93

Анонимен

преди 8 години

българия не е заслужила нито свободата, нито това да има държава. Ако не беше Русия никой нямаше да е свободен днес. От 7млн българи в територията на турската империя опълченците са има няма 10 хиляди. Ей това са фактите. Господ ще поправи недоразуменията...

92

реално

преди 8 години

Ислямът е вид лудост съчетано с малоумие. Към това явление, използвано усърдно за политически цели, не бива да има търпимост.

91

Светла

преди 8 години

До АнонименСъгласна съм - тук е България, езика е български, а мекерета от разни "движения" ДОСТ=ДПС, които не са легитимни, да си идат при даскалите в Анадола. Роят се, с претенции и намерения са и за излъчване на кандидат президенти. Политика, която мисли, че замазва очите на българите. СТИГА!!!. Крайно време е да си намерят мястото - ако са българи - тук, ако са продажници - при комшиите завинаги, не само за финансиране и за напътствия. България си е за нас, които сме тук.

90

Анонимен

преди 8 години

Управляващите до кога ще търпят това нахалство от този човек. В България има закони и те трябва да се спазват от всички, а този непрекъснато ги гази. Как може никой да не обръща внимание на човек който насажда етническа омраза. Къде е прокуратурата? Стига са дремали всички институции.

89

Анонимен

преди 8 години

Българските граждани живеят в България, не в Турция или другаде, където си плащат данъците. Значи не би трябвало да определят моето бъдеще и на децата ми. И когато Турция вкара в националния си календар 3 март, тогава ние ще направим същото с майските дни. ***

88

реалист

преди 8 години

Мястото на този турски шпионин и дост-аджиите е в затвора!Алтернативата-в гроба!Час по-скоро и без излишни приказки.Докато са 13000 , че няма кой да ги копа.

87

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен - 96Но те предевяват претенции. Кой е следващ? Трябва да се запитаме.

86

Радвам се

преди 8 години

че Путин даде карт бланш за основаването на кюрдска държава на територията та Турция. Това е началото на края на тази безмислена "страна".

85

Анонимен

преди 8 години

А ние дали да не честваме 500 години турско робство?

84

Анонимен

преди 8 години

Въпрос - нали партиите на етническа основа не са разрешени?Или вече са?

83

До 96

преди 8 години

Така е. Напълно си прав, но трябва да има съгласие.

82

ШШТТ

преди 8 години

НИКАКВА РЕГИСТРАЦИЯ НА ДОСТ.ОЩЕ ЕДНО ЕТНИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ И ОЩЕ ЕДНИ ДРЪНКАЛНИЦИ И ОЩЕ И ОЩЕ.В БЪЛГАРИЯ МЕСТАН ПРЕЗИДЕНТ АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ ...???

81

Анонимен

преди 8 години

Аз мисля, че горе факт но там Царево. До вишната със бекон но лед. Пчели и бар в свера. Пак инстинктивен, че хореография няма талон. Баня да лед външни подстригване в ферма. Но одисеята фигура на столове и украшения? Отново плугини и външно и рало. Логично май протеинови мебелите - взаимствано от юрисдикция...

80

Българин

преди 8 години

Г-н Местан, в Турция български граждани няма. Не може да имаш две майки.Българи са тези които си останаха в България при най трудните за тях времена,които плащат данъците си тук,учат децата си тук, работят и оцеляват тук.Те имат пълното право да определят съдбата си.Който от изселниците се чувства български гражданин да се откаже от двойното си гражданство и да се върне в България-Добре дошъл.Но да ми определя съдбата от Турция няма да стане.

79

Анонимен

преди 8 години

"Той изрази увереност, че формацията му ще получи регистрация от съда"Съдът не трябва да дава регистрация на ДОСТ. Това е сбирщина на протурски провокатори, които работят против интересите на република България.

78

Инженер

преди 8 години

Кое да празнуваме, атентатът на гара Буново, където терористи, под ръководството на турските тайни служби, поставят бомба във вагона за майки с деца: "Планирано е бомбата да причини максимални поражения, като избухне в тунела Гълъбец ... загиват 7 души (две деца, жена и трима мъже), тежко ранени са 9 души (включително 2 деца)."Това е нечувана наглост и е извратено. Коя държава празнува терористични актове срещу собствения си народ, с убийства на деца като свой национален празник?

77

Анонимен

преди 8 години

"България се излага тежко", констатира още Местан."Местан се излага тежко. Изгражда лошо име на турците в България, приравнявайки ги със сепаратисти, които не зачитат официалния език на държавата.

76

73101

преди 8 години

на тоя устата му плаче за връзване със свински опашки.

75

Анонимен

преди 8 години

Един изритан от политиката си направи партия и се цели в президенството :-). Успех лисицо дърта, много си вярваш

74

Анонимен

преди 8 години

Официален език в България е българският. Ако мюсюлманите не уважават официалния език, не уважават и България. Не съм чул представители на други религии да искат друг официален език.