8

АTAKICT

преди 7 години

ТО И В МНОГО МАГАЗИНИ ИМА МНОГО СТОКА КОЯТО НЕ Е СТОКА

7

OMG_Lucker

преди 7 години

Защо са опашките? ЗАЩО СА ОПАШКИТЕ? Значи тази жена тотално няма представа от това как стоят нещата. Не знае ли г-жа КРИВ0УСТА, че някои училища са далеч по- класни от другите, които не стават (меко казано)? Не знае ли, че системата е куца и недомислена? Нали е министър? Аз го знам дето нямам дете ученик, тя не го знае? Това някакъв пошъл театър ли е?Никога, ама никога не съм я харесвал г-жа ЙЕС, мн. е зле, а те министър я направиха.

6

Анонимен

преди 7 години

Не обичам да се подигравам на хората за визията, щото и аз не съм много добре :)Обаче снимката дето сте сложили просто...кърти мифки, евала !!! Целия народ я мрази тая, а тя все така нахална:D

5

Анонимен

преди 7 години

Тая кривоуста чапла ще затрие образованието и децата ни. Хората чакат с часове защото от министерството и лъха на тотална бюрокрация и некомпетентност.

4

Анонимен

преди 7 години

тази жена деца има ли и да каже къде са учили и защо точно там...

3

зяпнал

преди 7 години

"Кунева смята, че родителите чакат на опашки с часове само защото има обществена нагласа, че качество на обучението в дадени училища е по-добро в сравнение с останалите."Тази, кривоустата, наистина ли е толкова т.ъ.п.а. или е безкрайно н.а.г.л.а. ?Ей, хора, направо ми съсипва деня като и видя мутрата или прочета ***.н.и.т.е. и бисери!

2

Разочарован

преди 7 години

90% от държавните училища в София не са на ниво. Качеството на образованието у нас е плачевно. За съжаление човек трябва да дава пари за частни училища, за да може децата му да научат нещо от адекватни учители и учебници. И е ясно, че нещата не са тръгнали към по-добро...

1

Има места ...

преди 7 години

"Има достатъчно места за всички първокласници в училищата" - явно тук има фундаментално неразбиране на ставащото! Явно като не е материален обект не се разбира смисъла на думата качество! Т.е. явно има опашки, защото в някои училища са по-добри от останалите! Но явно МИНИСТЪРО това не го разбира! Имам един контра въпрос - защо депутатите си купуват мерцедеси, а не трабантчета - нали все са коли!Но явно и този министър няма да подобри нещата в образователната система!