53

до 21

преди 8 години

Ако ги харчиш само за себе си и "мама меси, тате носи", не е зле. Но аз имам дете и 500 лв в малкия град не ни стигат за никъде. А когато порасне и трябва да му осигуря добро образование, с тези 500 лв не се виждам накъде. През зимата майка ми осогурява дървата за огрев, та свързваме двата края, иначе с тези цени на тока 300 лв/месец само за отопление не стигат!

52

Анонимен

преди 8 години

Бежанец - 500 евра, български учител, след приспадане на данъка и осигуровките - 460 лв (230 евра). Основна заплата на лекар специалист след приспадане на осигуровки и данък - 500 лв (250 евра). Да продължавам ли?

51

крах на социал. с-ма

преди 8 години

Това е целта на занятието.Да няма никаква социална система.Както е в Япония.Спестяваш докато можеш.Самата Меркел когато вдигна годините за пенсия цинично заяви че един пенсионер трябва да получава около 15-максимум 18 месеца пенсия.Т.е да бъде с двата крака в гроба и тогава да излезе в пенсия.Мигрантите са идеален катализатор за унищожаването на социалната политика.

50

Анонимен

преди 8 години

На бежанците не им дават повече от минималната работна заплата в стойност като Социална помощ в страната в която се намиратВ България е 420 леваСОЦИАЛНАТА ПЪК ПЕНСИЯ Е 70 ЛВ КЪДЕ ОТИВА РАЗЛИКАТА от тия 500евро Е ДРУГА ТЕМАДраги ми Евроатлантици

49

анонимен

преди 8 години

Честито дружина!!! Днес вече имаме още един дълг от 500 млн евро за нЕК разбира се ,а държавата е гарант.Наистина голям просперитет ни гони при управлението на Герб- да са живи и здрави и още да доят глупавия български народ.Сега и втората пенсия ще ви вземат -честито!При първия мандат 1,5 млр от ЗК,във втория мандат втората пенсия -те между другото отдавна и бяха хвърлили око,първия път не се получи,сега рунд втори!Май след тях вече няма да има мераклии да управляват провалената ни държава.

48

7878787

преди 8 години

"По 400-500 евро на месец са за плащания на бежанец, което е в пъти повече от пенсията на един български пенсионер, която е около 150 евро на месец"--------- Каквото и да си говорим , не е нормално това

47

Анонимен

преди 8 години

"?500 за бежанец, ?150 за пенсионер."След такова изказване се подава оставка. Това е държавна измяна.

46

357 mag.

преди 8 години

Бог да осъди теб и семейството ти Бойко.

45

Щирлиц

преди 8 години

Никога вече БКП!71 години стигат.

44

клинкерхофенбезухен

преди 8 години

От написаното следва ли да си мислим ,че главния виновник за ниските пенсии на нас българите е госпожа Ангела Меркел,а не крадливите наследници на комунистическата държава

43

Анонимен

преди 8 години

Ами режи помощите на "бежанците" бе, какво чакаш, не те ли е срам бе!

42

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Браво, Днес.бг !Показвате нагледно КОЙ се целИваше с унищожителката на Европа - Ангела Меркел !

41

Анонимен

преди 8 години

Тиквата хвали унищожителя на Европа и съвсем спокойно обяснява как бежанците смучат 3.5 пъти повече пари от пенсионерите, което е гавра.

40

Анонимен

преди 8 години

Както винаги - незкрайно неадекватен.

39

Анонимен

преди 8 години

Само обонго и този едеотин хвалят шмеркел.Първият си има нечистоплътни причини, но нашият умопомра4еN защо?

38

Анонимен

преди 8 години

до 40Това проклето племе не е вече народ!

37

Анонимен

преди 8 години

И двамата с шмеркел са за беsилото!

36

Анонимен

преди 8 години

Отново ще повърна, четейки неадекватните брътвежи на беzумеца!

35

Анонимен

преди 8 години

Горд съм че съм Българин срам ме е от народа ми !Затова сме на този хал гледаме винаги в на другия паницата никога не сме единни всеки гледа да прецака другия и казва защо той да е добре аз да съм зле просто народа ни е такъв така сме научени от поколенията и така ще си останем мишоци протестиращи в ИНТЕРНЕТ ПРОСТТВОТОМоля се да сме единни но никой не може от нас правим протести но нищо друго ако сме настървени и покажем силата си мисля че никой неМОЛЯ ДА НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НО КАЗВАМ САМАТА ИСТИНА

34

срам за политиците

преди 8 години

Да храниш и обгрижваш нарушители на границата за сметка на българите.Млади, здрави, мързеливи 18-40 годишни мъже "бежанци" изоставили жени и деца на произвола на терористите от ИД за да дойдат тук да лентяйстват върху гърба на българския пенсионер с 40 г.трудов стаж и мизерна пенсия.Нито ме интересува ЕНП,нито ЕС,нито лудата Меркел.България и българите над всичко трябва да е грижа на политиците ни.Браво на Орбан-това е родолюбец и политик,не дирниколизец.