23

АТАКИСТ

преди 8 години

do 29Лека корекция, брачед- Патладжана е поръчител!

22

До 22

преди 8 години

В щатите брат,има статут,,зелена карта",там те проверяват до девето коляно,дали,ще бъдеш полезна пчеличка за икономиката им,ако не си пътуването ти,ще завърши някъде на средата на Атлантика. От друга страна от Европа се изисква да приеме цялата нискочела орда безропотно.

21

РОБ

преди 8 години

Меркел е най верния слуга на САЩ,от Германия тръгва разпада на ЕС.

20

Анонимен

преди 8 години

Трола може да е митично създание на западната култура, но си е съвсем реален продукт на източната такава. Нищо не намеквам.

19

Анонимен

преди 8 години

Меркел е заличителят на Европа, а този *** на снимката й е съучастник.

18

до 25

преди 8 години

До АнонименТрола като митично създание е плод на западната култура. Разбираш ли какво искам а ти намекна

17

бежанец с нагон

преди 8 години

Само умствено изостанал либерален ентусиаст може да повярва на такива лъжи ! Ама то пък има резон и известна доза истина:- ханъм Меркел пази европа за нас - това е вярно!А пък с идването на ТТИП , Европа ще стане придатък на САЩ - нещо като , Мисисипи, Алабама, Джорджия, Флорида и още няколко южни щати!

16

Анонимен

преди 8 години

Налазвайте ***! Добра статийка за бране на рубли.

15

Анонимен

преди 8 години

Сега видяхте ли на кого е изгодно да навлизат бежанци в Европа.САЩ чрез Меркел унищожава Европа-факт който сега се вижда много ясно

14

от селу

преди 8 години

Тя работата стана като нашта Пена - лешнкотрошачката от село ...Всички я хвалат ,но никой не я иска вкъщи!

13

До 19

преди 8 години

Не приемат бежанци ли? Я провери за последните десетина години колко емигранти са приели щатите.

12

важно

преди 8 години

е какво мислят немските избиратели и европейците като цяло . а спадащият рейтинг на меркел говори ясно за антиевропейската и политика. а обонго да си гледа щатите и агресията им срещу сърбия

11

хан Тервел

преди 8 години

Пазителите на Европа отблъскват арабските нашествия, не ги пускат през парадния вход.

10

Анонимен

преди 8 години

Вижте и помнете това лицемерие на САЩ--те не приемат бежанци....а искат Европа да ги приеме всичките...Помни Бьлгарино....помни.Защото такива глобални американски интриги ни затриват не само нас а и Европа....

9

Анонимен

преди 8 години

Обамчо, а САЩ защо не прояви "смелост" приемайки няколко милиона бежанци? Меркел ще те похвали после.

8

АТАКИСТ

преди 8 години

Май.муняка как няма да благодари на бабишкера, нали му изпълнява безропотно желанията- да се напълни Европа с бо.клуци от Изтока за да бъде отслабена.Най-големият кошмар на хамерикансата сг.ан е икономически съюз между Русия и Германия!И затова гледат да не го допуснат с подобни прийоми.Това вече и на малките деца стана ясно.

7

Анонимен

преди 8 години

Щом световния терорист го казва,фашистка дойчоландия е на прав път.Сега остава направо да си я направят следващ хъмерикански щат и да излезе от ЕС.А целият ЕС,да тегли една яка попръжня на кравария и си поеме собствен път на развитие.Иначе,ще продължи да се пълни с "бежанци",до пълното му превръщане в краварски обор,а "белия" човек,бъде унищожен.Голямата еврейска мечта!

6

Анонимен

преди 8 години

Явно и тоя е идьoт като нея.

5

Анонимен

преди 8 години

Никой не ти ще похвалите. Я си обирайте плодовете от разни арабски пролети и ред други простотии които сътворихте. Явно в Европа не могат да се интегрират, но пък може да се американизират.

4

Антисоросоид®

преди 8 години

До Анонимен 3САЩ трябва да приютят не 3 млн. имигранти, ами 4-5 млн. Все пак населението им е над 300 млн. души. Германия е приела 1 млн. ,,бежанци" при 80 млн. население. Съединените щати трябва да дадат личен пример, нали са баш демократи.