25

кафе с райбер

преди 8 години

Боце никога няма да се обърне срещу шефа си Доган. Няма нито смелостта, нито силата за това. Постановката се прави, за да могат ПФ да имитират малко дейност и да съберат шарани да гласуват за тях на следващите избори. Реално ПФ са най-верните слуги на Боко, които се правят на националисти и патриоти.

24

:)

преди 8 години

Боковите циркове са страхотни. Такива сценки играят с пуделите от ПФ и прецедента, че чак е смешно. Включват се и разни *** от чужбина. Пълна програма.А през това време... България потъва със страшна скорост.

23

681

преди 8 години

Пита се: за правата на кои хора иде реч? Аз мисля, че става въпрос за прекалените права на хора, които гласуват за неговите партийни субсидии, а пък после други (останали тук "не хора") им плащат сметките (субсидиите) цели 4 години...

22

безпартиен

преди 8 години

Пълен лицемер и двуличник стана Бат Бойко. Само и само да не е виновен той. Върти *** за всички..... Еми с великата "енциклопедия" за Винету дето е прочел си заслужаваме съдбата. Може ли да сме толкова прости. Един Пиночет ни трябва да ни стегне... Ама армия няма то и затова Герб ги е страх да я върнат. 300-400 разтрела и всичко ще тръгне лека полека

21

Анонимен

преди 8 години

Бойко обичам тъ.

20

гробар

преди 8 години

25 закона може спокойно да е по- прецизен и конкретен, ако става дума за двойно гражданство ( какъвто на 90% е случая с турците) то нека не гласуват в турция, но на българин да му отнемаш правото да гласува е престъпление. Лично аз не съм гласувал на всички вотове, обаче принципа е важен в случая, и другото че ние в Европа реално сме повече от вас в губернията, това е факт, и още нещо тука сме реално младите и кадърните не е ли така? да не споменавам колко милиарда идват в бг. именно от диаспора

19

BURZUM

преди 8 години

Ехааааааааа с такива демократи тирани не ни трябват.....

18

АTAKICT

преди 8 години

АПРИЛСКОТО ВЬСТАНИЕ НЕ УСПЯ НО 9--Т ОСЕПТЕМВРИЙСКОТОТО ИДВА

17

гробар

преди 8 години

23 по- скоро руски фес си ти, но това е друга бира, онова със 6- те месеца е такава глупост, че нямам коментар)))))))))))))))))))))))))))

16

Shark

преди 8 години

А нашите права къде са бе тикво гнила?? Знами аз нямам право да определя кой да ме ръководи, а някой отвън ще ми определя, така ли, защото дори и да гласувам вие ще наредите вота както ви е угодно, нали бе кр-е-тен-оид?? Ето затова ще гласувам за АТАКА, да може Волен да ви бърка в здравето казвайки ви инстини заради които му правите постановки.

15

гробар

преди 8 години

турците в турция са съвсем отделен казус, повечето са си дори турски граждани, обаче на Запад мнозинството българи сме граждани само на бг- то, и са кво се получава оня никаквец симеонов и ченгето каракачанка отнемат гражданството ни тъй ли? айде холан да не ставам груб

14

ААААААА

преди 8 години

МОЛЯ ВИ, САМО ДА НЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ПРАВАТА МИ ОТ АНАДОЛА..

13

гробар

преди 8 години

Конкретно на въпроса, как така и с кво основание руските ***.а от патриотичния фронт искат едни бг. граждани да гласуват, а други не, аз живея и бачкам в Австрия в бг. са родителите ми, които реално издържам е кой е тоя *** дето ще ми отнема вота? питам

12

Анонимен

преди 8 години

Глупостите Борисови край нямат! Излъгах се да гласувам за него 2 пъти - няма да се повтори повече. Изобщо не си отстоява принципите. 2011-та говореше как ще строим Белене на всяка цена, как руснаците са ни незаменими партньори - 2012 би хикса на проекта, а от тогава и той, и президента само плюят по Русия и влошиха отношенията ни. Назначенията му са толкова некадърни, но го прави само и само за да се задържи на власт. Въобще не става за управник, ама въобще! Нищо общо с бай Тошо!

11

Анонимен

преди 8 години

ТАКЪВ СИ ПОПОЛИСТ,ТАКА ЗАЛЪГВАШ ХОРАТА ,КАКТО И АЗ СЕ ИЗЛЪГАХ ,ЧЕ СИ ЧОВЕК ОТ НАРОДА И ЦЯЛОТО НИ СЕМЕЙСТВО ГЛАСУВА ЗА ТЕБ А СЪМ ВЕЧЕ ОТВРАТЕНА ОТ ЛЪЖИТЕ ТИ,ЗАЩОТО НЕ ТИ ПУКА ЗА НАРОДА . АЛЧНОСТТА ВИ НА ВАС ПОЛИТИЦИТЕ И МЕРАКА ВИ ЗА ВЛАСТ ЗАТРИВАТ БЪЛГАРИЯ И ВЕЧНО ЩЕ СМЕ НА ОПАШКАТА ,ЗАЩОТО ВЛИЗАТЕ ВЪВ ВЛАСТТА САМО ДА СЕ НАГУШВАТЕ С МИЛИОНИ ,А НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ ....ДА ЖИВЕЕ С 500 ЛЕВА ЗАПЛАТА А ПЕНСИОНЕРИТЕ С ПО 200 ЛЕВА ДА КРЕТАТ И ДА МЪЛЧАТ !

10

Анонимен

преди 8 години

На кои хора бе, Боко? На тези дето са подписали клетвени декларации, че са турци и с гласуването си копаят гроба на България ли? Ти луд ли си?

9

Анонимен

преди 8 години

Не ви ли писна да виждате Отечеството си стъпкано от една проста мутра?

8

един Българин

преди 8 години

"На въпрос дали очаква ПФ да застрашат правителството, след като и ВМРО, и НФСБ са категорично против президентското вето, Борисов отговори, че те и сега не влизат в управлението, а само подкрепят отделни политики."Браво, Тикво. Ха така. Правото е на страната на по-силния, а не на този, който мисли за България. Правилно мислиш от стратегическа гледна точка. ВМРО и НФСБ дето мислят за България кучета ги яли. Важното е че Тиквата е по-силен, пък дали ще прави нещо за България - на кой му пука.

7

Анонимен

преди 8 години

Президента има право да налага вето,и правилно го е наложил щом така смята.А дали правилно смята ?Бойко,Бойко,да ти имам речника и начина на мислене. А дали сметката му не е само в негов интерес?

6

Анонимен

преди 8 години

Когато един човек, който е живял по времето на комунизма, каже, че е демократ означава, че лъже.