22

Анонимен

преди 8 години

Направете вота негативен, т.е. да се гласува против, 4% бариера да остане, т.е. в парламента да влизат само партиите получили по-малко от 4% неодобрение. Местата в НС се разхърлят обратнопропорционално на полученото неодобрение. Тогава и без задължителен вот, избирателната активност ще се вдигне до небесата, само заклетите гъбари и рибари няма да изневерят на хобитата си.

21

поговокка момшийска

преди 8 години

Зорлен гюзюлюк олмаз(насила хубост не става).Може ли на сила някой да хакара друг да го харесва?Еми който не глагува що не пратят еничерите милиционери да го пребият от бой и да го вкарат в конслагер като едно време?това гласувайте,а на по късен етам може и колове да ви избиват по улиците червени фашисти.......

20

Анонимен

преди 8 години

Нека да има и квадратче"Боцко завинаги в Хераково като оператор на биологична единица".

19

Анонимен

преди 8 години

Много хора не гласуват защото не харесват никого от кандидатите.Как така няма да им се зачита мнението.Щом има масово неудобрение кандидатите да си 'ОДЯТ.Следващите моля.Иначе няма оправия.

18

жеко

преди 8 години

много правилно, ако отбележат 50% процента "не гласувам" , 50% от депутатите да ги няма, не повече от 100 човека трябва да са депутати, 240 много ни крадат

17

Анонимен

преди 8 години

Сложете две кръгчета с един дирек между тях.

16

Анонимен

преди 8 години

Стига сте ни занимавали с избори, платени шматки от днес беге. В Рударци, на 15 км от София, мутрите на небезизвестния Людмил Стойко, шеф на Дюни ад, хотел Родина и цялата железария в България са застреляли в главата 17 годишно момиче! Какво блеете ***!? Или ви в страх да пишете! *** долни!

15

Атанас Илиев

преди 8 години

Квадратче в бюлетината - ***.

14

Анонимен

преди 8 години

От 25 години гласувам с един много хубав член на ТКЗС-то. Този член им го пускам на всички селски тарикатчета да му се радват.А най-много му се радват тези които са с наклонностите на Рада Дълбоката.На тези избори ще им го пусна този член на ТКЗС-то но този път ще го оцветя да му придам по голяма естественост на главата.

13

Анонимен

преди 8 години

Добавете квадратче "Да бъде обесен на площада".

12

asd

преди 8 години

Квадратче "Не гласувам": Самтаймс уин, самтайм люн...ПОРЕДНОТО ГЕНИАЛНО!

11

АЗ

преди 8 години

Предлагам и квадратче среден пръст, ще е хит за сезона!

10

Анонимен

преди 8 години

Май никой не е прочел статията. Това, че ще има графа "не подкрепям никого", не означава че ако повечето българи гласуваме против всички, депутатите няма да продължата да лапат.Гласовете на гласувалите противно ще се разпределят пропорционално към големите партии - ГЕРБ, БСП и ДПС. Така че управляващата коалиция БОСТАН се запазва пак ... за съжаление.

9

Анонимен

преди 8 години

При масов резултат "не гласувам за никого" всички кандидатури трябва да отпаднат от надпреварата и да бъдат заменени с нови кандидати, а не смешници като Плевнелиев да печелят изборите с общо 25% от гласовете на избирателите в България, при 50% избирателна активност.

8

Пипи

преди 8 години

Интересно ще стане ако повече от 50 % са гласове за "не подкрепям никого". Как тогава партиите ще обясняват, че представляват толкова и толкова избиратели и са спечелили с убедително мнозинство? А ако изберем депутати, които са повече от 50 % и не подкрепят нито един проектозакон в парламента? Направо цирк.

7

Анонимен

преди 8 години

Много сте недоволните, като чета мненията и почвам да се страхувам за тая сбирщина в парламента, която ни управлява. Това май ще е последната мирна година в новата история на България!

6

Анонимен

преди 8 години

Предлагам също да има и графа КОЯ ПАРТИЯ МИ ПЛАТИ ДА ГЛАСУВАМ !

5

Анонимен

преди 8 години

Да има и квадратче с надпис "Всички депутати да върнат откраднатото в предишния си мандат"

4

сбъркана работа

преди 8 години

Eвридей сейм шит!

3

А

преди 8 години

КУЛТА НА ПРАЗНИЯ ПЛИК ЩЕ Е УБЕДИТЕЛЕН.