40

натиск

преди 8 години

болници продадени на турци, сега кои азиатци още искат и земята, вземайки я с най-ниско платения труд...Събудете се

39

Анонимен

преди 8 години

Дали сме достатъчно земя за ползване от чужденци- парцела на Народното събрание им е достатъчен.

38

Анонимен

преди 8 години

*** ние земята я изкупихме преди 10,15 години със компесаторки ,остана само някаква седма категория с каманаци и баири.Няма нужда от тревоги хора защото българската земя е във руски ръце

37

Анонимен

преди 8 години

Тия от ЕС, колко време ни държаха вън от трудовият им пазар? Колко време не ни позволяваха да работим, а бяхме ограничени за престоя си в ЕС даже и за туристически цели?А сега - санкции?!Що не наложат визи за САЩ и Канада? Нали всички в ЕС сме равни?! А т.нар. Шенген какво е и ние там ли сме, защото сме "равни"?!

36

Анонимен

преди 8 години

Среден пръст за ЕК. Ако продължавате да ни изнудвате и заплашвате ще има реципрочни мерки. На политическо ниво ще избираме само евроскептични партии. Ще ви спъваме на всяка крачка.

35

Анонимен

преди 8 години

"Комисията предприема следваща стъпка, която отделя София само на два месеца от подаване на иск пред Европейския съд, който може да завърши с финансови глоби."Ако ви платим глобите ще спрете ли да ни занимавате с глупостите си? Ако е така ще са най-добре похарчените пари.

34

Дърт бастун

преди 8 години

До Един българинЕй такива като теб, които продават майка, баща и вяра, сега се пеняват да приемат този закон, за да могат чужденци да вземат последното което все още (и не навсякъде) е останало българско - земята. "Дърво без корен" - чувал ли си я тази приказка? Предател.

33

SAKI

преди 8 години

А защо част от земята в Англия е на кралицата и не може да се купи ?

32

Анонимен

преди 8 години

Мдаа а каво стана с визите ни за САЩ? Брюксел небил на далавера и затова нямало са въведе реципрочни визи, макар че това е по устав

31

Анонимен

преди 8 години

Не само, че не трябва да приемем исканията на ЕК, ами трябва и да вкараме закон като на Литва, Латвия и Унгария- земеделска земя да се използва по предназначение и да се обработва от купувача. Щото целта им ми е ясна- бетон, дупчене за газ, а хляба- внос.

30

Анонимен

преди 8 години

Скъпи ми комисари от ес,със удоволствие ви съобщавам ,че най апетитната земеделска земя вече е купена от една варненска про руска групировка,ако имате ДУ-*** говорете с Путин,хахаха.Ако иска някой чиновник да каже на Марин Митев да продава хахаха

29

Анонимен

преди 8 години

"а в Литва и Латвия, защото законодателството им предписва, че само фермери могат да купуват земя.""Забранено е имотните сделки да се извършват от фирми извън ЕС и от офшорни дружества."Искането на ЕК да отпаднат горепосочените закони има силен аромат на шистов газ. Нали се сещате Шеврон къде искаше да помпа химия- точно в житницата ни.

28

Анонимен

преди 8 години

20 години ни съсипваха умишлено сега и земята ни искат тия, евроатлантизъм що не идете да се гръмнете.

27

казах

преди 8 години

Българската свещенна земя само за българите.

26

Анонимен

преди 8 години

А ЕК някаква отношение за това, че ни третират като втора категория хора няма ли да вземе ? Значи може Великобритания да ограничава трудовите права на българите, да спира заемите за българските студенти (нещо, на което дори страни извън ЕС имат право), Канада и САЩ могат да ни искат визи...ама видиш ли там отношение не взимаме...

25

Анонимен

преди 8 години

Във България няма пустееща годна за обработка земеделска земя,НЯМА,житницата на България не се продава,ни най малко на германци ,англичани или французи с арабско потекло.Това е капан

24

1234

преди 8 години

Хмммм......новината ,че ЕК иска да ни изкупуват земята няма да взриви интернет и всички медии и да е два дена водеща новина а това ,че някои абитуриент щял да отиде с метро до ресторанта а не с мерцедес стана новина номер едно в България!

23

Анонимен

преди 8 години

Вдлъбнатите русофили си мислят, че някой като си продаде земята и новия собственик я изгребва с фадроми, товари я на самосвали и я изнася. Абре чyгyни, нали земята си остава тука! Защо да не я купи някой който ще я засее и облагороди вместо да буренясва пустееща. Колко от вас ще отидат на село да обработват земя?

22

анонимен

преди 8 години

До Анонимен ТЯ Е КУПЕНА НЕ ВИДИШ ЛИ 1 1ОО МИНАРЕТА

21

Анонимен

преди 8 години

Такова нещо дори СССР не си е позволявал.