65

Анонимен

преди 8 години

Тия почнаха да падат като круши.

64

Анонимен

преди 8 години

97, хихи, директно след това на вторични суровини :)))

63

Анонимен

преди 8 години

За неразбралите путинисти - Одобрени са разходи за самолети и кораби в размер 2.5 млрд. лева. За периода 2017 г. - 2023 г. 2.5 млрд лева са 1.25 млрд евро, такаче по - скромно със "милиардите" заеми.

62

Анонимен

преди 8 години

явно си падат сами без да стреля някой по тях , и такива кошници ли ще купуваме сега с тия 4 милиарда дето ще отпуска правителството

61

Боби

преди 8 години

До сссссссссссссссссссс 88и двата изтребителя са модифицирани за изпълнение ШОУ програми - Махнати са всевъзможни електроники, брони, допълнителни джаджи и така нататък. Не само че самолетите от това са по-леки, а и по принцип летят с непълно количество гориво което ги прави по-маневрени от своите бойни братя.Въпреки това ф-16 е заорал по земята, а другия (ф-18)за да загине пилота сигурно е летял по гръб на малка височина и пилота не е могъл да катапултира.Рашките летят на пребоядисани бойни.

60

мучо

преди 8 години

реклама на техниката която закупуват нашите тикви

59

Анонимен

преди 8 години

Тези ще да се от модела самоизтребител.

58

Анонимен

преди 8 години

Сега ни събират ескадрилата от падналите самолети ли ?

57

сссссссссссссссссссс

преди 8 години

Добре е,че пилота е жив.Иначе инциденти стават навсякъде с военната техника.Само че са малко коментарите--ако беше руски самолет--козяците щяха да са луднали тук.

56

123

преди 8 години

Знес русофилите ще си отворят една бира повече :D

55

ama nali

преди 8 години

Nali spored vsichki konspirativni teorii te praviat vsichkite neshta - to ne beshe Haarp, chemtrails i na putin vsichkoto zlo idva ot tam. ... a se razbivat i umirat ... i ne mogat samoleti da praviat...kamo li raketi...Istinata e, che i te sa hora i za tova vsichki konspiracii sa gubene na vreme ot hora s chuvstvo na zertva. Ruskata propaganda sama si protivorechi... ama lapnisharanite bleiat

54

Един от Северозапада

преди 8 години

Умирам да чуя сега, как танкът Армата бил от картон и спрял на Червения площад, или как се чупи руския джип. или някой да ми обясни, колко изгодно е да закупим от Португалия Ф16, които са били нови през Виетнамската война?Щом падат тези, на елитната им ескадрила, които са на супер поддръжка и със супер пилоти, представяте ли си какво ще стане , с третата употреба, от Португалия, и с нашите пилоти, които тепърва ще се учат на тях....

53

кой?

преди 8 години

Кой паднал самолет ще купи Ненчев? Ф-16 или много по-добре падащия Ф-18?

52

"Камъните Падат

преди 8 години

Хаирлия да е !Ама и орден трябваше да му окачи ам президентина, Порошенко например, тържествено набоде ордени на командирите които избягаха от Дебалцево и си зарязаха войниците. Туй беше представено тогава като тактическо отстъпление. Като какво геройство е това да си разбиеш айроплана обаче пълна мистерия. Катастрофи стават навсякъде, но президентските глупости трябва да се ограничат.

51

прокто лог

преди 8 години

Дали Обамата е стиснал и десницата на пилота на Ф-18?

50

Анонимен

преди 8 години

Едно самолетче, две самолетчета. Хамърите падат, падат от небето, хамър ми падна на полето.

49

Смях

преди 8 години

Напишете в тубата: U.S. Army Fail: Humvees falling to the ground in airdrop exercise. Shocking HUMMER ImpactИ се забавлявайте с великите американци.

48

Анонимен

преди 8 години

"Естествено, че счупената дръжка е много по-голяма излагация, самолетът не се е счупил при рутинен полет, а при изпълнение на ръба на възможностите,"Счупената дръжка в присътвието на Путин е нещо дребно в сравнение с мега излагацията и срама да катастрофира военен изтребител пред очите на Обама и то предвид, че инспектира завършилите академията.

47

:) :) :)

преди 8 години

Чак сега прочетох, че са два самолетите. С този темп на самоунищожение, на американците не им трябват врагове. До 2020 ще са приключили с цялата си армия и на въоръжение ще имат само ловни пушки и прашки. Жалко само за пилота.

46

Анонимен

преди 8 години

айде пак се напълни с пилоти тука дет всичко им е ясно ама освен на автобус на друго не са се качвали