9

Анонимен

преди 8 години

2 и 10 използват 100 годишната тактика "а вие знаете ли, че в САЩ бият ***". Само те все още не са разбрали, че не работи :)

8

Анонимен

преди 8 години

А какво стана с КаТееБе? Плюем другите, а нас си не гледаме.

7

Анонимен

преди 8 години

това не е някаква новина, в България още преди 15-20г взеха предприятаия за 1 лв и изкараха милиони само от продукцията коята беше на склад , платиха задълженията и сградите и инфентара им останаха бонус а те струват 10 сетки пъти в повече , пишете за БГ далаверите а не за чуждестранните , и защо все пишете че всички са приятели на Путин , ами аз имах добър приятел и той стана убиец и е в затвора , аз виновен ли съм за това престъпление

6

бг

преди 8 години

Аааа недеите така ве тои данеби за путин или себеси да ги праи тез пари, за тролски заплати ги множи човека. Де са троловете обаче да го защитават пак ( да си ги заработят заплатите разбираите).

5

Пешко

преди 8 години

Навярно Вовин го е посъветвал - той, както знаем, е спец по всичко

4

Анонимен

преди 8 години

Престъпници, преступно управление, престъпна държава. Еталон за "прогресивните сили" в България.

3

Мужик

преди 8 години

В Русия комунизма е жив!

2

Анонимен

преди 8 години

Как може да говорите така за Вожда?! Това не е вярно, както и всички други подобни схеми от последните десетилетия. Това е само западна пропаганда, ролдугин всъщност живее като просяк и дава всичко за благотворителност, бла бла блаДа ви...

1

Анонимен

преди 8 години

Как ще стане такова нещо в Путинистан? Той Вовата се беше изтипосал на мястото на византийския император в Атон онзи ден.