37

Анонимен

преди 8 години

Е, този вече ще оправи положението на Турция.

36

читател

преди 8 години

Султанът готви наследник.

35

Анонимен

преди 8 години

И турските медии се видяха в чудо какво да пишат. Вчера пишеха, че "разводът Ердоган-Давутоглу" е западна пропаганда а днес обърнаха палачинката.. Давутоглу си бил свършил работата.Напомня за свалянето на Т.Живков. "Благодарят" му направил много хубави неща НО вече е аут.

34

Анонимен

преди 8 години

Американците коментират , Давутоглу като напуска да вземе със себе си Ердоган и да си намерят работа в " Ислямска Държава "Само че Ердоган владее семейно енергетиката и е част от И.Д

33

Krom

преди 8 години

Айде и тоя тръгна по пътя на Путин. Фамилна Турция. Ататюрк сигурно вече се върти в гроба като вентилатор. С "спомощесвувателството" на Чифутска Задокеания този прегази всички възможни принципи на светската държава и върна обществения живот в Турция в Средновековието. Задайте си въпроса, кой поръча Нова Османска Империя, въоръжи я до зъби и я натъпка с оръжейни технологии като Питбул със стероиди. Да ни е честит "съюзника" в НАТО и съсед на Полуострова.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1''ВРЕМЕ Е РУСИЯ ДА ПОЧВА ДА ВЪОРАЖАВА БЪЛГАРИТЕ!''*****************************************************С памперси ли ?

31

Анонимен

преди 8 години

хахах, одисейчо, турция е един дол дренки с ЕС. Справка - последните събития, падането на визите, което ЕК вече предложи и ускорените преговори за членство. Всичко това е признание от страна на ЕС, че Турция е достигнала стандарите на европейските ценности. Остава само ЕС и Турция да официализират ксвоя брак, в който султанът ще е разбира се мъжът:)))

30

Страпона

преди 8 години

Ще си допаднат с Плевнелиев.

29

Анонимен

преди 8 години

Красавец си е момчето. Тия усмивка и засукана ръка направо е за членство в гей дружинка ;), а не за премиер.

28

Анонимен

преди 8 години

Накрая на военните ще им писне и ще избият сума ти народ а Ердоган ще виси на някой уличен стълб на площад Таксим. Така е станало и през 1981 - пол.игрички, опит за ислямизация и изведнъж танковете са по улиците а турски генерал прави обръщение към нацията по телевизията.

27

Бюрекоглу

преди 8 години

Ал Байрак - чудо големо. Тепърва ще има да драпа за Европа. А ние си имаме Ал Бюрек и той отдавна е евродепутат.

26

анонимен

преди 8 години

ЗА СЕМЕЙСТВО КЕНЕДИ ИЛИ СЕМЕЙСТВО КЛИНТЪН НЕЩО ДА НАПИШЕТЕ....

25

Турска му работа

преди 8 години

Този на снимката ми се вижда леко хомосексуален. Не виждам как може да е зет на някого... освен да е женен за син на Ердоганчо :) Най турците наистина продължават с опитите в областта на мъжката бременност : )

24

ИДилия

преди 8 години

До Идеалистбрей, халифат от Мароко до Пакистан, обаче от тука събирали всичките си данъци, и щото не успявали да замъкнат до сюлимана османа през везирите всичките кесии, съдрани от християните, фалирали. това българския народ наистина безценен, цели империи издържа!

23

Загрижен

преди 8 години

Диктатура и то на радикалният ислям ... какво повече да се каже. Европа и се диктува от САЩ какво да прави а такива като нас са безгласни букви!!! Исляма завладява европа ... Хора бдете !!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Грозните и черни османлии да кажат от коя поробена нация и от кой етнос е това бяло момче на снимката. Прилича на българче. Всеизвесто е че истинските турци са криви и уродливи, затова османската империя е отвличала красиви деца от цял свят. За да си подобряват куция кръвнишки генофонд.

21

Анонимен

преди 8 години

като го видях този, името Есра започна да ми звучи малко транссексуалноиначе евала на Ердоган, вече е с едни гърди напред, сега Путин ако иска да блесне трябва да подмени Медведев със собствената си дъщеря

20

Идеалист

преди 8 години

Няма разлика между нас и Турция - ориенталщина. Затова си е било присъствие. Като дойдели да сабират данаците за Високата портам българите се криели по горите, после хакдутите нападали керваните и плячкосвали събраното, често даже в съюз с турски разбойници. Така централната власт винаги била в заеми и това една от причините постепенно Турската империя да западне, другото е мукоятлъкът и мисловната назадничевост. Точно като у нас. То кръвта доста се е смесила. Доре, че религиите са били различни

19

м дааа

преди 8 години

И тази държава ще иска да е член на ЕС.

18

Са

преди 8 години

Като го гледам тоя , скоро ще разрешат гей браковете в туркия :)