35

Анонимен

преди 8 години

А ревизия за референдума ще има ли? Някак си много удобно всички си мълчат по темата, игнорирайки гласа на близо 600000 граждани, подписали се за референдум.

34

боко е крадец

преди 8 години

Овце, гласувахте за мен - за 5 години направих 3 млрд.Вторият път като гласувахте за мен за 1 година направаих още 3 млрд.Освен това :-направих ви вълнобразни магистрали-ограбихме КТБ-изтеглих 35млрд. заем, който да плащатеИ още, и още...Сега искам пак за мен да гласувате

33

.

преди 8 години

протежето на Запада бил срещу задължителното гласуване - жалък лакей

32

Анонимен

преди 8 години

БАЦЕ УМНАТА РАЯТА ВЗЕХА ДА ПРОГЛЕЖДАТАКО ЛИ НЕ СТЯГАЙ КУФАРИТЕ ПО СКОРОИДЕ ВИДОВ ДЕН

31

Анонимен

преди 8 години

Ами разходи се малко из Бг-то,извън големите градове,пък после се сравнявай с когото и да било

30

Време му е !

преди 8 години

На Тиквун му идва времето за почивка. Милиарди открадна и още иска. Вместо да ходи при господарите в УСА и да си харчи плячката, той стои тука и опропастява бъдещето на България. Такива не мога да ги разбера. Явно властта наистина е най-силния наркотик.

29

Борисов

преди 8 години

Овце, гласувахте за мен - за 5 години направих 3 млрд.Вторият път като гласувахте за мен за 1 година направаих още 3 млрд.Освен това :-направих ви вълнобразни магистрали-ограбихме КТБ-изтеглих 35млрд. заем, който да плащатеИ още, и още...Сега искам пак за мен да гласувате.

28

Анонимен

преди 8 години

Холивуд ще направи филм римейк на "Какво искат жените", но ще се казва "Какво иска Бойко" !

27

Анонимен

преди 8 години

Може да не гласуваме за Атака и БСП,но,ще се очудиш колко много сме проруско настроените

26

Анонимен

преди 8 години

На оня му омръзнало да е в парламента, на нас ни омръзна още при първия мандат, ама си е все той. Цар-слънце да ни е честит, и ония 25 милиарда кредити и те, и свинетките и билетчето по 2 лв. и магистралките с настилка от паста за зъби ама на цена като в Швеция!!! А и от днеска и гепените пенсии да са ни честити.

25

Анонимен

преди 8 години

Най-жалката бананова република у сред Европа... Правилно Путин ни изгаври че уж сме в ЕС пък сме по-зле от Украйна, дето е във война. Такава демографска, бизнес и културна катастрофа няма и в Зимбабве!!! А оная кратуна като излиза от парламента да си погледне че НЯМА път под краката насред осраната ни столица, какво остава за нещо друго??? Дотам ни докара втория комунистически ешелон!!!

24

иво

преди 8 години

ДВА референдума се проведоха ЗА задължителното гласуване , так че това е волята на хората , а че Калфин ще напуска ако това не се отмени не е загуба , Гоце като не стане президент пак ще го върне.

23

Анонимен

преди 8 години

г-н БОРИСОВ , искаме и референдума заедно с изборите ! Защо да се харчат още 50 милиона? Бъжете Мъж !

22

Съвет

преди 8 години

Бойко, това че някой е гласувал за теб, не значи че можеш да го крадеш и да го правиш на глуп***к! Писна ни от нови данъци, такси, обири, кражби, винетки, пенсионни фондове и орязване на правата ни! Защо ви е страх толкова от референдумите? Бойко, ако не се усещаш, че се сгромолясваш, значи си загубил представа за реалността!Гориш...!

21

дупетат

преди 8 години

До електоратАз да не съм шарил 300 бона, за да стана дупетат и да търкам столове в НС. Не съм за мижавата заплатка там. Кяри се от лобизъм и платено гласуване - там е келепира. Ако никой не ми е "цакал" - пускам въздържал се - гледам умно и чакам оферти за второ гласуване.А, ти си живей със заблудата, че си ме избрал. Не, платил съм си за да съм дупетат и трябва да си връщам инвестицията !

20

Анонимен

преди 8 години

Много се радвам за внука на генерал Борисов - толкова млад, а вече милиардер.

19

Анонимен

преди 8 години

Нищо не става от народ, който не може да излъчи по-умни и по-честни от Борисов и Цветанов да го управляват.

18

Gosko

преди 8 години

Хляб и зрелища. Всъщност напрежение няма. Само ДПС са против, тъй като става скъпо да купиш избори. За съжаление става еднакво скъпо за всички партии. Сега всички са против. Тоест хем са дали на Народа каквото е искал. Хем чрез платени статии и драскачи са " създали напрежение" така че да изглежда сякаш Народа не го искат. Тайминга е чудесен. Преди Великден всички " Нормални" и работещи, образовани и богати са на почивка. и няма кой да е против текста да отпадне.......Хляб и зрелища. :)

17

Анонимен

преди 8 години

Горкият, като толкова му е писнало защо се натиска постоянно за властта.Защо организира протестите за сваляне на Орешарски.Орешарски се опита да изтегли 1 млрд и медиите ореваха оратълъка,тия дотука си изтеглили 36 млрд и все едно че нищо не е станало.

16

Анонимен

преди 8 години

На Батце взе да му светва ламБата,че 80процента от електората не може да го диша,и ако го дотътри до урните,ще види власт(и пари)през тирбушонообразен макарон