83

Анонимен

преди 8 години

До БГДа живее Турция,искам да целувам Ердоган по устата,като вожда!

82

Анонимен

преди 8 години

Такааааа, значи 900 сгради, а Лилянчето вика 150. И 50 хил. за църква от ГЕРБ, викаш, т.е. с парите от субсидията, а, значи ви е голяма, това не е политическа дейност! Ко викаш, много сте събирали, но те даннете са повече от ясни, имате в повичсо, заради ударното разплащане декември, питай Ореха, той ги разбира тия неща. И какво безплатно било санирането, а защо ББР тегли държавногарантиран кредит?!?

81

Metoh

преди 8 години

Ai, parite ot danak sgradi i taksi bok-luk za kakvo li troshat?! :-)

80

Питам се

преди 8 години

Интересно,колкото повече излишък трупа Баце,толкова повече българи напускат България през Терминал 1 и 2!Мачкай Баце!!!

79

БГ

преди 8 години

До АТАКИСТИбррикчиев, затваряй си устата и тичай към турските и руските форуми!Вие от ЮРУШ сте национални предатели!Да живее България!

78

гео

преди 8 години

Герп имат късмета да ги поддържа т.н. евроатлантици,за да изпълняват поръчката им за изтребление на местното население и заселване с мулти"културни" арабеск и ром.Ако не се променят нещата в глобален план,а тук продължаваме да дремем-Збогом,народе,както каза един артист.

77

Избори

преди 8 години

Кой трябва да управлява - за ГЕРБ,Реформаторите,Патриоите+ за БСП,ДПС,АТАКА,АБВ

76

Бай Рашо Мъглата

преди 8 години

"Държавата събира много пари от контрабанда"А да ми обясни някой,как се събират пари от контрабанда?До колкото знам от контрабандата печелят единствено контрабандистите.,а държавата като цяло може да търпи загуби! Предотвратената контрабанда или недопускане на такава,осигурява предварително заложени в бюджета средства и предотвратява евентуална загуба на такива!Баце или не си е пил хапчетата или ни мисли за абдали!

75

до сс

преди 8 години

България не е благотворителна организация!

74

se

преди 8 години

Лъжат ,лъжат като дърти вагабонти.Затова ли няма пари за болните деца ,за лечение на стотици хора на които близките им просят по улиците и тропат на вратите за левче.Лъжат м....а им герберска ...

73

Анонимен

преди 8 години

Добре , че е Борисов и ГЕРБ да има с какво да се занимават комунистите-социалисти . Иначе при тях всичко е наред . След като се провалиха за пореден път преди една година в управлението на Орешарски избягаха най позорно. Сега си избраха корумпирана и изгонена от икономическото министерство др. *** Нинова , която ги поведе към светлото бъдеще , защото за настоящето тя си е добре .

72

bg

преди 8 години

Ами ще гладуват като са прости!Компютъра още от щепсела изключват,новите машини като индиянец айфон гледат,но иначе недоволни от заплащането

71

Анонимен

преди 8 години

Ха ха,ако бб е финансист, както по-долу се изходи един,магарето е оперен певец.

70

Анонимен

преди 8 години

Това е хубаво. Баце само да каже къде е тези пари бе????

69

Анонимен

преди 8 години

Те тез пари които ги дере от контрабандистите хич не ги виждаме! Нито пьк се усеща някакво подробрение в Дьржавата ни!

68

Бойко

преди 8 години

чудя се на Бойко как може да се хвали с контрабандата. Все едно, ако не е контрабандата- няма пари. И това го казва министър-председател. Помним още как каката на онова хубавото момиче ходи да говори с него. Да......

67

Анонимен

преди 8 години

А къде са осъдените контрабандисти !?

66

Анонимен

преди 8 години

Пътуващия цирк "Герб" в действие

65

Анонимен

преди 8 години

Народа гладува!Вместо да сьздаде работни места за матряла, и се радва че Дьржавата се стабилизира и се плащат даньци, той боцелундара се радва че сьбира пари от контрабанда! Туй управник ли е или дебел врат?

64

Анонимен

преди 8 години

Наистина за всеки влак си има пътници , ама тука има един, двама червени каскети нямат равни , просто къртят мивки . Пишат глупости и по всичко са компетентни . На тях не може да им се опре нито икономика и финанси , нито атомна енергетика , нито медицински работи нито ....ама всичко знаят . Ето затова с такива кадри БКП-БСП фалира на три пъти България и сега иска пак , но няма..а..а