59

метал за заслуги

преди 8 години

Този е американец! Само щатските солдати мечтаят да убиват. Ако убиеш някой бял в Америка, ще те осъдят на смърт. Ако някой гринго убие 16 не-американеца в Чужбина, ще го наградят с медал за заслуги!

58

Боби

преди 8 години

До Станой от Ахелой 86Няколко ФАКТАОт как дойде САЩ на власт по нашите земи не Брюксел а именно САЩ ние нямаме никаква промишленост. Бетонирахме Черноморското крайбрежие. Бетонираме и планините дай да направим 200 хотела вместо 50 за които има писти - ой да разширим пистите ...Унищожихме селското стопанство. За промишлеността изобщо не говоря. Да Част трябваше да си отиде но защо си отиде всичката?Мизерия, Беззаконие, Морал стана *** дума и Мултимилиардери които ни скубят

57

Анонимен

преди 8 години

На Болен му дойдоха къси рублите!

56

Батакиста

преди 8 години

Абе защо по ТВ атака само повторения въртят? Май Болен не е платил надника на "журналистите" :) И те трябва да ядат, само с общи приказки не става.

55

Анонимен

преди 8 години

Първоначално прочетох името на сааамолетоносача като Ленин

54

Боби

преди 8 години

До Анонимен 85Благодарение на поне 350 ядрени боеприпаса от различен клас. Не ги държи с конвенционалното си оръжие. За това именно толкова САЩ и Израел драпат Иран да няма Ядрено оръжие. Рой от неуправляеми ракети които да изразходят запасите от антиракети на Железен Купол и след това ядрените носители ще изпепелят Израел.

53

Боби

преди 8 години

До extremist 88Няма да им позволят. Първата лястовичка в това отношение беше тъй наречения птичи грип. 99% от всички умрели от него са с дръпнати очи. Да именно включително такива в Канада примерно. Така че ръководителите са предупредени

52

Боби

преди 8 години

До Станой от АхелойСъщото важи за Брукселофобите, Сащофобите, Сосросоидите и прочие и т.н.

51

някой ще пострада

преди 8 години

Китайците категорично ще се разширяват, обаче това ще е между териториите на Канада и Мехико. Те вече са почнали . Ако отбележите на картата китайските градове (chainatown) ще видите че ще я покрият. Китайците няма да простят атомните бомби над Тянцзин на 13 август 2015. А в по-следващите седмици и редицата т4иракти във вътрешноста на страната. Отделно финансирането на мюсулмански радикаристи в северен Китай.

50

ФАКТИ--само факти

преди 8 години

До Станой от Ахелой.....Незнам за Китай или Русия и малко ме интересуват,ама поредната новина от Брюксел направо ме втрещи и е доказателство че бюрократите на Е.С. ни унищожават методично--"Брюксел ще глобява всяка една страна членка на Е.С. с 250 000 евро за всеки НЕ ПРИЕТ ЕМИГРАНТ.....Това е гласувано и прието вече..Та нито Путин и Русия,нито Китай ще бъдат виновни за унищожението на Европа----а САЩ и пуделчетата от Брюксел...

49

китайски пънк

преди 8 години

Китайците могат да правят всичко, обаче песничките им не се получават. Все звучат като от манга сериалче. Има по лошо от негърското Мtv, това е китайско Mtv . А китайския мюзикъл спокойно може да се включи в категория " Horror ".Но американците до там ни докараха, да се радваме на китайците...

48

Анонимен

преди 8 години

Шун Мун *** хъ, китайската армия с това руско оръжие може да воюва само със Сибир

47

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

"ВЕРЕН СЪЮЗНИК "----СА МИ САМО ПАРИТЕ В ДЖОБА.....!!!САМО ИНТЕРЕСА ----- КЛАТИ ФЕСА!!!КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЪПИЗМИ ........НЕ СТРУВАТ И ..ПУКНАТА ПАРА!КИТАЙ---ОТДАВНА НЕ БОРАВИ С ТАЯ *** ФИЛОСОФИЯ......"МАРКСИЗЪМ"!ТАМ--СЕ ГРАДИ "КАПИТАЛИЗЪМ"....."С ЧОВЕШКО ЛИЦЕ"...ха,ха,хаааааааааааа/.....нещо ---КАТО "ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО"...../

46

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПишеться "за долари", нет "задолари".Гугал Транслейт тебя не поможет, ублюдок.

45

до станой

преди 8 години

Само че Русия вместо да си намалява територията я увеличи с тази на Украйна. А пък китайците са като котките-студено им е в Сибир, затова гледат на юг към Тайван и скоро ще му видят сметката. Защото Тайван е Украйна за Китай.

44

Анонимен

преди 8 години

Китайците да са благодарни на Труман че през 50те по време на Корейската война уволнява генерал Макартър, който е искал да изсипе 50 атомни бомби върху Китай. Но както се казва никога не е късно.

43

Анонимен

преди 8 години

Питерци, със САЩ китай прави бизнес,а Сибир му трябва като суровинна база, защото "бензиноколонката" за друго не става.

42

Анонимен

преди 8 години

До БочкоБоче, на този свят "верни" съюзници няма, рожбо.Верен съюзник си си САМО ТИ.

41

Анонимен

преди 8 години

До До надолуЯдоха я, ама тогава беша друго, сега вие ще я ядете, СанктПетербурчовци.Защото онзи Китай не е като сега.Сега вие сте мршите.

40

Анонимен

преди 8 години

Сибир е празен, Китай пращи по шевовете.Да продължавам ли?Отделно в сибир повечето са от дръпнатите, и като нищо Китай може да реши да ги "приобщи към родината".Ко прайм, рубладжийчета?