42

лубликант

преди 8 години

Боко,говори сега!

41

Сурай Мурай мангусти

преди 8 години

Не пипайте електората на Герб и Борисов !!!Борисов на тях разчита на следващите избори , я как им пази имуществото от " лошите" българи ! Впрегнал е цялата полиция да си ги пази!!!

40

Лисан

преди 8 години

Вместо танкове и друга военна техника да троши жълтите павета на Гергьовден, защо да не се проведе военният парад в Раднево с жива демонстрация на какво са способни бойните машини?

39

BURZUM

преди 8 години

Тез люде на снимката ако са битите добре...ако са биячите да се бият...така ще ми е комфортно на мене...България на 3 три планети.....искам да кажа господ здраве да дава на ПРЕМИЕРА....

38

Само ГЕРБ

преди 8 години

Боко Тиква Празна и Ушев Цецо ще ги натръшкат лошите!Щом сте гласували за ГЕРБ няма да се пУашите, видими резултати, майка.

37

Бунт

преди 8 години

Братя до кога робски народе, да се вдигаме че не останаха българи, некои май се опитва да ни затрият обединявай се народе, че по единично ще ни избият

36

Гошо

преди 8 години

А тези на снимките кои са??

35

user

преди 8 години

Някой може ли да ми помогне и да ми каже какво означава ром?!Явно това е лице, което притежава доста повече права от останалите граждани.

34

Анонимен

преди 8 години

KATO SE PRAVI6 NA TARIKAT BDI DOKRAI TARIKAT ANE JENA.

33

Анонимен

преди 8 години

EDI ROMIN 6E BIE DESET BG .

32

Анонимен

преди 8 години

като чуя фитнес ,каратист ,боксьор и всичко ми става ясно.

31

Бъдеще

преди 8 години

Годината е 2030..БГ селата са унищожени.Има 7-8 града!ЕС не съществува, няма вече пари от там за инжектирането им за имитиране на икономика..Малкото останали бели работят от тъмно до тъмно и се движат само с автомобили за да не бъдат нападнати на улицата ако са пеш!Вечер всички бели се заключват и барикадират в домовете си в очакване на озверели туумби да отиват на лов да грабят,убиват и изнасилват тези престъпления вече полицията не се занимава-ежедневие..По АМ Тракия се движат каруци!

30

42

преди 8 години

КАТО В ИТАЛИЯ, БЕЗ ГРАЖДАНСТВО И ПАСПОРТИ, БЕЗ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ И ДРУГИ ПРИДОБИВКИ, ЖИВЕЯТ КАТО СКИТНИЦИ И КАТО СЕ ЗАСЕЛЯТ НЯКЪДЕ ДО МЕСЕЦ- ДВА ЯДАТ ПО ЕДНИ ЗДРАВ ПЕРДАХ И СИ ТЪРСЯТ ДРУГО МЯСТО. ТАКАВА СЪДБА ЗАСЛУЖАВАТ ТЪМНИТЕ БРОЙЛЕРИ.

29

Анонимен

преди 8 години

Жандармерията пази не имуществото ,а откраднатото.

28

бочко

преди 8 години

когато числеността на паразитната популация надвиши способността на гостоприемника да осигурява нормално протичане на жизнените процеси следва тежка и трудна раздяла съпроводена с агресия и от двата субекта

27

1212

преди 8 години

Къде сте видяли агресивни роми? Всичко е добре скроената за тях демокрация! Няма по-голями демократи от тях.

26

Анонимен

преди 8 години

Ама че манипулация - не е имало размяна на юмруци, а бухалки и ножове. Полицията като трябва да пази българите никаква я няма, ама като трябва да пази питиетата веднага скача. А кметът да не знае кои постройки са незаконни и кои не - е това пък е такова лицемерие - Раднево да не е с 2 милиона жители?

25

1956

преди 8 години

Навремето, навремето! Стига сте ахкали по отминалото, а сами правете нещо! Ваш ред е!Пред мониторите сме голямо нещо, а в живота - плячка на ромите...

24

РОМ

преди 8 години

Родната милиция ни пазиии и нас и незаконното ни имущество ! Ценен електорат сме за управляващите !

23

Анонимен

преди 8 години

Ето, фактите говорят! Тъмните са виновни за всичко! Ако ги нямаше тях, досега да съм се издигнал там, където заслужавам!