73

Анонимен

преди 8 години

Тези работи за ,,*** части,, са от активните мероприятия на МВР още по времето на социализма .Така лъжеха за П. Манолов и другите активисти на НДЗПЧ.За съжаление ,репертоара на новото демократично МВР не се е променил . Вони на, ,активно мероприятие,,познато от старите времена . Вместо да се засили борбата със криминалната престъпност ни се разиграват сцени с въоръжени до зъби полицаи срещу Ценко Чоков . Сякаш е Бен Ладен .

72

Анонимен

преди 8 години

типична гербаджийскка мутра, нагли и извън закона ама хората сте си виновни за тая работа

71

Анонимен

преди 8 години

Къде е била държавата през това време???? Къде живеем???? ЖИВЕЕМ В ДЪРЖАВАТА НА МУТРОН И МАФИЯТА. В ДЪРЖАВАТА НА ЧОКОВЦИТЕ,В ДЪРЖАВАТА НА ДПС. ТАКИВА ЦИРЕИ ИМА НАВСЯКЪДЕ,НО ПРАВОСЪДИЕ НЯМА. ТОЗИ ЦИРЕИ ПРОСТО СЕ ПУКНА И ЗАТОВА СЕ НАМЕСИХА. КЪДЕ СА БИЛИ МВР,ПРОКУРАТУРА,СЪД ДО МОМЕНТА,ЗАЩО НЕ СА ДЕЙСТВАЛИ??? ТОВА Е ВЪПРОСА????

70

ддддд

преди 8 години

Е толкова престъпления са изредени, за колко ли години са извършвани. Със сигурност не е от вчера или от онзи и затова се чудя - полицията къде спа толкова години? Не можаха ли по-рано да вземат нещата под контрол, така че поне жертвите да са по-малко.

69

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен ...........и другари Гербаджии -комунисти . Не ти ли харесва това че Ценко Чоков беше кмет от ГЕРБ и сега го подкрепиха . Това не ти ли харесва ,другарю от ГЕРБ.

68

Анонимен

преди 8 години

В интервюто един от жителите по Нова Телевизия ясно и без колебание каза че върху него е оказан натиск,, от следователката,,да потвърди че е емало натиск ,лихварство от Ц.Ч. спрями о него ,,ИНАЧЕ НЯМАЛО ДА ВИДИ ДЕЦАТА СИ ,, И щом се появиха ,,защитени свидетели ,,зад кадър и ,,бучащ ,,глас работата е ясно . Всичко е скалъпенио и още ще се доскалъпва .Явно се прикрива гаф някакъв на ЧервеноТиквата и .Може би прегръдките и целувките с Ердоган .

67

Анонимен

преди 8 години

ало ... другари комунисти, депесари и прочее гнус ...нали това беше най-добрия кмет, нали на екскурзии ви водеше ?значи с едната ръка е плащал за екскурзиите ... с другата ви е завирал бутилки ... ама на вас ви е харесвало май, а другари ?

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Другарю от БКП -ГЕРБ .Политическата кариера на Ц. Ч. е част именно от ГЕРБ . И затова беше кмет от ГЕРБ.Минуси няма да помогнат ,другарю от БКП-ГЕРБ.

65

новия политик

преди 8 години

Доказа се,че може да управлява със замах.Има всички данни да оглави държавата с успех.Аз бих гласувал за него,а вие?

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Доколкото знаем ,и твърдо знаем ,в предният мандат беше от листата на ГЕРБ . И тогава беше подкрепян от ДПС. А сега ако е от листата на ДПС ,със сигурност беше подкрепян от ГЕРБ . Е това вече, абсолютно го знаем .

63

Анонимен

преди 8 години

Доколкото знаем въпросния е кмет от листата на ДПС ... и именно благодарение на Герб започна това дело.не е ли така другари ... само минуси няма да помогнатчакам отговор !

62

Анонимен

преди 8 години

аз защо нямам проблеми с лихвари?! Защото не ходя да им се моля за пари.

61

Анонимен

преди 8 години

Поредното лицемерие и цирк ,в който ролятя на клоуна (за съжаление) играе МВР, БОП ,ДАНС .Явно е преескпониране от сценаристите и кадрите със тежко въоръжени полицаи ,само буди подозрение и неверие за всичко казаното по Ц. Чоков .Да се призовават от цяла Северна Б/я хора ,който да свидетелстват срущу него ,е доказателство за безсилието на обвиненията Именно от сега нататък ще започват скалъпванията . А и по Нова ТВ вече хората говорят за оказване на натиск от следователка.

60

Анонимен

преди 8 години

Доколкото знаем въпросния е кмет от листата на ДПС ... и именно благодарение на Герб започна това дело.

59

Анонимен

преди 8 години

Като го гледам на снимката е много притеснен.

58

Дрън-дрън

преди 8 години

Дрън-дрън, този човек ще го изкарат по-черен от дявола. Ще видите, че няма да се намери нито едно доказателство, че Чоков е извършил каквото и да е престъпление.Много шум за нищо. Съшо както с джебчиите от Игратиево.

57

Анонимен

преди 8 години

До ПрофесорГражданин за Европейско Развитие, така да се каже :)

56

Анонимен

преди 8 години

ei burundi,otivash v pandelata.Pone 10 g

55

Анонимен

преди 8 години

Така е, който спира да прави отчисления в Банкянската каса.

54

Професор

преди 8 години

Важното е Ценко Чоков е десен и евроатлантик.