18

Неда

преди 8 години

Някой упорито пак надува имотния балон и поръчковите статии са част от процеса, наричан "как за излъжем балъците".

17

Анонимен

преди 8 години

Икономическия растеж трябва да е над 6% за да има скок в цените на имотите.При сегашната обстановка, като се вземе в предвид и демографския въпрос заедно с липсата на инфраструктура.

16

Анонимен

преди 8 години

Това е поредния балон, надуван от банките. Вече събраха паричките и имотите на старите длъжници и свалиха лихвите. Сега хващаме нови балъци на въдицата. Но този балон ще се спука много по бързо от предния път. Вече няма толкова много желащи за кредити. Догодина пак ще отбележим спад в цените на недвижимите имоти.

15

Анонимен

преди 8 години

Истината е че откакто оная Жаба зельо зелев махна софийското жителство, София се напълни с арогантни и прости ***. Излезте и може да ги видите навсякъде - по тротоарите, в трафика, в заведенията - навсякъде.Продават нивите на село и купуват апартаменти в Манастирските ливади да стават софиянци.

14

Чоко

преди 8 години

до 11. И къде ще паркираш в центъра ми е интересно?????????

13

Анонимен

преди 8 години

Не знам статията дали е поръчкова но като търсещ мога да кажа че жилищата се купуват още на зелено с акт 14-15, дори и банките отпускат вече кредити при акт 14.

12

интересно

преди 8 години

пак ще ограбят пенсионните фондове и ще ги вложат в имоти, точно както Америка показа, че не се прави...

11

Анонимен

преди 8 години

И тази поръчкова статия на брокерите няма да свърши работа . Как ще се търсят апартаменти в крайните квартали , като там още няма нищо освен голи ливади . В центъра стоят празни , но прекрасни апартаменти , а аз ще отида в ливадите да купувам . Просто смешна поръчкова статия .

10

Румен

преди 8 години

Нови се съмнявам, като има много стари и стоят празни.

9

Патил от АДРЕС

преди 8 години

Ох, собствено прогнозно проучване на АДРЕС, дето сами си правят пиар.Не им вярвам изобщо, щом са в бизнеса и искат да подлъзнат конкурентите....

8

Анонимен

преди 8 години

Незнам к'во скача, ама за мен си е малоумие да дадеш 50-60 хиляди евро за двустаен апартамент, независимо от качеството, за тия пари може да си купиш парцел и да си спретнеш малка къщурка със зелена морава отпред)))

7

Alex

преди 8 години

Колко ви платиха за да напишете поредната измислица....

6

Анонимен

преди 8 години

Гладна кокошка просо сънува!

5

bebok

преди 8 години

вървят ли апартаменти у Люлин,това мен ме интересува?

4

Запознат

преди 8 години

Цените на качествените жилища наистина скочиха последната година (около 10%), но тези на панелните коптори и некачественото ново строителството отново паднаха, но с по-малко - няколко процента.

3

sc

преди 8 години

До да Бе даЛошото е, че заради една банка наистина в момента има търсене, за 1 месец строяща се до нас кооперация беше продадена на първа плоча.. Хубави нови апартаменти просто няма, а дадеш 55 К за панелка с кредит, граничи за мен с идиотизъм

2

Грую

преди 8 години

Да бе, търси ми се дедовияТ в София, че даже и цената му рипала.....

1

да Бе да

преди 8 години

само едни раЗтежи и локуми за високи цени и как всички уж се били втурнали да купуват, само къде трудно обслужваните кредити са налице - еуфория от публикации не става - требе стабилни доходи и раСтеж в икономиката