9

Анонимен

преди 8 години

Който иска да носи бурка да ходи да живее в Иран. България е християнска страна и в България бурката е забранена - законите важат за всички!

8

beks1

преди 8 години

ТОЗИ КАРАКАЧАН И ДРУГИЯ Ш.У.Т. ОТ НИШО НЕ РАЗБИРАТ ТЕ ПРОСТО ИЗБИРАТ КОЙ ДА ГИ Ш.И.Б.А.- Б.Б. ИЛИ ФЕСОВЕ И КОМАПАНИЯ.

7

Анонимен

преди 8 години

Теглите милиарди заеми, които ще се плащат и от внуците ни... разбира се, че правителството ще е стабилно... ще държите кокала до гроб нещастници такива...

6

БЪЛГАРИН

преди 8 години

КОГАТО БОРИСОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА ИМА ШАНС ЗА БЪЛГАРИЯ

5

тодор

преди 8 години

Браво на ПФ , не отстъпваите , хората са на ваша страна, Борисов също , иначе отдавна да е приключил с този въпрос !

4

Анонимен

преди 8 години

Патриот е душа дава, за наука за свобода - но не свойта душа братя, а душата на народа. Той поетът хубаво го е казал. Чудя се кой *** ги нарече "патриоти" тези майцепродавци? Постановките им ги гледаме кажи речи две години - ей сега бутаме кабинета, правят циркаджийски номера пред електората и после хоп при Бойко. Сидеров може да е всякакъв, но много точно ги определи - НФСБ - Национален фронт за спасение на Бойко.

3

всичко си проличава

преди 8 години

Най-накрая ще излезе кой управлява и това не са нито Герб нито ПФ, а са ДПС. Те наложиха своето чрез всички медии. На всеки час да ми дават новини за 5 студенти, които боядисали яйцата си в думите "ВЕТО" и гледай сега как всички им помагат на 5-те студенти в чужбина...а за Турция ще нито дума в репортажите, че ако този закон остане така в Турция ще гласуват 15 хиляди, а не 150 хиляди.

2

NACO

преди 8 години

Не може да има МАЛКО БРЕМЕНА ЖЕНА,тя е или БРЕМЕНА,или НЕ!? А,сме сигурни,че ако имаше само няколко месеца до РЕДОВНИТЕ"избори",г-н Симеонов и "партията" му щяха да НАПУСНАТ! Сега ,ЗАЩО не го правят ли? КОКАЛЪТ,КОКАЛЪТ, БЪЛГАРИ!!!

1

Анонимен

преди 8 години

ПФ САМО ПЛАШИ ГАРГИТЕ. ТЕ НА ЧЕТИРИ КРАКА ЩЕ ХОДЯТ САМА И САМО ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА НЕ ПАДНЕ. ЩОТО ПРИ ЕДНИ ИЗБОРИ НЕ СЕ ЗНАЙ ЗНАЙ ЛИ СЕ.