74

Анонимен

преди 8 години

ъс ***

73

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Бабо Цецке, няма да има за пенция. 160 лева са ти добре. Сега бабо Цецке събираме по 2000лв на човек за да купуваме изстребители и да уплашим Путин.

72

до 81

преди 8 години

До АнонименИ е свикнал да цени само силата, може да си *** и духовно незрал, ама като си силен- те уважат. Благодарение на това българинът направи богати мутрите, та сега го управляват както те знаят: няма образование, духовни ценности, нищо. Само лъскави неща без съдържание. Това сме ние. Изгонихме умните и можещите и работим за силните и наглите.

71

do 78

преди 8 години

До дАСамо БСП, ама БСП са нследници на БКП, ще им се да са леви. Ама от комунист не става нито ляв, нито десен. Преходът го показа. Вълкът козината си мени, но нравът си- не. Е, изстрадахме го и с леви и с десни с психологията на богоизбрани и как общото е ЛИЧНО. Интересът и на едните и другите е в основата. И какво да е друго от приватизатори с психология на вожда. То освен себе си не гледа и всичко му принадлежи.

70

Баце ви Боце

преди 8 години

Ей, от тоя покер снощи, пак не ми остана време да се обръсна.

69

ЛИЛИ

преди 8 години

БАЙКО БОБ НЕ ЯДЕ

68

Анонимен

преди 8 години

Отрочето на БКП се превърна в най-големия им страх. Сега БСП треперят пред Бойко, а същите те го направиха това, което е сега. Наследницата на БКП го бута през годините, а сега му се сърди, че ги е наврял в миша дупка - ами другари така е при комунизма и този вид мислене - един път качиш ли се на власт се смазва всякакъв вид "опозиция" с всичк средства. Ама е гадно да сте от другата страна нали?70 години комунизъм и капитализъм сервиран от комунисти... Баси държавата дето си имаме а?

67

DA

преди 8 години

БСП са велики!

66

дА

преди 8 години

Само БСП!

65

как да стане

преди 8 години

Не разбирам как хора, които взеха икономическата власт благодарение на високите си постове в една разбита икономическа система, могат да правят икономика със същата психология, която имаха при соца: 1. общото е наше, ние сме богове, законите сме ние. Ей това им беше психологията при соца на вождовете. После вождовете взеха икономическата власт, но психологията им остана същата. Как да управляват благоденстваща държава с тази психология на комунисти и крадци на общите социални блага?

64

дедо Груйо

преди 8 години

*** Цецо Фригидна пенсио,речи да ми дигне ЧЛЕНО като през куманизъма,нал помниш как та бех нанизъл кат кибапчи на негу!

63

Анонимен

преди 8 години

Той точно това си мислише... как да вдигне пенсиите.

62

Анонимен

преди 8 години

"Учителят" му се снимаше с пионери, този се снима с баба... с две думи пак ПР, ама от 21 век.

61

ГОУЕМ

преди 8 години

СМЕХ

60

КЪДЕ НИ ДОКАРА БОКО

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-БЪРЗО РАСТЯЩ ВЪНШЕН ДЪЛГ,НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ,ПЪРВИ ПО РОБСТВО,ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ ,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ,113 ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО, ПОСЛЕДНА ПО ПРОЗРАЧНОСТ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ,С НАЙ-НЕЕФЕКТИВНАТА ПРАВНА СИСТЕМА, 35% СА МИЗЕРНО БЕДНИТЕ ,НАД 20% СА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ,ДЪЛГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИНА САМО ЗА ГОДИНА СА СКОЧИЛИ С 50%.ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СА НАМАЛЕЛИ 7 ПЪТИ.ПРЕМИЕР НИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАНДИТ.

59

Бб

преди 8 години

Ох, раздайте кърпички за герберастите, за останалите кесии ...за повръщане.

58

Анонимен

преди 8 години

......Горнооряховчани помолиха Борисов и да им съдейства за нови тротоари и подобряване на водоснабдяването..... а премиера само каза - Я бе кмете, я докарай цистерната с водата, нека хората си напълнят малко вода .... а за тротоарите ще почакат .....

57

АМА ДРУГ ПЪТ

преди 8 години

ЩЕ УВЕЛИЧИ АМА ЩЕ ТЕГЛИ ОЩЕ 16 МИЛИАРДА ЗАЕМ ЩОТО ПЪРВИТЕ 16 МИЛИАРДА НЕЗНАЕЛ КЪДЕ СА

56

Анонимен

преди 8 години

Дали пък наистина не е режисирано, както с чистачката от аерогората?

55

абе

преди 8 години

До БВПмоля? Че не одобрявам управлението на Бойко и не говея пред силата му и харзимата му катоостаналите не значи, че съм от БСП. Ама че логика! Да не искаш да кажеш, че западните държави са комунистически, защото са социални. Хора със сбъркан мироглед и психология са опасни явно. Научи се малко да мислиш.