35

PD

преди 8 години

Арменските знатни родове са присъствали в управлението на Византийската империя. Вероятно няколко века са присъствали и в последващата я ранна Оттоманска империя. Днес ние учим глупости за завладяването на Византия от "османски племена" което е абсолютна лъжа. Просто на някакъв Осман от знатен род, му е писнало в столицата да си играят на религиозни реформи и в следствие на това, разни кръстоносци да опустошават земите и е спретнал преврат. А каква е била религията на масите се досещайте сами

34

Геноцид е имало

преди 8 години

Турците много грехове имат, и сега според мен наследниците им плащат за това, защото повечето от турците които познавам са нещастни, доста нещастни случай преживяват.

33

Арменец

преди 8 години

Най ме е яд че тази държава загива буквално пред очите ни. Никой друг народ не се топи с такава скорост. Ама и европейците ще го отнесат. Такива времена го чакат.

32

Арменец

преди 8 години

Верно е че са били привилегировани. Самия султански дворец, желязната църква и куп други неща са от арменски архитекти.Чел съм чужди автори че са правели и страхотни крепости по времето на тамплиерите.

31

Анонимен

преди 8 години

Едва ли има изненадани. Все пак този е черен мохамеданин. какво да очакваш от него. Пък и туркието му е нужно, независимо от кървавия режим на ерджоган.

30

До 48

преди 8 години

Задаиси тоз въпрос защо Турция окупира Кипар...

29

Паметлив

преди 8 години

Не е голяма изненада.То американската политика открай време си е такава-безпринципна.Гледа се моментния интерес.

28

Анонимен

преди 8 години

Тук се пишат пълни глупости, ако ние бяхме като Отоманската империя могъщи и да сме правили злини за сметка на наша изгода сега никой от вас няма да гледа на българина с лошо а ще се пише колко могъщи сме били навремето и ще сме със голямо самочувствие като народ, но сме били от губещата страна и е нормално да мразим този който ни е поробил ! Защо само с гордост се говори как царете ни били побеждавали (трепели) византийците а никой не пише какви варвари сме били ? ? ?

27

Анонимен

преди 8 години

Аз като един ТУРЧИН не с гордея от факта, че близо 500 години българите са били потискани в собствената си страна и арменците, че са били клани (дори да не е пряко от турци а по-скоро от кюрди) но като се замислите и вие е по-добре да съм от тази страна на мразения от колкото на заклания и мачкания - ПРОСТО ЛОГИЧНО РАЗСЪЖДЕНИЕ ! ! !

26

Анонимен

преди 8 години

След Евреите Арменците са били най привилигированата общност в Отоманската Империя . Следвани от гърците. Славянските общности както и тюркските и кюрдските в анадола са били ако може така да се нарече "провинция" или втора категория.

25

PD

преди 8 години

Поколението вдъхновено за национално освобождение на БГ е закърмено с националните движения в Европа и отгласа от Фреската революция. Никой не плаща на празно място. И Ботев не е писал по поръчка, и ако прочетете фейлетоните му, ще разберете що е то турчин, и как български Изсметкяр е по и по долу. Владеещите тюркското византийско наречие, планински кавказки племена, редовно са се занимавали с набези по пограничните поселения с Русия и продажбата на бели роби на средиземноморски тържища.

24

Анонимен

преди 8 години

Обама казва каквото му напишат. И той самият вероятно не знае откъде го командват. Той е само сляп изпълнител. Както и много други държавни глави.

23

Зала Арменец

преди 8 години

А дали е случайно че ИДИЛ се появи точно при управлението на това недоразумение?!

22

Анонимен

преди 8 години

Не мразя турците , обичам арменците . А ти ? Те са трудолюбиви и имат чувство за хумор . Още повече обичам българите ! А ти ? За грамотноста - нали всички ти четат брътвежите . Говоря за граматическа и скромна лексика . Виж речника !!!

21

Сиуксите

преди 8 години

Еми то и индианци не е имало в Америка.

20

Ахмед

преди 8 години

По-време на османската империя в ИМПЕРИЯТА е имало над 10 народи подчинени на султана, един тези народи кюрдите са били тези които са вършели точна тази задача - да трепят тези които не са удобни, като арменците наред, тоест любимите Ви кюрди са фактическия извършител на убийствата под протекцията на империята !

19

Анонимен

преди 8 години

САЩ биха продали и майка си щом имат интерес. Тази държава няма приятели, а има васали.

18

Анонимен

преди 8 години

До zeus Няма такъв народ. Турция е в лоши отношения с всички, защото политиката й е агресивна и слугува на радикалния ислям. Върви назад.

17

Анонимен

преди 8 години

За белгийците Крал Леополд е национален герой нищо, че е виновен за смъртта на 10 милиона в Конго. Франция пък казва, че "трябва да оставим на историците" смъртта на 1,5 милиона в Алжир. Американците изтребиха коренното население на американския континет. За Ленин и Сталин какво да кажем: Заточените хиляди кримски татари в Сибир. Повечето умират в конските вагони. За Гладомора в Украйна.Самите арменци си играха на футбол с трупове на деца през 1992 в Карабах.

16

Рик

преди 8 години

Защо всички с протурска ориентация са неграмотни и интелектуално незрели . Но смели , много смели .