58

анонимна.

преди 8 години

Миришат на пор вдовец.

57

пезевенк коко

преди 8 години

Сладурана!Ако щипна една такава подобна на пингвин жена какво ще стане?

56

Помак Васви/Васил

преди 8 години

Значи да скачаш в леглата на чичко паричковци, да се друсаш и да псуващ майка си и баща си е нещо нормално, а да пазиш честта си е нещо от "каменната ера". Побъркани хора сте християните, хич не ме е жал,че след 60-70 години ще сте само в учебниците

55

стефо

преди 8 години

До Дребен Г и Вальо Киття крие не една бомба ами 2, без да броим колана с експлозивите!

54

с

преди 8 години

да не я откраднат братчедите:)

53

Dimitar

преди 8 години

До АнонименZa da moje da produlji da nqma :)

52

ффДА

преди 8 години

защо го наричат "облекло" като си е чисто и просто спално бельо - ЧАРШАФ!!!!все едно да се усуча около пердето и да изляза така на улицата , или да се увия в персийския килим или сутринта да забравя да се отвия и да си тръгна с чаршафа по улиците....това не е облекло, НИТО РЕЛИГИЯ, а символ на някаква върховна ГЛУПОСТТ!

51

Пешко

преди 8 години

е току-що го гледах бай Сайдеренко да зове за обединение на националистическите партии. С други думи вече му е спусната следващата задача, а за това колко е лош В. Симеонов може да забравим вече

50

Анонимен

преди 8 години

В България НЯМА бурки - защо да ги забраняваме?Някой може ли да ми обясни тази дивотия?

49

Анонимен

преди 8 години

Не, в Германия за съжаление не са забранени. Въпреки че тук е пълно с мюсюлмани от всякакви държави, прави впечатление, че бурките се появиха съвсем целенасочено с появата на ИД. Преди се носеха само забрадките. Нинджа видях в Германия за първи път едва преди една година.

48

до ПОЗОР ЗА ЕВРОПА

преди 8 години

"В Лондон не само че са разрешени, но и 40% от жените там са с бурки."Мойто момче, тука не ти е Лондон. Във Франция бурките са забранени, в Белгия също, в някои швейцарски кантони също. Ти явно не можеш да разбереш, че това решение не се взима от Брюксел, а от всяка държава индивидуално и при това е напълно законно. Европейският съд за правата на човека отсъди, че забраната на бурките е законна и не нарушава ничии права.

47

Берлин

преди 8 години

По каъв начин точно ви смущаван жените с бурки? Тук в Берлин на никого не пречат. Не съм чул за случай жена с бурка да направи проблем на някого. Това не може да се каже за пияните руснаци обаче. Агресивни са и са ми прецаквали не една вечер. Аз съм за забрана на руснаците в Берлин!

46

681

преди 8 години

Аз, като всеки нормален българин и европеец, съм против подобни облекла. Истината е обаче, че освен в Пазарджик, подобна забрана не е актуална за нито един град в България. Живея в ПЛовдив от 20 години и никога, ама никога не съм видял жена с бурка. Така че подобни акции за евтин ПР и нищо повече.

45

Анонимен

преди 8 години

А пребиването с камъни държиш ли да се въведе?

44

шериат сандък

преди 8 години

чета дежурното ?! и не вярвам на ушите си - освен носа, бурката скрива и чувството за хумор

43

Дребен Г и Вальо Кит

преди 8 години

*** как ще влезеш с бурка МАААААААААААААА,аз от *** знам дали не криеш бомба отдолу

42

Анонимен

преди 8 години

Браво на Бургас и Пазарджик, че забраниха тия *** парцали дето си ги слагат по главите мюслитата!!! Да последват примера им и останалите областни градове

41

Анонимен

преди 8 години

До БисмилляхКато пишеш "подледици"? пърцалки по които се лъзгаш ли имаш в предвид? Първо научи български език, а после коментирай българите и държавата ни. И се нарича България. "Булга ристана" го има само в мозъка на турците и в мозъка на родоотстъпниците.

40

Анонимен

преди 8 години

Ами да вземе косата и да коси да видим колко време ще издържи ,пък и сноп да вдигне от косеното по ливадата като заменила капелата за сянка и прохлада едновремено на главата или на плажа,на плаж ходи ли се с туй наметало и под чадър няма да издържи даже ако има някой да го държи и то под орехова сянка с бадемове питие от онуй байле ли беше,какво ти байле от прегорещяване тя ще припадне.

39

ПОЗОР ЗА ЕВРОПА

преди 8 години

В Лондон не само че са разрешени, но и 40% от жените там са с бурки.