99

сноб

преди 8 години

Аман от нашенски парвенюта, пълни с комплекси. Новобогаташите никога няма да имат класа и стил. Освен да парадират с пачки, с друго не могат .

98

Бъъъърррзака

преди 8 години

Имали дали кво ви брига васссс бееее

97

Анонимен

преди 8 години

Еврейке, там са хората, над милион отидоха миналата година......е, вярно че са малко ....

96

Evreikata

преди 8 години

Да сте живи и здрави млади хора! Да не ви пука от злобата човешка! Успешна реализация в живота! И бягайте в чужбина! Там са Хората и възможностите! На добър час!

95

Мария Първанова

преди 8 години

Ако падне химическа бомба върху България, програмирана за изтребление на хора с долни помисли, ограничен живот и разяждани от злоба , в странта ще оживеят малцина! Да сте живи и здрави добри хора!

94

ист

преди 8 години

Абитуриентки -жертви на делегираните бюджети.Чалга поколение за нископлатени обслужващи хотели и кръчми.

93

Лили

преди 8 години

До анониммен 89Какви оценки, човече?! Тате ще й купи и диплома! Човечност не може да й купи с пари! Като загуби интерес към живота и от скука вземе да се друса, дано му светне на баща й!

92

Hh

преди 8 години

Да го духат ве

91

Горан

преди 8 години

А, бе не сме злобари, бе! Те не са виновни момичетата, родителите им са за разстрел! Само прочети визитката, друго не ти трябва!

90

nina

преди 8 години

A арабските дизайнери са Маруан и Халед,поне да беше написала името правилно тази майка.

89

Reader

преди 8 години

Откъде ги намират тези селянки?

88

Горан

преди 8 години

До Ядрен физик: Ядрен физик: Сляп човек в тъмна стая, търсейки черна котка, която въобще не е там...

87

Ядрен физик

преди 8 години

Как разбраха, че са умни?!?!?

86

nina

преди 8 години

#82Госпожа,къде ги видяхте тези "красиви неща " по снимките? А че нещата са изкривени,съм съгласна с вас.Аз,както гледам и многозинството коментиращи, не намираме за красиви напомпаните със силикон устни на тези 19 годишни момичета,които изглеждат на по 29..А разказът на майката на втората е напрово "главозамайващ", на мен лично ми е трудно да разбера смисъла му..Защото няма такъв.Има само пошлост,показност и празнота.

85

Горан

преди 8 години

Каролина Клер - Кери... Къде е българското? Тази майка е тотално изпращяла. Немеейки изчетох така наречената "визитка" написана от майката за дъщерята. Никога не съм се натъквал на толкова тъпотия, синтезирана в такъв компактен обем!

84

Анонимен

преди 8 години

Тук май само луди и провинциалисти пишат ? Не е за мен !

83

Анонимен

преди 8 години

Защо ли имам чувството, че натрапването на тези моми тепърва започва... Вчера правилно казвах на една моя позната, че новините в българските сайтове са пълна дезинформация и че отделят твърде много време за никому ненужни клюки като тази статия или пък са твърде негативно провокативни за да са истина.

82

Лили

преди 8 години

До ivКато им гледаш имената на българки ли ти приличат?!

81

РВ

преди 8 години

Моето момче/ момиче, внимавай какво говориш. Бедността не е порок. Ако си мислиш че си някъв вид баровец- помисли пак! Не дърпай дявола за опашката за да не свършиш на улицата вкочанен някой ден. Справка- казва ти го собственик на фирма с над милион печалба на година.

80

сра а ?

преди 8 години

Много фьйешан!? По една бурка и по една брада и с ориенталски танци , едната калинка социална министър от бспету другата земеделска министър от дпесету и за 800 дни сте минали гърците .....