23

Анонимен

преди 7 години

BMW-то не прощава.

22

Анонимен

преди 7 години

Много е съмнително мъжа й да е убиеца. Как така винаги в такива случаи според МВР винаги съпруга е убиеца? В статията на пише да си е признал, както погрешно го е разбрал номер 17 Петко.

21

Анонимен

преди 7 години

Никой не прави нищо просто така. Крушката си има опашка. В България ако си мъж от теб се очаква да си милионер, мениджър и даже супермен. Истината е, че мъжете са просто хора с всички добри и лоши страни. От един мъж се очаква твърде много или самият той е свръхамбициозен и когато нещата не вървят по гайдата на принцесата, на някой му изгаря бушона. Всички в такъв момент са склонни да оневиняват жената и да съдят мъжа, но никой не знае самата истина.

20

Петко

преди 7 години

Не я е наръгал без нищо да е имало, 100 % е имало някаква причина,а а каква е тя, - никой не знае в момента !

19

Анонимен

преди 7 години

Тоя ненормалник за развод не е ли чувал?! Добре, отношенията им не били добри, пак разведи се и си потърси по-подходящ човек. Какви са тия примитивни изпълнения? И после се обиждат като ги сравняват с м... и бежанци. Ама културното им ниво същото, че и по-зле.

18

Анонимен

преди 7 години

До Шопа"...не го е слушала..."Като искаш някой да те слуша, вземи си куче и го дресирай, както ти харесва. Нормалните човешжки взаимоотношения не са "ти командваш, аз слушам", а диалог и съвместни решения. Останалото е избиване на комплекси!

17

До 18

преди 7 години

Не е така, това са просто тролчета, платени да пишат тракива тъпотии, за да предизвикат повече коментари на статията :)

16

Анонимен

преди 7 години

Коментарите са потресаващи. Българският морал е слезнал по-долу и от най-неразвитите арабски и африкански народи...

15

бай Петко

преди 7 години

До Анонимен 12Какво странно има след като той лично се е обадил в полицията и си признал. Приказваш само да си слушаш гласа !!!

14

Анонимен

преди 7 години

Далече от всеки, който се мъчи да те промени или те кара да правиш разни неща, уж за по-добро и защото така трябвало. Двама души се харесват такива каквито са, другото е командрирстване....

13

Шопа

преди 7 години

Абе какво ви е виновен човека? Кой я знае какви ги е дирила жена му и не го е слушала, сигурно си е заслужила съдбата. Верно, не е приятно, но се случват и такива проблеми.

12

Анонимен

преди 7 години

Наскоро четох една статия за Джони Деп, как тази новата му изгора иска да го ощави с бая милиони долари чрез лъжливи показания за насилие и т.н. Жените понякога с приказки и долни постъпки могат да вбесят и най-хрисимия човек. Не оправдавам разбира се насилие в такъв отвратителен вид както на този мъж, но като падне пердето на някои хора и се стига дотам.

11

Анонимен

преди 7 години

Странна работа, сякаш МВР си имат дежурен виновник при такива трагедии - съпруга на жената. Няма разследване, няма нищо - виновен и толкоз. После МВР вади статистики, че при 100% от такива случаи, убиеца е съпруга.

10

Ники

преди 7 години

Е нали това е била жена му? В смисъл човека е в правото си да я възпитава както намери за добре, отделно не знаем какво е направила жената, така че нека да не виним човека за поведението му.

9

акуд

преди 7 години

до полуда могат да те доведат днескашните селски кифли дето се уприличават на холивудски знаменитости

8

Анонимен

преди 7 години

Жените в България станаха много алчни и един мъж им не стига!

7

Анонимен

преди 7 години

Тия от Русе и жените и мъжете са големи тарикати знам го от личен опит бягайте далече от тях няма да се осетите как ви прекарват после освен да ги трепаш е да пиеш една студена вода.

6

Анонимен

преди 7 години

След като го е накарала да вземе голям кредит го е прахосала и му е казала да се маха и той е разбрал ,че го е прекарала .

5

Иванчо

преди 7 години

Ами така е. Явно мъжа е прочел новината , че другарката Корнелия свиква ново ОФ и план за национализация. И е изперкал.

4

Анонимен

преди 7 години

Скъсала му е нервите !Ама защо не я е оставил д си троши главата сама .