39

ОПАА

преди 8 години

Търгът за магистрала Хемус, спрян от премиера Бойко Борисов поради витаещи съмнения, е прекратен по искане на Европейската комисия,а не поради липса на пари, какъвто бе официалният мотив, съобщава Медиапул.

38

Тико

преди 8 години

Започнаха един по един да напускат разбития кораб преди да е потанал.

37

до 50

преди 8 години

Явно левите се консолидират за да вземат власта и за пореден път да бутнат България в пропаста!

36

Анонимен

преди 8 години

Цъфнал герб,цъфнал герб. Припев:Цъфнал,цъфнал герб.

35

Анонимен

преди 8 години

Тръгват си за да се съберат с БСП и другарката Нинова, все пак нали са от едно котило (комунистическо и крадливо)!

34

Бай Иван

преди 8 години

И нови избори да има какво от това. Гледайте реално на нещата. За да станеш политик трябва да си измамник иначе няма да се издигнеш до високо ниво. Така че който и да изберат в следващия парламент все 200.

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 41Боко откраднатите кинти от държавата отдавна ги е изнесъл. Този селски тарикат няма да чака последния момент я.

32

Анонимен

преди 8 години

Баш баканъ ко шъ праи ся?

31

пешо

преди 8 години

Интересно Не излизат заради различия в социалната политика за която отговарят а *заради несъгласие с Изборния кодекс* Може би защото избирателния кодекс ограничава бившите избиратели на агент Гоце и традиционните им партньори ДПС а може би и ДОСТ

30

чичо Гошо

преди 8 години

Кадафин щял да си ходи.Довиждане.

29

Анонимен

преди 8 години

Усеща се раздвижване по оста Доган - Първанов - Борисов. А да видим кьорфишека.

28

ВСЕКИ ДЕН

преди 8 години

по една такава добра новина и ще се оправим

27

Анонимен

преди 8 години

Кариристите от АБВ /всички са такива/, искат да се продадат по-скъпо. Няма да оттеглят подкрепата. Този филм сме го гледали. Гоце се върти, като фурнаджийска лопата.

26

Анонимен

преди 8 години

Ако е вярно, добре. Обаче на тези фурнаджийски лопати не може да се вярва.

25

българина

преди 8 години

Нека да е ясно че правителствата в България падат заради турски или американски интереси които в90% от случаите съвпадат и са антибългарски. Ктб фалира заради дпс а правителството падна по команда от САЩ заради Южен поток - бб беше в сащ малко преди това. Сега главен секретар на САЩ пак е тук и отново паднало правителство, защото искаме да игнорираме *** и турците!?! И хоп властта пада за да не се приеме това ограничениe. 27г сащ и Турция ни разказват играта посолствата им трябва да се з

24

Накриво у фонтаня

преди 8 години

"Какво ще остане от България тогава?" Ще бъде във федерация с Турция, каквато е била и мечтата на Раковски. е, разбира се, след време ще стане просто европският санджак и накрая съвсем логично ще си стане част от Турция. На такъв анрод кът нашия, Господ с право му отнема Държавата!

23

Ф.Е.Джерджински

преди 8 години

Поредната оперативна комбинация на другаря Пътников. Нефт и газ ще ми вадят от шелфа ?!?Неговия Гоце се фръцна. Правителството пада, нови избори. Боко пак победител, но с далеч по-малка преднина.Още по-шарено правителство, още по-слаба държава.Пътников може да си напазарува още някоя друга партийка. В резултат в Задунаявская губерния само съветски нефт и газ и то на цена определена от бащицата. Товариш Путин - настоящий чекист !!!

22

Анонимен

преди 8 години

АМИ КАКВОТО ПОВИКАЛО,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО....КОЙ ЩЕ ИЗТЪРПИ ТАКЪВ ШМЕКЕР КАТО БОРИСОВ....

21

Анонимен

преди 8 години

Споко. Тая лента вече я въртяха и в последния момент се обърнаха на 180 градуса. Дали ще има deja-vu?

20

Накриво у фонтаня

преди 8 години

Додко, нима Тикван паша е родолюбец? Нима Тикван паша е всичко в тази "държава"? Гледам, почвате да виете на умрело пред перспективата да не виждате своят Бабуин като алфа мъжки на стадото, известно време;)))