97

Odysseus

преди 8 години

138 А кво ще яде Русия ако врътне кранчето . Та ЕС и е най-големият търговски партньор и с нищо не може да го замени . Изнася за ЕС 150 млрд м3 газ а към Китай след 2022 би трябвало,а *** не се знае да потекат 30 млрд м3 . Де е Киро на кярия

96

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗа твое сведение ЕС задоволява нуждите си от газ на 33% от собствени източници,Русия спре ли останалите ЕС ще рухне за една седмица.

95

Анонимен

преди 8 години

Съдбата на Евросъюза на практика е предрешена развихряща се икономическа криза, проблеми с нелегалните имигранти, стремеж на отделни държави да излязат от някога сплотената общност.

94

Odysseus

преди 8 години

132 Преча ли ти , не се вписвам в закостенелите ти разбирания, така ли . Ми представи си че има и други мнения и има хора чели значително повече от теб.

93

Odysseus

преди 8 години

Русия си е много добре без Европа. Справиха се блестящо с упражнението. Без Русия Европа е мъртва. Достатъчно е Русия да спре кранчето и Европа ще рухне за 1 седмица.---------------------126 От 300 години от както Петър Велики започна да им реже брадите на християнските талибани Русия се мъчи да настигне Европа, но все не успява, нещо и пречи така че да може да стане флагман на Европа. Европа и Америка имат много по ценно нещо от суровините и това е човешкият потенцииал.

92

Odysseus

преди 8 години

До 122 България7,186,893 (July 2015 est.)Bulgarian 76.9%, Turkish 8%, Roma 4.4%, other 0.7% (including Russian, Armenian, and Vlach), other (unknown) 10% (2011 est.)Не забравяй че тази миграция не е само сред българите , а сред всички етноси в страната , а голямата раждаемост на някои от тях се компенсира с по голяма заболяемост и по висока смъртност . При тях средната продължителност на живота е по ниска . Това не значи , че нямаме въобще проблем, напротив имаме и трябва да го решаваме

91

чичо Гошо

преди 8 години

До Анонимен. Ако броиш и ромите за мюсулмани,тогава съм съгласен.Шо се отнася до ЕС не им искам" ценностите" само ги моля да си оберат негативите.

90

наблюдаващотдалеч

преди 8 години

Не разбирам защо се обръща внимание на кряскащите ***! Историята е подредила живота! р00сия-винаги бедна и злобна, Европа-двигател на света! На 63 години съм и откакто се помня р00сия все побеждава света!

89

Анонимен

преди 8 години

Одисейчо 117..тия стакмистики дето ги пействаш от електронният нарьчник на НПО то ти са само за заблудени...ххаахах..че то в Франция на 5 човека само 1 е бял бе осирейчо.....а тия 4 са си мюмюни бе....Кажи на тия от НПО то да си оправят стакмистиката---че ставаш за смях и резил тук...ххаахххаааааааааа

88

до щатния 116,118

преди 8 години

Като те гледам от сутринта си кукнал тук да пишеш против България и Русия, ама нещо никой не ти вързва.

87

Odysseus

преди 8 години

Европа все повече ще затъва. И да не забравяме, че Европа е само един полуостров от Евразия, която се владее от Русия.-----------------------------115 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , ужас А бе я кажи КОЙ е създал примерно да речем градовете Донецк и Луганск в Руската Империя, нали сега а много актуални покрай събитията Жокер : поданици са на една друга Велика Империя над която не е залязвало слънцето Та какво е Русия без Европа

86

Odysseus

преди 8 години

FranceChristian (overwhelmingly Roman Catholic) 63-66%, Muslim 7-9%, Jewish 0.5-0.75%, Buddhist 0.5-0.75%, other 0.5-1.0%, none 23-28%Bulgaria Eastern Orthodox 59.4%, Muslim 7.8%, other (including Catholic, Protestant, Armenian Apostolic Orthodox, and Jewish) 1.7%, none 3.7%, unspecified 27.4% (2011 est.)RussiaRussian Orthodox 15-20%, Muslim 10-15%, other Christian 2% (2006 est.)European UnionRoman Catholic 48%, Protestant 12%, Orthodox 8%, other Christian 4%, Muslim 2%, other 1%

85

Odysseus

преди 8 години

111 Не знам как се се и по наше село викаме царевица а не кукуруз

84

Odysseus

преди 8 години

107 Да Европа води война срещу трафика на хора, а дали такава война се води на други места, как мислиш примерно в братско нам Зимбабве или може би в Русия. Виж в Северна Корея сигурно няма , въпреки, че там пък използват по друг начин робските практики

83

Анонимен

преди 8 години

ЕС е умряло куче, да живее Русия!!!

82

Odysseus

преди 8 години

България е с най-много мюсюлмани в ЕС. Като процен са 5 пъти повече от Франция и 3 пъти повече от Белгия. България ще бъде първият халифат в Европа.------------------Лъжа . Между другото вземете прочетете и ще видите че днес етничеките българи и християни като ПРОЦЕНТ от населението на България сме повече отколкото преди 100 години . Това знаете ли го.

81

Европейски ценности

преди 8 години

ЕС се бори с увеличаването на броя на деца, станали жертви на трафик за секс и други форми на робство, твърдят експерти, цитирани от брюкселския вестник EUobserver. "Имаме случаи на продажба на деца или жени, които са станали жертви на трафик докато са бременни, за да може някой да купи бебето им и да го продаде на незаконния пазар", каза анти-трафик координаторът за Европейския съюз Мирия Василиаду пред репортери в Брюксел.

80

Odysseus

преди 8 години

103 Май сте свикнали да гробокапете от рождение едва ли не нали сърпчета и чукчита. Наслушал съм се на приказките ви толкова много. По същият начин оплаквахте на времето ЕИО и величаехте СИВ и кво стана .

79

Анонимен

преди 8 години

Тука ако не си триполова евроатлантическа мишка веднага те трият

78

Odysseus

преди 8 години

98 Еврото е втора по сила валута далеч пред всички останали и нищо чуно утре пак да се върне на първото място . Шенген беше затруднен , но ще се справим , нали сме европейци . Сложно е хем да защищаваме ценностите си хем и да ги спазваме , но друг път няма.