27

До 30

преди 8 години

Много филми гледаш пич, знаеш ки по колко пъти на ден се споменава думата летище? И Как мислиш се аналузира тая кореспонденция, да има следене, ама то си е по определен контингент

26

ИТ майстор

преди 8 години

За съжаление Европа пропусна шанса да създаде собствени браузери подобни на Гугъл, тогава нямаше да има такъв контрол от страна на САЩ. Както и собствени GPS и GSM системи за комуникация. Китайците в тази сфера изпревариха Европа.

25

Фога

преди 8 години

ЧупакабраЧупакабраЧупакабраАлоооо, заподозряхте ли ме?

24

Джорж Орвел

преди 8 години

Аз ви казах още през 1948 какво ще се случи с човечеството, тогава написах 1984. Съжалявам, че фантазията ми е била скромна в сравнение с това което в момента се става.

23

Анонимен

преди 8 години

По скоро журналистите си търсят конспиративна тема, та да им се четат буламачите, Вие въобще наясно ли сте колко съобщения ежеминутно се пишат, и как се слефи това нещо

22

Анонимен

преди 8 години

Тия гледат през пръсти ако погледнат цензурата на Днес. ВГ ще видят какво е професионализъм. Всичко което започва сЦ, Р, Б. Ь и вече си заподозрян и изтрит!

21

пак ние го отнасяме

преди 8 години

Абре абе,абре далай,не е ли по-добре да се сканира вместо да се копира и възпроизвежда

20

Анонимен

преди 8 години

Шкембе чорба, луканка, таратор, каварма кебап, чушка бюрек, Бойко кратуната, кой не скача е червен, ...........................

19

Чичо Сам

преди 8 години

Чичковите червенотиквеничковчета от ФБР.

18

Антисоросоид®

преди 8 години

Сега Одисей, Шопът, Странджата, Василев и други знайни и незнайни герои да се оплачат колко лошо нещо е комунизмът и как са нарушавани човешките права.

17

Анонимен

преди 8 години

Да живее "свободата на словото".

16

Анонимен

преди 8 години

Четете смешници. А вие протестирате когато нашето МВР прави опит за подслушване и то след съдебно решение и дрънката за права на човека. Вижте как стават нещата в "най-голямата демокрация".

15

galya

преди 8 години

Това са ключови агенти, "Мата космата" ...

14

Професор

преди 8 години

Най важното ако имате смартфон е първо да премахнете Гугъл Плейстор и да спрете навигацията. Един китайски браузър - примерно: UC Browser и без никакви приложения. Особено това на фейсбук. Изтривате и хром и Ю Туб ами всичко и си влизате с браузър. Пък и телефона ви ще олекне.

13

galya

преди 8 години

Е неее, изложиха се тия дет следят .... ами "Гарабед" и "Киркор", "Иванчо" и "Марийка" .... е не не не ... Ша са уволняваме май!

12

Анонимен

преди 8 години

Бомба, атака, наркотици, смърт, ядрен инцидент. Сняг, облак, грип, вълна, свинско, домашно отгледано. Мексико, Китай, Колумбия, Нигерия, Сомалия. ФБР, ФБР, ФБР.Bomb, attack, drugs, death, nuclear accident. Snow, cloud, flu, wave, pork, home made. Mexico, China, Colombia, Nigeria, Somalia. FBI, FBI, FBI.

11

Ген полк Гадорян

преди 8 години

Чайниз демокраси брадъри. Да ни е честит новият технострой, който се преструва на демократичен.

10

Професор

преди 8 години

Да живее "демокрацията".

9

Ген полк Гадорян

преди 8 години

Леле мале! Сега ми *** да напиша едни лакърдии. Ама не ми се ще да ме емнат. С такъв скапан софтуер така ще стане. А ко ще правят с Айшето от фиеберету?;))))

8

Анонимен

преди 8 години

Обичам да хапвам свинско. Футбола ми е любимият спорт, а любимият ми гол е този на Стоичков срещу Мексико, то не беше гол, то беше бомба. Филмите ми действат като наркотик, филма на Ридли Скот "Black Hawk Down" за войната в Сомалия беше добър. Обичам и жени, тези в Колумбия са сред най-красивите, макар, че и тези в Китай са сладки. Любимият ми сезон е зимата, надявам се тази зима да завали повечко сняг. Във ФБР работят само амбреажи и редовно правят като вятъра.