46

Тези

преди 7 години

да не са играли тай-брек в тениса?

45

Chubaka

преди 7 години

Защо се ядосвате бе хора за тея репей, всичките са Мили Котета.

44

Занзибар

преди 7 години

Петев, римуващ се на бутка миризлива, ти Мокет невчесан, ти Шмъркане, трябва да ви хванат фенове на някой отбор и да ви изпочупят все 206-те кости, че да си тръгнете ли трябва да стане?!

43

Анонимен

преди 7 години

Не си губете времето да гледате националният отбор по футбол .Трябва да ми плащат тока за да си пусна телевизора за тези инвалиди !Няма футбол и това доказателството !

42

Е чак пък

преди 7 години

Чак пък резил. Аз не виждам нито срамно да паднеш от футболния колос и великан Япония.

41

Анонимен

преди 7 години

Angeloff, къде го видя Станислав Манолев - некой те е излъгал бе, пишеме си ние, срамота е!

40

Анонимен

преди 7 години

Абе треньора не го ли изгониха феновете на Левски, като искаше да им е треньор.Понеже не става за Левски го направиха на националния. Защо ???

39

Реалист

преди 7 години

Португалия, Македония еуфория. Японците ни спукаха въздушното балонче на което летяхме и ни преземиха където ни е мястото.

38

Дегоба

преди 7 години

ЦСКА Етрополе ще оправи нещата.

37

Анонимен

преди 7 години

С колко гола трябва да падне отбора ,за да си тръгне един нещастен началник на БФС !С колко да е рекорда с 10 или 20 гола бе ???

36

Анонимен

преди 7 години

Благодарим ти Бойко,благодарим ти Пеевски,вие закрихте и унищожихте българският футбол заради ФК Леевски,този срамен резултат е благодарение на вашият труд.Футболистите не са виновни

35

Руди

преди 7 години

Ей Петев като се върнеш, оставката, багашчето, автобуса и право за село Баховица Ловешко. Ти си слаб треньор, с парите на гела всеки го може, в Кипър имаш някакъв проблясък, но кой го брои кипърското първенство.На всичко отгоре си и страхливец като мъж,знаеш защо нали.

34

Анонимен

преди 7 години

Да ви кажа честно, напуши ме спях като прочетох резултата. Къде са тръгнали тези наши аматьори. Вече и Лихтенщайн може да ни се опре в мачовете.

33

Анонимен

преди 7 години

Това което им се размина срещу Португалия се получи днес.Благодарете на Борисов и Пеевски и лобито им за ФК Леевски,Благодарете на Дора ,на Боби ,на Венци на Емо на Наско на лелите им на майките им на жените им големи благодарности това са резултатите на тяхният труд .

32

резил

преди 7 години

Петев да си подава оставката. Сякаш гради отбор за антипрофесионалната ни А група, а не за участие на световно. Не знам къде сте видели добър коефициент за победа на Япония. Виж за победа на дружина петевска имаше здрави коефициенти.

31

Анонимен

преди 7 години

Испания - България 13:0 най-голяма загуба.

30

vlady

преди 7 години

Експериментът да се играе само с вратар за пореден път излезе неуспешен. Ако Малката Перука беше на вратата резултатът щеше да е двуцифрен.

29

Анонимен

преди 7 години

Обикалят си държавите нищо че са инвалиди във футбола .Ама Камбуров не е викан в национала ,а Бербатов не иска да играе заради началниците наБФС задавени от парите на дъжавата .Така в национала играят само удобните на Б.Михаля от заведенията и кръчмите .

28

Японски патриот

преди 7 години

Направихме ви г... те като японското знаме!

27

SD

преди 7 години

Екскурзиантите да си платят разходката до Япония .БФС да го закриват , а ПЕРУКАТА да си посипе плешивата тиква с пепел .Вчера , оня ,,локомотивец,, рева , като малко дете . Ето с такива далавераджии няма да има футбол.