225

бог

преди 8 години

Всички полети на руски самолети се извършват в съответствие с международните правила за използване на въздушното пространство, заяви официалният представител на отбранителното ведомство на Русия генерал-майор Игор Конашенков, цитиран от Интерфакс.

224

Анонимен

преди 8 години

Краварите да си седнат на ***. Никой няма намерение да губи живот и територия за техниния нов световен ред. А на глупостите за западни ценности и демокрация вече и бебетата не се връзват. Излъгаха апаратчика Горбачов, човекът он народа със здрава връзка със земята - Путин, няма как да го преметнеш. Факт е, че западните елити изобщо не са в час с реалния живот и не познават народите си. Те живеят в паралелни реалности!

223

Odysseus

преди 8 години

349 Напротив да не се случи с руски самолет отново щом си го търси . Кой каквото си търси все някога си го намира.

222

Анонимен

преди 8 години

Да не се получи както с руския самолет в Турция, само че тоя път руснаците да свалят американски самолет. Еми така де, щом Турция/НАТО може да свали руски самолет летящ извън турското въздушно пространство, защото и руснаците да не свалят някой американски извън руското въздушно пространство?Така де, трябва да има баланс

221

Odysseus

преди 8 години

347 Уполномощил го е съвета на Министрите на отбраната на страните членки и с разрешението на съответната страна домакин , ясно ли е .

220

Анонимен

преди 8 години

До 343 OdysseusТова обединено командване се състои от НЕЗЕВИСИМИ/уж/държави,нали??Кой е упълномощил американския патаран да прави разузнавателни полети под носа на Русия??И не значи,че ТОЗИ може да коли и беси под шапката на НАТО и да си прави геополитическите маневри както си иска и в своя изгода!!А всичко останало даму поддържа рищевките и да си плаща гяволъците ИМ!!Друго.

219

Odysseus

преди 8 години

Проблема на САЩ е, че отвсякъде са заобградени от руски ракети и добре осъзнават, че не могат да ги спрат.-----------------------Знаеш ли основният им проблем е че когато или ако РФ тръгне да се разпада може и да се наложи намесата на НАТО за да се опазят ядрените оръжия за да не попаднат в нерегламентирани ръце

218

Odysseus

преди 8 години

340 Целият Пасифик е така , като започнеш от Аляска и стигнеш о Огнена земя и отатъка от Камчатка през Япония та до Индонезия

217

Анонимен

преди 8 години

Проблема на САЩ е, че отвсякъде са заобградени от руски ракети и добре осъзнават, че не могат да ги спрат. Но все пак трябва да продават оръжия, поради което ги дрънкат, разчитайки на разума на руснаците. Обаче как да отговориш на неразумния с разум? Просто няма начин.И двете държави могат да си позволят да правят каквото искат и го правят. Докъде ще стигнат е въпрос на време да разберем. САЩ започнаха наново да нагнетяват напрежение. Руснаците в отговор строят ракети ;))) Много са ефектни ;)))

216

Odysseus

преди 8 години

341 Има обединено команване на НАТО и общи въоръжени сили , нещо друго

215

Odysseus

преди 8 години

338 Само дето циврят когато ги свалят и то кадъни

214

Анонимен

преди 8 години

До 335 OdysseusГраниците на НАТО се състоят от държави,които могат и САМИ да си ги охраняват!!!Други отговори!!!

213

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus: Така е, но земетръсната зона Огнен Пръстен и при тях

212

Анонимен

преди 8 години

336 ТАСС информирует вас

211

Анонимен

преди 8 години

Американците не са мъжкари, а пухльовци! Тръгнали да слухтят около Русия и като видят някой авион - леле, Боже! Оревават орталъка. Тарикатите не пискат, а си берат гайлето. Някой да е чул руснаците да циврят, че ги прехващат натовци в международно въздушно пространство? Не!

210

Анонимен

преди 8 години

333 Правили са го и го правят и в Арктика и Аляска и на други места

209

Анонимен

преди 8 години

А нколко струва един безпилотник ново поколение и колко струва да си го поискаш от иранците по дипломатичен път? ;)))Щото някак си успело да го приземят посредством руска станция от 60 - те години на миналия век ;)))

208

Odysseus

преди 8 години

333 Патрулира по границите на НАТО , други въпроси

207

Odysseus

преди 8 години

331 Това чака всички крайморски нарои , поради промените в климата

206

Анонимен

преди 8 години

А какъв и чий го дири американски летящ,разузнавателен паток на 15 000 км от Вашингтон и само на 200-300,хайде нека са 400-500 км.по права линия от територията на Русия??Какво търси там и кой поддържа и подклажда напрежение??Хайде да допуснем другият вариант,че руски разузнавателен самолет е на такова разстояние от Вашингтон ДС,а!!Какъв вой и рев ще е не ми се мисли!!