127

Анонимен

преди 8 години

Е, от турчин култура и от *** бързина. Пернато, нещо за турски композитори, оперни певци, световно известни спортисти да споделиш? Че то твоята стана съвсем като при Алеко: Биеш се в гърдите и ревеш:тюрк, тюрк! Е някой може да се огледа, къде са пуйките, а да види само космати, мустакати, смуглички и доста кривоусти екземпляра, но още няколко века еволюция и ще се поизчистите от атавистичните черти, не се кахърете!

126

Анонимен

преди 8 години

Айде бре сумаседший, ясно е, че по история си джъплак су, дай да те видим по етнография. То и там май си aqua nuda.

125

Анонимен

преди 8 години

Айде сумашедшия, кажи кой е войводата на който балканджията Йово не дава Яна на чужда вяра? Защо воеводата(хайдутския воевода)е чуждоверец на Йово?Напрегни си единствената гънка.

124

Анонимен

преди 8 години

Специално за пернатото и гасарбайтерчето: Имаме многовековен опит в устояването на идентичността си, та не се напъвайте много.

123

Анонимен

преди 8 години

Су34машедший от тия 14 века 5 са ви пазили турците, 3византийците и 1 русите.

122

Су 34

преди 8 години

Правени са изследвания за българският генофонд, съвсем сериозно. Резултатите питвърждават вече известното - по 30% алтайски гени, 30 % славянски, 30 % тракийски.Селджуците са се пеъкнали 6 века по- късно така, че е ясно кой от кого е произлвзъл.Когато великите българи са строели градове, селджуците даже и не са били ташкента на бащите си!

121

Анонимен

преди 8 години

Гурбетчийо, съвсем се оля. С маслинените тук може и да имате нещо общо, с българския етност доказано общи гени нямате. Освен тези, от робските тържища! И точно зарадитези гени никога няма да се разберем! От турчин по нагло същество няма и не се родило.

120

Анонимен

преди 8 години

Су34машедшия етнограф кажи тогава кой е войводата за който се отнася стихът:Море войводо глава си давам Яна не давам...Кои са имали войводи?

119

Су 34

преди 8 години

Охлювите са основно меню на турците в момента - нормално за една нация безгръбначни пионки на Вашингтон.И язък за охлювчетата

118

Анонимен

преди 8 години

Намери някъде изследвания на генофонда на така наречената турска нация /ако беше нация, нямаше да е във гражданска война/ и постни резултатите! И после говори за измислици!!

117

Су 34

преди 8 години

Вие турците дотолкова сте асимилирани от арабите, че си мислите, че обичаите на другите народи смятате за ваши.Нормално за една нация без идентичност като турската!

116

Анонимен

преди 8 години

Вярвайте ми, ако мога да го пипна този гурбетчия, ще му извия врата като на куцо пиле! Къде са *** и ... Това си е чиста антибългарска пропаганда!

115

Су 34

преди 8 години

Българите сме се запазили вече 14 века! Колко държави в света могат да се пихвалят с такава богата история?

114

До 147

преди 8 години

Това пък за забраната как го измисли?

113

Анонимен

преди 8 години

От народната памет по силна няма! Песните са народната памет, не вашите писания тук! Пак казвам: От турската наглост по голяма в света няма!! Лъжете, мажете, на змииско кълбо се извивате! Е, номерът НЕ МИНАВА!

112

Анонимен

преди 8 години

Абе Су34маседший кога Турция е зависела от теб? Прекалил си с чyкането на развалени яйца.

111

Анонимен

преди 8 години

Абе какво очаквате от някой който учи историята от народни песни. .хахах

110

Анонимен

преди 8 години

Турците не разрешават генетични изследвания на турски граждани, защото ще лъсне истината за тюрлюгювеча от африкански, азиатски и европейски гени. Докато ние българите имаме жесток процент еднаквост на генотипа - 40%!!! А когато фактите говорят и боговете мълчат! Що се отнася до мюсюлманките, там нещата са много "чисти". Ако я насвиеш, оправяш я и тя е гроб. Мюсюлманка НИКОГА НЯМА ДА ПРИЗНАЕ за секс с друг. И тук беше така, да не си отваряме устата...

109

Анонимен

преди 8 години

Хаха моите роднини са от Русия.И тази земя е на славяните и всички свързани със славяните.А ти г.нидо си за пещите на Аушвиц.große Dünger.

108

Су 34

преди 8 години

Няма защо да спираме с омразата, защото не ние, а вие зависите от нас в момента.Българките, ако са раждали от някой шампшал турски аскер веднага са удушвали детето след раждането. Виж народните песни, те не лъжат.