10

Санкции

преди 8 години

Много добро решение от тия десетки марки ще останат само руските марки, поредния голям удар по баварските пивовари. Нека видим кой ще пълзи в краката на г-н Путин след още някое време.

9

Анонимен

преди 8 години

Лафът е сбъркан - руснаците казват "пиво без водки ето деньги на ветер" - тоест бира без водка си е прахосване на пари.

8

Ко?...Не!

преди 8 години

Точно тъй ще преборят алкохолизЪмаВервайте ми !!!

7

От 4 още

преди 8 години

Да не говорим, че съвременната бира е отрова - всичко е химия и разни Е-та. Бирата сега се прави така, че да трае десетки години, което както казва 2 е причина за рак. Рак, затлъстяване, обезводняване на организма, потентността на бираджиите е нула. Най-голямата заблуда е как бирата освежавала през лятото - пълни глупости, когато пиете бира уринирате повече вода, отколкото поемате с тази отрова. Лекарите знаят това но си мълчат - повече от 700 мл бира на ден е вредна.

6

Анонимен

преди 8 години

"Русия бори алкохолизма" - много е философско. Това е много футуристично изказване.

5

Празник с голямабира

преди 8 години

Днес Русия отбелязва и празнува във Владивосток 285-годишнината на Тихоокеанския си флот със стотици хиляди големи бири.Много бира - и все голяма - се изпи днес в Кубинка, край Москва на тържественото авиошоу по случай 25-та годишнина на "Руските витязи" и "Стрижи".

4

Анонимен

преди 8 години

Бирата е най-коварното питие. Има славата, че не било форма на алкохол поради малкияпроцент на спирт в състава си, а всъщност е ужас. Редовно пиещите бира след 35-та сигодишнина се превръщат в шишкави чичковци с огромни кореми и високо кръвно. Бираджиитене вдигат самолета. Пиенете на бира обезобразява човек - лицето става подпухнало и тлъстос гадна втора брадичка, която на 50 годишните е отвратителна гуша.Алкохолиците не са прокопсали, били те руснаци, бъллгари или американци.

3

руснак

преди 8 години

САМО ВОДКАТА НЕ СПИРАЙТЕ , ЗАЩОТО ЩЕ ИМА НОВА РЕВОЛЮЦИЯ !!

2

Анонимен

преди 8 години

Така е като отвориш една голяма туба от 2 литра и изпиеш само един литър останалото се вкисва. Aко си скръндза и не щеш да си вкиснеш бирата си принуден да я изпиеш и да си докараш рак на простатата.

1

Момо

преди 8 години

За сметка на това ще пуснат бутилки с водка по 2литра.