83

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 105Блаженни са вярващите.

82

Анонимен

преди 8 години

Ползвам Lycamobile говоря с цяла Европа включително и в България на 2 стотинки на минута независимо къде звъниш. ..шама хванат за кочана.....

81

Анонимен

преди 8 години

Ало Ваньоооо.......

80

Анонимен

преди 8 години

"Зам.- вътрешният министър Красимир Ципов увери, че въобще не може да се говори за полицейски произвол" Напротив точно за мутрополицейщина си става дума. Интересно какво става с КТБ например, открихте ли кой е източил няколко милиарда лева а, гн. Ципов? Това ли ви е най-важната задача да ровите в мейли ???? Какво направихте с битовата престъпност по селата ??? Решихте ли този проблем ??? Аман от полицейски комунисти в тази страна!

79

Анонимен

преди 8 години

Само да видя че някой е излязъл да протестира за нещо ще му счупя крачетата.След като "умните и красивите" ги няма тук да протестират значи НЯМА ДА ПРОТЕСТИРАТ ЗА КАКВОТО И ДА Е!Иначе бой по кокалчетата.

78

Анонимен

преди 8 години

Тука стана по зле и от Северна Корея бе, ква демокрация, кви 5 лева?!

77

Анонимен

преди 8 години

Тези са престъпници.схемата е :Подслушват те незаконно и като чуят нещо тичат при съдията за разрешение.Ако ги пита, "А вие как чухте за това" следва отговор :"Ами ние токущо се закачихме (имат право 24 часа да слушат по неотложност...бла-бла") и ето какво "чухме".А иначе подслушването никога не е спирало.Това не е демокрация а си е фашизо-комунизъм. Но едно стадо *** няма как да направи държавата си демократична.Демокрацията не е за всеки.Глупавите народи НИКОГА не могат да изград

76

ром с манго

преди 8 години

Бат*Бойко е голем ! Как само навира в *** г*** враговете си.Нема лабаво.Евала бате,мачкай !!! Нас полицията ни пази,ние свободно си берем жилезо и ядем и пием на гърба на тия които са будали и плащат данъци.Аз,децата,братчедите и целият етнос пак ще гласуваме за Бойко.Само ГЕРБ !!!!

75

anonimen

преди 8 години

уж демокрация, а все тая, че и по-лошо

74

данъкоплатец

преди 8 години

Сега остава мутромилиционерите от ГЕРБ да гласуват и член 1-ви и всичко ще си дойде на място. Ура за новото БКП-ГЕРБ !

73

Анонимен

преди 8 години

"Умните" и "красивите" са на хонорар и заплата. Иначе пръста си не мърдат.

72

Анонимен

преди 8 години

Какво очаквате от социолози и "школувани" в Симеоново "юристи"?

71

Анонимен

преди 8 години

Добро утро. Всичко е в името на защита на конкуренцията. От както *** си направиха офис у нас заловените количества са 49 грама. Е това е факт. А преди да имат офис се залавяха със стотици килограми.

70

ГЕРБЕРАС

преди 8 години

ДА ЖИВЕЕ ДИКТАТУРАТА НА КИМ ЧЕН ВИ НЕ ТУ!ВЕЧНА СЛАВА

69

АЛОУ

преди 8 години

ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА...Става въпрос да "ОБЛЕКАТ " в закон това което и без това е ОСНОВНОТО занимание на всичките "СПЕЦИАЛИСТИ И ПРОФЕСИОНАЛИСТИ , СЛУЖБИ.."КОЙ ДА СЕ УДАРИ...ДА ДЪРЖАТ НА КАИШКА УДОБНИТЕ...ДА КОНТРОЛИРАТ- някой да не ги "прескочи" там където има "ОБЕЩАНИЯ И ПОЕТИ АНГАЖИМЕНТИ"И ВСИЧКО ТОВА ЩОТ СА ЗАГРИЖЕНИ ЕВЕНТУАЛНО НЯКОЙ ДА НЕ СТАНЕ "ЖЕРТВА..."АЛООООУ ВАНЙООО...ква стана, АВСИЧКО Е ВЯТЪР И МЪГЛА

68

Анонимен

преди 8 години

Най-гнусното нещо на сегашното статукво е, че сме напълно безпомощни да се борим с ежедневните идиотизми и издевателства на властимащите, поставени на този пост не от народа, а от разни гадини. Отвратен съм!

67

Анонимен

преди 8 години

Някой от облъчените дупетати да ми каже как са се разследвали подобни случаи преди да излезнат телефони, интернет и тд... Понеже в момента в полицията работят некадърници, затова трябва да ни ограничават свободата. Става по-зле от предишнат комунистическа власт. За това ли минахме през ужас на демокрацията? За това ли гмиди?!

66

факт

преди 8 години

ГЕРБ=БКП...Бог да пази България.

65

Анонимен

преди 8 години

Алоо, умните и красивите. Свободата на словото е в опасност. Къде сте да я защитите?Бяхте ранобудни, за да не изтървете плащането, сега сте заспали

64

Striker

преди 8 години

Много интересно как ще ми видят мейла в outlook или криптирания whatsapp:)))