗАЩОТО ХАСАН АДЕМОВ ОТ ДПС И КАЛФИН ОТ АБВ НИЩО НЕ НАПРАВИХА ДА СЕ ПРОМЕНИ СЪСТОЯНИЕТО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ- ЗАСТОПОРИХА МИЗЕРИЯТА ИМ В НОВИЯ СОЦИАЛЕН КОДЕКС- НИЕ ВСИЧКИ И РАБОТЕЩИ И ПЕНСИОНЕРИ СМЕ В БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ- КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА- КЪДЕ СА БАНКИТЕ.

12

Анонимен

преди 8 години

До колкото разбирам от статията, бабето дори и не е получила отговор за увеличение на пенсиите от Бацата.

11

гербист-столичан

преди 8 години

Права е баба Цеца, но нека да не забравяме че 45г. живяхме при комунизъм. От тогава много неща има за оправяне и вече 25г. че и отгоре вървим по пътя на прехода и реформите. Отделно наследството от тройната коалиция отпреди 10г. е много лошо и още се борим с него.Да благодарим на баба Цеца че гласува за нас и нека да си хапва спокойно боб. Като свършим с прехода след още 25г. тогава живота у нас ще се подобри и няма да е такова положението. А дотогава трябва повече търпение да имаме.

10

Анонимен

преди 8 години

Яж още боб, а внуците ти ще пасат люцерна, щом за такива политици гласуваш... яж, да ти дойде акъла.

9

няма да си кажа имет

преди 8 години

"Аз политици нямам много. Само един. За него съм гласувала, за Бойко"Просто да повърнеш!!! Ах как мирише на комунизъм!!!

8

Анонимен

преди 8 години

НИКОЙ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗБИРА НИ ОТ ДОБРА ДУМА НИТО ОТ ХОКАНЕ ,ЗА ТЯХ ТРЯБВА САМО НЕОКАСТРЕНИ КОЛОВЕ НА ГОЛО ! САМО ТОГАВА ЩЕ ПОЧУВСТВАТ ЕЖЕДНЕВНАТА БОЛКА НА ПЕНСИОНЕРИ С ПО 40 ГОДИШЕН СТАЖ И С МИНИМАЛНИ ПЕНСИИ И ТРОХИТЕ ,КОИТО ИМ ПОДХВЪРЛЯТ КАТО НА КУЧЕТА .....ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ ДЕТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА СЛОЖАТ НА МАСАТА НА ДЕЦАТА СИ !

7

Завинаги Тиква

преди 8 години

Ами, честито, тогава! Яж постен боб на вересия от кварталният магазин и си гласувай за Бойко! Казвал съм и пак ще го кажа: Българският народ, никога не е бил мъдър! По-*** народ, от него, няма! Хора, които хвърлят всичките си спестявания през терасата или прозореца на първият срещнат *** е съвсем нормално да имат за премиер Тиквата! Да не говоря, че таквизи, като тази баба, по мое време, никога не са си купували боб от магазина, те го гледаха в двора и на нивата на село! Но вместо тая баба, коловете за боба ги набивам сега аз;))) Да се досетите, колкое сбъркана държавата на демократите!

6

Анонимен

преди 8 години

Бабо Цецо ***, * боб не яде *** !