15

Анонимен

преди 8 години

До ГОРНЮА ти се научи да си пишеш името грамотно,малко повече от теб съм чел за Чернобил.И как да им плащат като те се се заселили в забранена за живеене зона на собствен риск!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Докато докарат руските инвеститори, турските ще ни видят сметката ...

13

Анонимен

преди 8 години

Аджъбадем са сериозна верига от болници със специалисти на световно ниво. Подисгурени са и с апарарура. Инвестицията е добра, защото там знаят как да правят медицина. Само дето ще се озъбят като се сблъскат с родната "риформа" - лимити, недофинансиране, нормативен хаос, корупция по високите етажи на властта и т.н.

12

Турчина

преди 8 години

Нямате си и на представа на какво ниво е медицината в Турция. Тукашните държавни болници с легла от Живково време и разни тръби дет висят по стените нямат шанс да извършват някаква дейност в Турция. Дори и най-скромните им болници са като хотели спрямо тукашните

11

Анонимен

преди 8 години

И сега какво?Няма да са приоритет сърдечносъдовите операции а козметичните осакатявания,като обрязване.

10

фес

преди 8 години

До Marie ClaireНедей много да знаеш турски *** ами се поразрови да видиш колко хора са убили в "хубавите "турски болници.Турците са крадливи и подли.

9

Анонимен

преди 8 години

До ГОРНЮГорньо Горньо,дори и името си не можеш да напишеш правилно,да беше чел малко за Чернобил пораженията и щетите са 90% на територията на Украйна!! К'во очакваш Русия да да им плаща ли?Така ще е и при нас като почнат да ни лекуват "хуманните и човечни"турци.

8

Marie Claire

преди 8 години

Аре, купете я вие тая болница :D Смях в залата !

7

Marie Claire

преди 8 години

Само някви злобни песимисти. Аре емигрирайте, бе! Къш! Мрън-мрън!

6

Анонимен

преди 8 години

Очавайте скоро и шекер фъстък.

5

Marie Claire

преди 8 години

Турция е напред с материала в медицинско отношение - лечение и база (както се подразбира от медиите). Не бъдете черногледи, защото не останаха лекари, които да ни лекуват кокалите след 20-30 години. Тази новина може да има и хубава, и лоша страна.

4

Анонимен

преди 8 години

"турски инвеститори",ха ха това оксиморон ли е?

3

123

преди 8 години

Началото на края на една от модерните болници.От фесовете само рушвет и мръсотия можем да очакваме

2

ДОЛНЮ

преди 8 години

МИСЛЕХ ДА ОТИДА В ТОКУДА НА ЛЕЧЕНИЕ...И ДА СИ ПЛАТЯ...Е НЯМА ДА СТЪПЯ ТАМ ДОРИ И ДА ПЪКНА...В АВСТРИЯ ЩЕ МЕ ОПРАВЯТ...ТЯХНАТА ЦЕЛ Е ЯСНА....ОЩЕ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ УБИТИ БЪЛГАРИ КОИТО ПРИ ТОВА ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА УБИЙСТВОТО...И ИСКАМ ДА ПРИЗОВА БЪЛГАРИТЕ ДА НЕ ХОДЯТ ТАМ...ВАШИТЕ ЗДРАВНИ ЩЕ ОТИДАТ В АНАДОЛА..ДОКАТО СЕ ЧУДИЯТ РОДНИНИТЕ ВИ КАК ДА ВИ ПОГРЕБАТ...Е В СТАЙТЕ ЩЕ ИМА ТЕЛЕВИЗИЯ НА ТУРСКИ.НАШИТЕ ЛЕКАРИ ЩЕ БУГАТ В ЧУЖБИНА А АНАДОЛСКИТЕ М.А.Н.АФИ ЩЕ ВЗИМАТ ПАРИТЕ ВИ.СЛЕДВ ТОВА СТЕ НА ПАЗАРА ЗА ОРГАНИ

1

фес

преди 8 години

До БЪДЕТЕ УМНИА туркофилите като теб къде да ги изпратим?Кво кранче ще спре бе?*** рязанНискочелите и на Путин се опитаха да се зверят и виж до къде се докараха.