36

Анонимен

преди 8 години

Магнолията ако беше жена щеше да е блондинка и постоянно бременна

35

Какъв е смисълът?

преди 8 години

Какъв е смисълът от тези избори, като няма за кого да гласуваме?

34

Анонимен

преди 8 години

Те тангентите са много и битката е за парите - кой повече чували да докопа.

33

Анонимен

преди 8 години

Той Орешарски за всичко е виновен. Днес теглим милиарди за северната тангента, утре - за южната, а в други ден парите в чували заминават по тангентата за Каймановите острови с правителствения самолет.

32

Анонимен

преди 8 години

Какво има за умуване се чудяИли защитаваш българския интерес или турскияНещата са от ясни по ясни

31

Анонимен

преди 8 години

ЕДИН БИЛ УСОФИЛ, ДРУГ СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ ЗАЩИТАВАЛ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСИ.МЕРАКЛИЯ СЪМ НЯКОЙ ДА ЗАЯВИ, ЧЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ ЦЕННОСТИ!!!Защото евро-атлантическите са малко мъгляви, трудно може някой да ги изреди.

30

Анонимен

преди 8 години

Смешника Бойко Борисов като кмет съсипа гр. София и като министър председател съсипа България и ДОКАЗА единствено:1. Че е елементарен и първо сигнален човек със самочувствие и без грам покритие!!! 2. Че върти, като развален грамофон едни и същи глупости до втръсване!!! 3. Че вечно някой още му е виновен и крив!!!4. Че е всичко друго но не и управленец!!! Неговата роля е не да решава проблемите, а да ги създава!!! 5. Че не блести с интелект!!! 6. Че *** на *** е единствената постоянна черта на Смешника Бойко Борисов!!!7. Смешника Бойко Борисов има кокоши мозък Кокошкат

29

Анонимен

преди 8 години

По голям тарикат от този България няма в историята си!Изгърби народа с дълговеи го раздава като цар с царство.Аз давам. Аз спирам. Аз спестих.

28

Анонимен

преди 8 години

Трябва и Яшар и Али от Бурса да гласуват, не може друго яче.Изисква го демокрацията и стабилността на правителството. Че ако рекат ДПС и ДОСТ в един глас да извикат "Ууу" и не се знае какво може да стане. Защото те са си врагове, но за такава работа могат да се прегърнат.

27

Анонимен

преди 8 години

Големи актьори,приемат калпав закон и след това "бащицата" отменя и спасява народа.И всички мижитурки,започват да хвалят,боготворят същия този "бащица".

26

Анонимен

преди 8 години

Явно ,,госта '' от Америка е дал разпореждания на слугата ...

25

ПАТРИОТ

преди 8 години

Единственото спасение е присъединяване към Русия.Путин да си назначава тук някакъв управник споделящ славянските ценности и точка. Излизане от ЕС и НАТО и присъединяване с Майка Русия!Да живее Русия! Да живее Путин!

24

666

преди 8 години

В България се борим да спасим държавата си от Турция и други гадни държави, докато емигрантите за шепа долари предадоха страната си. Те няма как да имат правата, които имаме ние българите в Бъггария.

23

факт

преди 8 години

Българите в чужбина да си гласуват в държавите, в които са се установили. Те сами са си избрали съдбата на имигранта. Който е извън България няма право на всичките права, които имат българите в България. Така е в много страни по света.

22

Професор

преди 8 години

Заради Орешарски всичко се обърка. ГЕРБ трябва да изтегли заем от 50 млрд? за да се стабилизират нещата и северната тангента.

21

Искам да попитам

преди 8 години

Искам да попитам защо Румен Овчаров не е сменен и продължава да държи златната акция на държавата в лукойл. Кажи Бойко Борисов защо????

20

Анонимен

преди 8 години

взе да пише тезиси вече другаря Борисов. Евала на медиите че ги свеждат до народо населението. Напред!

19

Анонимен

преди 8 години

Такъв си е бащицата, ахааа да вземе решение и оп, изметне се. И така два мандата.

18

399

преди 8 години

Роско добре си разиграва картите за да бъде номиниран за втори мандат!

17

Анонимен

преди 8 години

Борисов! Не се прави на ощипана мома! Ти лично, чрез твоите марионетки от ПФ и със заръката на КОЙ сте измислили тази простотия наречена изборен кодекс! В този случай аз лично искам само едно - #ОСТАВКА