19

Анонимен

преди 7 години

Къмпингът в Дуранкулак си е много хубав! Глезят се май нещо тези...

18

Анонимен

преди 7 години

Отвратителен , унизителен популизъм!!! Вместо да се излагате по такъв жалък начин, работете за хората!!! Оправете държавата! Разходете се из България да видите какво е мизерия, болести и бедност!!! Масово неграмотни млади хора и деца, които не ходят на училище! А имаше времена ,когато нямаше и един неграмотен тук!

17

мнение

преди 7 години

Дано момчето се реализира, браво и на майка му, със сигурност се е сблъскала с много трудности като самотен родител. Силната връзка майка-син е обяснима в този случай, но като цяло такъв модел може да даде много негативно отражение на младия мъж в личен план по-нататък в живота. Затова е силно препоръчително постепенно момчето да става по-самостоятелно, а майката да не го възприема като единственото нещо, което дава смисъл на живота й.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Не ме интересува Ричард Ран-Роналд. Да не би той да управлява. Управляват от парламента.

15

Анонимен

преди 7 години

Ама защо се чудите бе хора ? В държавата на глупците с какво друго да се занимава народа освен с глупости ?

14

Анонимен

преди 7 години

аман вече от този!направете го Президент та да миряса

13

Анонимен

преди 7 години

до Баба Василка,момчето освен това става жертва на глупава леличка на име Весна, която в желанието си да блесне като Майка Тереза разигра типичен турски сериал и разкри в медиите част от живота на момчето. А медиите са гладни за сензации и риалитита и те така, ето ти го Кристиан всеки ден в новините. Това е подигравка с момчето.

12

Баба Василка

преди 7 години

Момчето стана известно, защото стана жертва на грубостта и безчовечността на хората днес!!!! Много е хубаво, че случая не се неглижира, а се показа уродливостта на днешния човек!!!!!

11

ined

преди 7 години

Някои са известни с това че са известни, а тоя е известен с това че бил зарязан - баси сбърканата държава

10

стига вече

преди 7 години

Аз и много мои приятели бяхме толкова бедни, че майките ни продавама черги на пазара, защото нямахме пари за хляб. Разбира се, отидохме пеша до училището за бала, разбира се костюма бе евтин и постоянно вземахме заем от всички възможни роднини---за да ядем. връщахме го със следващата заплата, която стигаше обикновено до средата на месеца. НО ОТ ТОВА НИКОЙ НЕ ПРАВИ КАПИТАЛ...ДАЖЕ И ПОМОЩИ НЕ СМЕ ИСКАЛИ...А ТОЗИ СЛУЧАЙ ПОКЪРТИТЕЛЕН Е ЕДНИ ОТ ХИЛЯДИТЕ.....ЩОМ СИ ИЗБИРАМЕ ТИКВИ....

9

Светослав

преди 7 години

Господа журналисти, Освен разпространяване на "сензации" можете да помогнете на семейството, като им съдействате да съберат от съседите парите за покрива. "Теглила е 2 кредита през последните години. Първият е за покрива, защото Кристиан, майка му и баба му живеят на последния етаж в блок в кв. "Люлин". 6 години след това съседите не връщали парите на Юлиана."

8

Анонимен

преди 7 години

Оставете го това момче на мира, стига вече риалити.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Не всички са вечни аутсайдери... Има много успели българи зад граница. Просто "бизнеса" в България не може да им предложи нещо прилично. Реално погледнато със средната заплата в страната сам човек не може да живее нормално.

6

Св

преди 7 години

Съчувствам на момчето защото съм бил в подобна ситуация. Но част от грешките и в живота са на майка му. Какво значи да си на държ. работа и ако единствения ти доход е оттам и не се разбираш с началниците да напуснеш? ОК,но намери си работа преди това. Другото е неправилния избор на специалности. Гледах момчето как говори и сега журналистика ... Ами ако е някой писар ОК, но ако трябва да е някой журналист-акула, не всеки става. Нека поучи, сега ще му помогнат и да заминава в немско, английско...

5

Стамат

преди 7 години

Нищо лично! Само силна връзка между майка и син. Има такава патология и повечето сме я виждали. Иначе мързела е в основата на бедността.

4

Анонимен

преди 7 години

Това не е "яхване" на вълната, а най- нормалта реакция на отговорност към хората.Политиците трябва са познават младежта и да чувстват грижата за нея като свой първи дълг.

3

Анонимен

преди 7 години

Браво на тая Весна.Повече такива жени и държавата ще оцелее.За жалост парвенюта стават " класни" и насаждат фалшиви ценности у младежта.Затова младите вместо да се борят за страната си, стават егоисти и бягат зад граница, където са вечни аутсайдери

2

Анонимен

преди 7 години

Много е важна човечността.Дано някой предложи работа на майката, коато героично е отгледала детето си и се грижи за старата баба в същото време.

1

абитуриенти-келемета

преди 7 години

Банда неудачници!