29

Анонимен

преди 8 години

Мдам...

28

Анонимен

преди 8 години

Нали преди 27 години лумпеняците крещяха,че искат Свободна стопанска инициатива,занулиха държавния контрол във всяка една сфера,скачаха като маймуни по площадите под щастливите погледи на новоизлюпените демократи?Яжте сега пластмасове краставици и домати,гумени ягоди и череши,вносни пъпеши и дини,протеинови и палмови сирена и сто годишно замразено месо от Аржентински ***!

27

Някой си

преди 8 години

Нека Българската национална асоциация "Активни потребители" или пресата да оповестят марките, които не са годни или не представляват истински продукт. Аз например - нямам информация, къде мога да прочета повече по въпроса. Нима в тази държава подобни тестове ще представляват само цифрички?Къде можем да се доберем до тази информацията?Мила преса, хайде де! Дай инфо!Ай, чал!

26

Анонимен

преди 8 години

Така е, то нали всичките ни бизнесменЕ са били на школовка у Масква, от там се научиха да правят сирене от сухо мляко, да поят добитъка със солена вода, да киснат колбасите и т. Н.

25

някой

преди 8 години

Тестът обхваща 36 !!!!! марки сирена.Накратко - непълно етикетиране при 23 продукта, добавяне на немлечни киселини при 6 от марките, ниска степен на зрялост при 26 от тях, фалшифицирани сирена при 9 вида, при 27 вида марки има подозрение, че са прилагани нови подходи за измама чрез добавянето на ензима трансбутаминаза, а все още у нас няма метод за откриване на този ензим.Извод: няма качествено сирене у нас.И не заблуждавайте, че сирената с цена над 10 лв./кг са качествени - НЕ СА !!!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Периодично се ппявява по някоя такаеа статия, дето ни обяснява как сиренето неможе да е под 9 лв, кашкавала под 12 лв, виното под 3-4 лв, ракията под 10 лв итака нататък, ама аз понеже си сирв сирене, правв си и вино, и ракия да Ви кажа, кравето сиренето ми излиза около не повече от 5 лееа, овчето неповече от 6,50, виното не повече от 1 лев, а ракията вече относително ама гроздовата не повече от 3 лева, ай наздраее, па Вие пълнете гушите на червените бизнесмени)))

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2Да бе, също като ТВ рекламите - "83% по-здрава коса, ако употребявате..."! Сега кажи откъде взе тези 80%! Или си плянкаш просто така, да мърдаш въздуха? Най-мразя простичките универсални обяснения!

22

Анонимен

преди 8 години

До Русияайде на бас че и 9-те са български производители

21

Анонимен

преди 8 години

в сиреньето има само миренье.

20

потребител

преди 8 години

затова ние не ядем вече нкакви млечни продукти и се чувстваме отлично , Тези продукти са една вкусна бавна отрова

19

фен

преди 8 години

Напишете марките и това им стига, после сами ще се поправят.

18

Русия

преди 8 години

Евро-атлантически стандарти !

17

Анонимен

преди 8 години

Да действат, а не да разлайват само медиите. Реших да си правя сирене и кашкавал,получават се страхотно, обаче да набавиш краве мляко се оказа наистина проблемно. Че не всички могат да имат ферми и да живеят на село е ясно, обаче и тези дето са по селата , прави и здрави пък никой не гледа животни, нерентабилно било. По ли е рентабилно рак на 45 години се чудя..... Като затворят всички менте производилтели, ще стане рентабилно. Може да е по скъпо , но по добре 200 сирене , а не 2 кг химична смес

16

Анонимен

преди 8 години

Известна гаранция дава цената, която не трябва да е под 8-9 лева за килограм._____Това е абсолютна глупост, за кг сирене е необходимо между 4-4, 5 кг мляко в крайни случаи 5, при сегашната изкупна цена, сбестойноста на кг добро сирене е не повече от 3,2-3,50 за килограм, ддс 20%, т е не повече от 4,20 всичко нада тая сума е надценка и реклама и измама

15

Анонимен

преди 8 години

имам "дежа ву", както и с много други теми от нашата мила родина

14

Анонимен

преди 8 години

Имената на фирмите се крият, защото са близки до властта. Ако бяха на комунисти досега сто пъти да са ги съобщили по всички сайтове, емисии, бокомедии, боковизии и други.

13

Анонимен

преди 8 години

Нашенецът носи гена на мошеник. И душицата му е на мошеник на дребно! На дребно, ама като се умножи по количествата, ето откъде излизат аудитата, мерчовците и беемветата. Горкият не знае, че ще живее като скот, докато на приеме почтеността и честността за свой модел...

12

Анонимен

преди 8 години

това го казват от години и още много години ще го казват,ама резултат все няма да има.

11

Кривондел

преди 8 години

След като е взета проба с протокол и свидетели - и е дадена в акредитирана лаборатория - и е направено изследване, за чиято истинност лабораторията отговаря - ЗАЩО КРИЕТЕ ИМЕНАТА?!Без тях тази статия няма друга функция, освен да истеризира и тормози хората - което просто не е редно!

10

zeus

преди 8 години

До oopsВсъщност май няма значение, 9 марки доказано фалшиво, останалите със съмнение за ензим, който няма как да се изследва. Излиза, че в България истинско сирене не се продава!