69

Паметлив

преди 8 години

Всъщност кажи-речи цялата Българска военна индустрия работи за американски фирми,снабдявали т.нар. "умерени"! Има и доставки за СА и Катар,които пък после отиват при ИД,Но те са малко.Иначе пряко не снабдяваме никоя страна в конфликта.Проблем най-вероятно има с лицензите за производство на това оръжие(повечето съветски образци),които не са съвсем уредени.Във всеки случай сериозна пара пада!Щом на практика фалиралото ВМЗ за година се оправи и си изплати задълженията.

68

Анонимен

преди 8 години

Ami dobre znachi islyamska durjava nyama da ni napada i pushki i menti v BG.Ako nyakoi ni iznenada tia shte e Rusiya

67

ХИБРИДНИ ВОЙНИ

преди 8 години

има само в главите на тези от ЦРУ, които се занимават с пропаганда и преврати. А в СИРИЯ войната си е напълно ИСТИНСКА. Както ще са реални сроковете на ПРИСЪДИТЕ за българите, участвали в снабдяването на ИДИЛ с българско ОРЪЖИЕ

66

ЗАХАРОВА Е П.И.Ч

преди 8 години

в добрия смисъл. Много ме кефи, как си хапят з.адниците от Държавния департамент.

65

Боби

преди 8 години

До Анонимен 86Москва може да изнася оръжие (за в този случай Донбас) без да пита когото и да е било.България(и не само България) може да изнася оръжие (за в този случай Сирийската Опозиция) без да пита когото и да е било.Защо тогава се осъжда от "Международната общност" Първото действие и се нарича АГТРЕСИЯ и прочие а същото по същността си второ действие е легално?

64

ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

преди 8 години

нямат ДАВНОСТ. За сведение на далавераджиите от ДОНДУКОВ 1 и 2

63

Анонимен

преди 8 години

""Значи българия действа криминално. И за това ще си плати! Обезателно!"".............. и какво ще направите, другари *** ... ще вкарате войска нато в донбас ли ?

62

Анонимен

преди 8 години

""Захарова за пореден път натри носа на евроатлантическата кочинка""...............по кой как си я направи ... за пра*ета като тебе е ***, за нормалните хора си е рай !

61

до 76

преди 8 години

Русия първо попита закония президент, дали може да достави ПВО комплекси. А тук никой официално не е отправил запитване. Значи българия действа криминално. И за това ще си плати! Обезателно!

60

Анонимен

преди 8 години

МИ РУСНАЦИТЕ ДА СПРАТ ДА САПЗВАТ МЕЖДУМНАРОДНИТЕ ПРАВИЛА И ДА ЗАПОЧНАТ ДА ВЪОРЪЖАВАТ С МОДЕРНИ ОРЪЖИЯ ПРИМЕРНО Я ЧРЕЗ СЕВЕРНА КОРЕЯ ,АЯ ЧРЕЗ НЯКОЙ ДРУГ ПАЛЕСТИНСКАТА ГРУПИРОВКА ХАМАЗ ИЛИ ЛИВАНСКАТА ХИЗБУЛА ,КОИТО ДА НАСОЧАТ И ИЗПОЛЗВАТ ТЕЗИ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЧИФУТСКАТА *** ИСРАЛ И ДА ВИДИТЕ ТОГАВА КАК ВЕДНАГА ЩЕ СПРАТ ДОСТАВКИТЕ НА ОРЪЖИЕ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ ,КОИТО СЕГА ГИ СНАБДЯВАТ САЩ ЧРЕЗ ВЕРНИТЕ СИ ПУДЕЛИ ДЕТО СА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ

59

от 73

преди 8 години

А финасовите печалби за България са толкова малки ,че не могат да си позволят нормални заплати заводите споменавани по надолу.

58

СПОРЕД ЗАКОНА

преди 8 години

е ЗАБРАНЕНО да се изнася оръжие без да се знае КРАЙНИЯ ПОЛУЧАТЕЛ. Освен това според МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЗАКОНИ за райони с гражданска война не се дава оръжие. И трето - ОРЪЖИЕ се търгува само с ОФИЦИАЛНИ ДЪРЖАВНИ ОГАНИ за страните ПОЛУЧАТЕЛИ. Затова се минава през маса ФИКТИВНИ ФИРМИ, за да се скрие купувача. И американците много пазят своите фирми, да не попаднат по ударите на закона. Обаче "АБОРИГЕНИТЕ" от колониите и без това са БУШОНИ-ЕДНОДНЕВКИ. Ще ги жертват като нищо местните ОФШОРКОВЦИ

57

Анонимен

преди 8 години

То и Русия изнесе ракетните си установки С-400 в Сирия и не са питали България, така че защо България да пита Русия дали да изнася Калашници?

56

Анонимен

преди 8 години

Вярно е че България произвежда оръжие което го продава на Сащ ,а Сащ от своя страна го продава на които си иска, не само за Сирия може да се каже че доста войни снабдихме.Но България печели, само от това че има някакъв оборот от производство и може да поддържа производството, истинската печалба си я прибира Сащ.Нали се сещате че никой няма да ни позволи ние да си пласираме оръжието.Така че дори от това няма пари в българската икономика.

55

Анонимен

преди 8 години

Май един наш президент ще бъде в килията на Милошевич на съда в Хага. За военни престъпления. Защото на думи да заклеймяваш тероризма, а на практика да го подкрепяш си е точно такова престъпление

54

БГ мафия

преди 8 години

"Русия коментира: През Бургас "съветско" оръжие за Сирия"Нема проблеми USSR ако трябва ще пренасочим да минава през Варна :))) Сега пък им било проблем, че било минавало през Бургас ???? Мноо сте претенциозни.

53

ДОБРЕ ДЕ

преди 8 години

БГ колонията сега за кого изнася оръжие в СИРИЯ? За умерената или неумерената "ОПОЗИЦИЯ"/БАНДИТИ/ТЕРОРИСТИ/ВЪЗСТАНИЦИ/РЕВОЛЮЦИОНЕРИ и .... според това откъде идва ПРОПАГАНДАТА

52

САЩ ВИЗИ ЗА БГ

преди 8 години

а за САУДИТСКА АРАБИЯ НЕ. Защо така бе либерална с.волоч от О.ТРОВНО ОБЩЕСТВО, хелзински зяпачи/лапачи и прочее З.УРЛИ на синджир и паница от АМБАСАДАТА

51

dido

преди 8 години

Не са излъгали, нали двама американци се гръмнаха на полигона край София. Това се знае отдавна и международните институции и нашето правителство, но се мълчи. Тогава когато янките се самозастреляха, казваха, че са за Украйна. Отделно тези групировки се вливат в ИД, а после ревем срещу ИД. Получава се с товоите камъни по твойта глава. Руснаците единствени се борят с терористите в Сирия, независимо от подбудите за това и са пряко засегнати, защото с тези оръжия се стреля срещу тях.

50

Анонимен

преди 8 години

До САЩ ВИЗИ ЗА БГЗащо така ?Защото такива като теб които денонощно плюят срещу Сащ ще са първите които ще хукнат натам.Понял ?