38

Анонимен

преди 8 години

Горбачов вярваше, че прекратяването на глобалната конфронтация и небивалите възможности на новите технологии, преди всичко информационните, трябва да дадат на света нова глътка въздух, да направят живота на буквално всеки човек по-добър. Сега обаче други хора са в Кремъл, реалисти. Наивниците в Русия свършиха, руснаците здраво работят за Русия. Само в евроатлантическа България васалите вече 27 години мизерстват и чакат да дойде светлтото евроатлантическо бъдеще.

37

Анонимен

преди 8 години

"Русия заявява, че е анексирала Крим с одобрението на местните жители, дадено на референдум."A както от край време казват руските лидери... "Главное, не как голосуют, а кто считает" :)))

36

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯЗАЩО ТОГАВА КРИМ БЕ ОКУПИРАН ОТ РУСКИ ВОЙСКИ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ ?!Cмешнико, това бяха няколко камиона специални части изпратени да защитят руското население от изстъпленията на фашистите от десен сектор. Но дори и да допуснем, че са били някакви супермени професионалисти няколко камиона спецназ не може да излезе срещу редовната украинска армия - защо укропитеците не защитиха теритирията за която претендират, ами дори и пушка не гръмна.

35

AK - 12

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯЗащото ако не бяха руските войски украинците щяха да разстрелват хора по улуците. Както стана в много други градове. Одеса твоите демократи запалиха 50 души за Славянски няма да говоря въобще. Ако спреш да слушаш прецедента и български медии може и да научиш нещо.

34

Анонимен

преди 8 години

ГУРБЕТЧИЯ не те чета, получаваш служебен минус.

33

Анонимен

преди 8 години

"Фашистката хунта в Куев я е страх дори и от един 85-годишен пенсионер!"Хахахха те както са тръгнали скоро ще забранят и на Ленин да възкръсне.

32

спонсор на МВР

преди 8 години

Фашистката хунта в Куев я е страх дори и от един 85-годишен пенсионер!

31

Анонимен

преди 8 години

Крим не е бил анексиран. Крим се присъедини към Русия в съгласие с всички закони на международното право - първо обяви едностранно независимост а след това като независима държава проведе референдум за присъединяване към Русия.

30

Анонимен

преди 8 години

Надали му пука за умрялата Украйна. От Киев трябва да са му благодарни, че изобщо си сложи подписа за жалкото им съществуване на картата.

29

Анонимен

преди 8 години

За руснаците този е и ще си остане предател. Последните години се позавърна, но късно е либе за китка. Дали от наивност, дали по някакви други причини , не знаем , но пусна целия източен блок и СССР в свободно падане. Повярвал на думата на Буш старши......Да е за пример на нашите национални предатели и родоизменници какви са им стратегическите атлантически партнъори. Историята слага всеки на мястото му.

28

What if..

преди 8 години

Един въпрос относно анексията на Крим. Вие бихте ли изоставили Черноморския си флот на чужда държава?

27

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Той извърши своето Велико дело... - сега на 85 му е позволено да изрече и някоя глупост...

26

Ссс

преди 8 години

Предателя на половин Европа и СССР .

25

Анонимен

преди 8 години

много сте смешни , украйна съществува точно заради горбачов , ако не беше той такава държава нямаше да има

24

Анонимен

преди 8 години

до 25ами не виждам България да има претенция към Крим а претенцията е на Украйна

23

Анонимен

преди 8 години

Горбачов - употребен и захвърлен.

22

Болгар

преди 8 години

Крим си е на Българите /злонамерено наречени Татари/. Руснаците са заселени за изкуствено изместване на коренното население. Крим е пример за враждебната антибългарска политика на Империята на Злото.

21

до 12

преди 8 години

Ами той не е длъжен да мисли като тебе, и не е и нужно.хм, предател бил, а ти кво си - *** ли?

20

Анонимен

преди 8 години

Toja prodade zala eu sa 5 miliarda i s daschtera si stanaha milioneri moje i miliarderi bg ot nego sakasa i dr balkanski darjavi

19

Анонимен

преди 8 години

крим си беше руски и такъв ще си остане , това че един пиян и подкупен президент го даде на украйнците няма нищо общо , 80 процента хората там са руснаци а другите 10-15 са татари , а другите 5-10 са смесено населения