12

Доктор Дулитъл

преди 8 години

Моля виновните да бъдат подложени на евтаназия. Така ще бъдат избегнати допълнителни разходи на българския изстрадал народ.

11

Анонимен

преди 8 години

Къв арест, преди трийсетина години вече щяха да са нахранили прасетата с тях

10

Чудя се

преди 8 години

Ах,хубавци!Колко ли негасена вар трябва да им изсипят отгоре,та да бъде дезинфекцията пълна????

9

Анонимен

преди 8 години

До Един от СеверозападаИнтеграция не се постига с даване на пари и права и толерантност а с равенство пред закона и прилагането му в пълна сила. Тога ще спрат и да се множът кат плъхове, защото, ще се наложи да си ги отглеждат и да плащат сами за това

8

Анонимен

преди 8 години

Забележете, че не се споменава кой на кого е отнел предимството. Съдейки по дълбоко интелектуалните физионоимии на кадъра вероятно те са отнели предимство

7

щщд

преди 8 години

Все някога жандармерията ще си иде. Тогава?

6

Абориген

преди 8 години

Трябваше да заколят 3 момчета наведнъж че да влязат багерите и да бутат постройки които вече 25 години никой не закача.... а по другите градове колко човека трябва да се заколят преди да се направи нещо ???

5

Един от Северозапада

преди 8 години

тия на снимката не са виновни. Те просто са следствие от проблема. Проблема се нарича двоен стандарт. Проблема го създадоха политиците, независимо от цвета им, бавно и методично, 27 години подред. Сега берем плодовете на тази "социална политика".Във един форум от нашия край, един такъв, вечно интегриращ се, казваше, че след време българите ще се движим на групи, за самозащита, а който е сам, за назиданиеи всяване страх, шведите ше му режат я нос, я ухо, защото държавата ще е тяхна.Това целят.

4

опълченец от Шипка

преди 8 години

Вземи сега този затво!

3

Членска карта №7

преди 8 години

Горките шведи... Няма за тях интеграция.

2

Анонимен

преди 8 години

Do jivot v satvora zugsnite

1

Анонимен

преди 8 години

Сега ще им дупчат дупетата яко и ще го вземат от г...а в у...та ;) да им е честито