8

да

преди 8 години

До Анонимен 5Стига лъжи,Русия в Сирия спасява хора и избива терористи,вечна слава.

7

Анонимен

преди 8 години

Минусите на коментар 1 ги цъкат сибирски таласъми и други малцинствени елементи, които не могат нищо да постигнат със собствени качества, и за това чакат да им се дава. Те не се възприемат като бели хора, защото са аборигени и като такива не споделят ценностите на белите хора, на Европейците. Това са каскети, крали цял живот от ТКЗС-то, милеещи за комунизЪма, на които им липсва сладката службица в свинефермата.

6

никога

преди 8 години

Трагедия и ужас,който не трябва да се повтаря...

5

Анонимен

преди 8 години

И сегашният период е не по малко кървав. Само в Сирия руския изерг Путнята,подпомагайки най-добрия си клиент в западна Азия Асад, изби десетки хиляди цивилни включително деца

4

Су 34

преди 8 години

По същият начин както европейците през 1942 г. убиваха руски деца днес те убиват сирийски деца, сключвайки сделки с Турция, която финансира, лекува в турски болници, въоръжава и прехвърля през границата ежедневно стотици терористи от цял сват, предварително обучени и подготвени на нейна територия!Не ни остава нищо друго освен да си пожелаем Русия отново да превземе Германия и този път да имаме Франкфуртска или Кьолнска стена или и двете!С Дньом Победъй, русские братя наши!

3

Русия

преди 8 години

С Днм Победы !

2

Щирлиц

преди 8 години

Это День Победь.С праздником!

1

Анонимен

преди 8 години

Честит Ден на Европа на всички Бели хора. Бялата култура е вечна.