307

Анонимен

преди 8 години

Периодът 1967-1963 е прелюбопитен за американските космически ракетни технологии,доколкото американска ракета не може да изведе полезен космически товар на височина повече от 60 км, и въпреки всичко САЩ продължава да обявява на света, че нейни космонавти летят в космоса. Появява се един съветски предател Пенковски, който обаче само частично спасява положението. Американците и до днес имат големи проблеми с извеждането на тежки товари в открития космос.За Луната е излишно да се говори в контекста

306

Анонимен

преди 8 години

Тази ракета "Делта IV - Хеви" не лети, пита се защо? Никой не е засвидетелствал какви товари е изнесла в космоса и защо не го прави регулярно. Отговорът: Защото е поредният ПР на американците, те биха умрели, ако не са "най" - това е жежкапараноя, която ги държи живи.

305

Анонимен

преди 8 години

Това оборудване, заедно с цялата документация по РД-180, е подарена от Елцин на американците. И въпреки че те разполагат с руската технология, пак не могат да направят нищо без руснаците - инженерният им потенциал в тая област винаги е разчитал на съветския (днес на руския) гений. Днес им е непосилно да създадат собствени инженерни кадри, които да направят подобно изобретение. А и в Кремъл *** няма. на практика, пред американската инженерна импотентност,руснаците виждат,че не им трябва патент

304

Анонимен

преди 8 години

517, Русия не можеше да има доверие на една власт, дошла по незаконен начин. Русия действа далновидно и правилно с оглед на националната си сигурност и далечните последствия за европейската и световната сигурност. Русия си имаше разузнаване и знаеше, че САЩ подготвят въоръжен майдан. Руската държава имаше достоверни данни, че флотските сили на САЩ се готвят да се настанят в кримските пристанища, уж поканени от новата власт. Русия изпълни дълга си пред руския свят и пред човечеството.

303

Цък

преди 8 години

"Обама захапа Путин за ядреното разоръжаване."-------Малиииии......... "Де го чукаш - де сЪ пука!?")))))))))

302

Анонимен

преди 8 години

китайците идат скоро ще ядът ориз

301

Анонимен

преди 8 години

Няма как да умориш ресурсно самодостатъчна държава, при това първа военна сила; успокой се и си пий хаповете, а ако продължаваш да упорстваш, ще те вържем веднъж завинаги и можеш да си врещиш на воля колкото си искаш. Казваме ти го на принципа - да се сещат господарите ти!

300

Анонимен

преди 8 години

Русия е по-европейска от онази Европа, днес вярна на проамериканския елит. Но има исторически нещо по-съществено: Русия няколко пъти е спасявала Европа от погром и от разпад. Последният път тя (с цената на огромни жертви) победи Третия Райх, който бе дал заявката да унищожи европейската и даже световната цивилизация на расов признак. И най-после камъчето бе изплюто от елитите: Третият райх бе финансиран от банкерите на САЩ и Британия. Покрай днешният германски ЕС, доста неща са сходни.

299

Анонимен

преди 8 години

498, кога САЩ и ЕС са били страна и гранат по Беловежкото споразумение? Кога един меморандум е имал силата на международен договор? Откога въоръжн метеж срещу законната власт се приема за "народна революция" - каква част от народа е участвала или го е подкрепила, след като не са били проведени легитимни избори?! Една шайка негодници завзема власта и САЩ подкрепят това, а трима европейски министри не спазиха договорката Янукович да не бъде отстраняван силово от властта. Всичко това е налице.

298

Иван

преди 8 години

На Обама захапката е беззъба. Как ли ще изквичи ако Путин реши да го захапе.

297

Анонимен

преди 8 години

Санкциите на Ушатко нарушиха и принципите на свободната търговия, както и на гражданското общество. Не можеш без извънредно законодателство да нарушаваш правата на частни търговски субекти да извършват търговска дейност по свое усмотрение само заради политическата и държавната поръчка на една или група от държави, ръководещи се от конюнктурни съображения. Това е шантаж спрямо частния и транскорпоративния бизнес и отстъпление от либералната идеология в икономиката. Това е корпоративен фашизъм.

296

Анонимен

преди 8 години

Европа е част от Евразийския материк, докато Америка е друг континент. Да бъде ръководена Западна Европа от друг континент е геополитически нонсенс с далечни и много неприятни за европейската културна идентичност последствия. Евр-аз-ия и в етимологичен смисъл е по-близка, по-интимна и методологично по-необсебена от чуждост, отколкото Евр-оба.

295

Анонимен

преди 8 години

Обама, захапа на Путин ***! Муууууу

294

До 494

преди 8 години

А типичния сороски *** се "засича" по-лесно: не може да съчини даже две изречения; няма нито представа за съдържанието на дискусията, нито има някакво мнение - просто следва "указания" и винаги накрая го избива на русофобство, независимо за какво се говори в статията; коментарите им са по-елементарни и от чехълчетата и винаги ги избива на злобарски подмятания и обиждат всеки, който има малко по-различно мнение от тях! Абе, с една дума - ДЕМОКРАТИ!!!! Смях в залата!

293

Анонимен

преди 8 години

Генералната Асамблея е под американски контрол още от корейската война. А и нейните решения нямат юридическа стойност, само морално-политическа. СС на ООН няма резолюция по тоя въпрос. Освен това в ГА не отчитат много избирателно друг принцип на международното право: правото на самоопределение, който важеше в случая на Косово, но в Крим уж не важи. И да припомним: Русия не отмъкна Крим, тя си го върна - исторически доказателства за руската му принадлежност, дал Господ.

292

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 494Има и "ключови" думи и фрази по които му се броят постовете. Мързи ме сега да ги напиша всичките. Тази, която най-много се набива на очи е "***" като "К"-то е написано на латиница.

291

Анонимен

преди 8 години

Ф-22 е летящ ковчег. При това "незабележимостта" му е същата като Ф-117, принципно нищо в изработката не е променяно, само дето му е лепнат маркетинговият етикет 5-о поколение. на създателите на "нивидимото му покритие" не е стигнал акълът, че онова, което е невидимо за дециметровия обхват, е видимо за сантиметровия и метровия. Да напомним, че Ф-117 бе свален с обикновен съветски комплекс от второ поколение "Нева". какво да кажем за четвъртото поколение ЗРС от типа на С-400. Напразни ам. напъни.

290

Иван

преди 8 години

Американците са най-двуликите същества на земята. Имат стотици бази по света, в България също, настанили са войниците си до руските граници, а искат разоръжаване. Трябва да са безкрайно наивни да очакват руснаците да го сторят. Тяхната политика на световен жандарм няма бъдеще.

289

Анонимен

преди 8 години

Принципът за организиране на югославска конфедерация в същността си не се различава особено от принцип на днешния ЕС. Така че на какво се гневиш - починът е един и същ, ционистки и интернационалистки. Опитът от югофедерацията е използван и пренесен спрямо ЕС от Маастрихт насам. Към това да допълним: аз съм русофил, но не ме интересуват грешките на коминтерна. Интересуват ме повече настоящите грешки на еврокомисариата и онези, които го управляват от ФАЩ. Принципът е един и същ, не се променя.

288

До 493

преди 8 години

Кои ф-22 бе? Тия недоправените, дето не могат да летят? Що се не гръмнете!