14

Главен Редактор

преди 8 години

Абе какво е това разследване? Хванаха го, пуснаха го и ся разследват. Разследване се води докато лицето е задържано и е задържано до тогава, докато не се съберат доказателства за да се осъди или оневини лицето извършило престъпление. Те го пуснаха за 5 бона и ся ровят,, търсят и все намират нещо около тоя и той си е още на свобода... що за разследване е това? Утре ще четем че е изчезнал... ще изчезне ами, като знае какво го чака. Аз да съм и аз ще изчезна. Нали взех парите, ще има да ме търсите.

13

Анонимен

преди 8 години

Пилософ = агент ВайанНали щеше да има " лустрация"-Герб- антикомунисти= ха ха хаа

12

Анонимен

преди 8 години

Молбите отлежават докато децата си отидат от този свят. В нормална държава този още преди години трябваше да е в затвора. Българското правосъдие не намира доказателства защото не търси доказателства а пари под масата. В България, ако парите са достатъчни, доказателствата винаги се оказват недостатъчни.

11

Брег

преди 8 години

Парите в пликове се оказаха ... медицински документи и всичко излиза ,че се прави заради слагане на свой човек Гербери ... и работата им герберска .....и глупостите им герберски ...

10

6

преди 8 години

До Анонимен Какви пликове с пари ви гонят бе. Някой поръчков джурналист напише някоя глупост и се почва. На брифинга на прокуратурата ви обясниха че пликове с пари няма. Питайте джурналистите къде са пликовете с пари.

9

П.Петров

преди 8 години

С всяка статия "доказателствата по информация от прокуратурата" и цифрите за "неправомерно изразходвани" средства намаляват с всеки изминал ден.Обученията се оказаха командировки за придружаващи лекари, а разходът общо е по нисък от едномесечния разход за един евродепутат.Парите за превозвача, се оказаха платени от Аджъбадем, а не от фонда.В същото време за директор на фонда се назначава човек, чиито синове са откраднали от държавата чрез източване на ДДС повече пари, отколкото е бюджета на фонда за съществуването му!

8

Неа

преди 8 години

"Шефът на фирмата Гюрай Ходжев, който е представител на Аджъбадем у нас, също бе задържан." Е вчера беше обявено че е купил Токуда и Сити клиник ????!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Нали имаше пликове с пари, СРС-та..., кво стана? Сега дали си зареждал колата на аванта и кой пътувал в чужбина, сигурно по работа. Поръчката е изпълнена ,шефа е сменен , но от тия кьорфишеци присъди едва ли ще има. А и няма ли Тиквата да обясни защо са го върнали тоя на поста, като е толкоз корумпиран уж? Нали "лошия" Орешарски го беше уволнил?

6

Василев

преди 8 години

Всички под ръчичка и на изборите отивайте да легитимирате властта , защото без да искате на последните избори забихте един шамар на политическия елит, а пък на другаря милионер шут Сидеров му забиха един юмрук , за да отвлече вниманието и да спаси Борисов и ГЕРБ от позорние мижави проценти!!! А Вас кой ще спаси???Никой друг освен самите Вие сами да се спасите!!!Агент Стам Фредериксън!ЦРУ!!!

5

Анонимен

преди 8 години

от чист интерес само питам, мислите ли, че трябва да бъде върнато смъртното наказание? ей така, просто като дисцплинарна мярка? защото хората продължават да се размножават като за последно, а очевидно няма сила, която да може да спре всеки *** да се добере до отговорна позиция в държавата, и като резултат тези случаи няма как да не зачестеят.

4

Бакъря

преди 8 години

Много *** има в бедната ни и окрадена държавица и поради тези причини вече сме на дъното.Като няма закони, не ни остава нищо друго, освен да се надяваме, че Господ ще накаже Хайдуккостовите четници и дружини,батисали със замах Бълхерия-ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!

3

Анонимен

преди 8 години

другарите едно време имаха специални магазини, недостъпни за простолюдието. С какво са се снабдявали там и какво са плащали, никой не можеше да знае. Сега май нямат точно такива екстри, но явно са обърнали в екстри всички ниши, които са заели. Масларова, Топлото, тоя и екип, че кой ли не още! Вадят ги един по-един, но нямат край! Кълбета *** в запуснат организъм!

2

ЦК на либерастите

преди 8 години

В страната на Баце това не е корупция а усвояване!

1

Анонимен

преди 8 години

Обвинен не означава виновен.У нас обаче е съвсем другоВодят се някакви медийни войни.Като цяло едни кьорфишеци за милиони.Обаче турските фирми мощно ни превземат